Kanka gel konuşalım:)

cancanım napıyon kuzumŞeniz
hala beşik sallıyo sempatiksalakcinni akannehir olumunekankayizsmile
kuzularıma küstüm bugün zaten babaları çok şımartıyor :2: :umursamaz:
benim kocikte çekyatta uyuyo
herif birgün beni alnımın orta yerinden vurucak
savaşma........ aklinialirimsmileaklinialirimsmile
iyigeceler hatunlar
ben gene kaldım buralarda :teytey:
yarın sabah gidiyorum
hadi bakalım hayırlı yolculuklar :dance: :teytey: olumunekankayizsmile

ne kusuyon kuccumencik cücüklerealsanaalsanasmile
canımdan bezdirdiler alsanaalsanasmile
bi lokma yemek koymuyorlar ağızlarına mafoldumben
bugün kıymalı makarna yaptım bari bunu ye dedim itiraz etti
çok fena kızdımkavga ettim 2 tabak yedi velet maşallah
büyük sıpam babası evdeyken başlıyo bebek gibi ağlamaya hem gece hem gündüz
geceleri bütün apartmanı kaldırıyo sebebi de yok, çok inatçı huysuz malesef :umursamaz:
küsüm işte banane :umursamaz:

benim ogluş gibi desene boshayallersmileheçç bişe yemez oldu senın oglanlar kac yaslarındalardıbilmiyorumkismile

benim ogluş gibi desene boshayallersmileheçç bişe yemez oldu senın oglanlar kac yaslarındalardıbilmiyorumkismile
3 ve 5 yaşında
sorma ya iştahı yüzünden götürmediğimiz yer kalmadı ilk oğlumu :umursamaz:
psikiyatriste bile götürdük emzirmeyi kesince, kardeşi doğunca, büyüyünce yer diyorlar yok anam yok yemiyolar :umursamaz:
ağzına sürmüyo sürse yer, bazen sevdiği bir yemek oluyo anne bunun tadı çok güzelmiş diyo bir dahaki yaptığımda tanımıyo tadına bakmıyo akannehir
küçüğüm de abisin taklit ediyor, 1 yaşına kadar böyle değildi alsanaalsanasmile

oyyy cigerim benim bu cücüklerde bole buyucek varma ustune eminim bırsuru taktık denemissindirCADIARZU

belkim görmemiştir aplasıı olur boleeeyerimseniben
neyse balla kesem sohpeti , koyam barik yarın gorusuruz aksama ancek gunduz gesmelere gıdem bıraz biraz forman atsınlar real hayattaki akidişlerim bana oldumu şeker kayfeyi yarın ıceriz artıkın senin prenslerinede güzel uykularr gamyoncuiremsu tiseleri Şeniz onlarıı
vereliniortak

sağol tizesi :içelim:
yok anam yok bildiğin gibi değil hiç bişi yemiyolar :umursamaz: bi dünya adam bir araya geliyoruz bi tadına baktıramıyoruz :2:
kaynanam çok hava atmıştı ordayken, ben onları beslerim diye emme o da başladı benim gibi bu çocuklar töbe bişi yemiyor bu nasıl uşak diye ağlamaya kaydirigubbakcemile
bebeklikten kız, 4 aylıkken ektradan mama vermemiz gerekiyordu içmiyordu :sm_confused:
yediğini kusma, tükürme, dişini kilitleme alsanaalsanasmile kök söktürdü bana kök :mymeka:

geçmiş olsun nıkonum benmde gözüm mıkrop kapmış kaç gundru tek gözüm perttt güzelliğim gitti görüonmu...

ayburcum siz gidin canım şaka yaptım ben gelmm zaten eşim izin vermez...

geçmiş olsun nıkonum benmde gözüm mıkrop kapmış kaç gundru tek gözüm perttt güzelliğim gitti görüonmu...

ayburcum siz gidin canım şaka yaptım ben gelmm zaten eşim izin vermez...
sana da çok geçmiş olsun şeymoşum Şeniz
çok zor günler geçirdim Allah kimsenin başına vermesin :1hug:
gözümü kazıdıkları yer batıyo uyuyamıyorsun, hastayım bandajlıyım, öteki gözüm yorgun ayakta da duramıyordum, Allahıma hamd olsun 1 senenin ardın herşeyde bir hayır vardır misali tamamen kurtuldum :Saruboceq::Saruboceq:
aman diyeyim benim gibi önemsememezlik yapma :hulya: asıl güzellik o zaman gidiyo benim suratı bir görseydin yüzümün yarısı şişti akannehir
bu arada iletindeki duana amiin diyorum canım olumunekankayizsmile

Aybik kaydirigubbakcemile
smsde smile yok çok acıdım vala aklinialirimsmile
endişeli smil eyvahedigeldismile
kızan smil klava: böyle mi diyorsun bebeğim :roflol::roflol::roflol::roflol:
aradığınız kişiye ulaşılamıyor eşiyle kah bu diyar senin kah bu diyar benim geziyo kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni Şeniz

anam bi gezmeye gittim elime yüzüme bulaştırdım :roflol::roflol::roflol::roflol:
he bacım ppatyam noldu, kırk saat bana sms yazdırtma bilisin tuşla tık tık yazmayı sevmiim kaydirigubbakcemile Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…