Kanka gel konuşalım:)

paptya non yokki bende hehe
neyseki ulaşıldı buluşuldu nikonikle
güsel bir gün geçirildiii
ama resimler top sikreetaklinialirimsmile
nikoon süpürgeli simile sil o fotoyu hemen sinirli bakan simileekaydirigubbakcemile3
hee aybikem yok hemen silmeyim o parlayarak bakan gözleri kaydirigubbakcemile3
bana özel o nikona özel :asigim:
akrabaların yanında ben hiç doyamadım vala sempatiksalakcinni
Aybik kartı almayı unutmadıysan bana göndersene ayarlayabilirsem bloguma koyucam olumunekankayizsmile

ohhhhhhhhhhh sefanız olsun gacılarrrrrrrrr sempatiksalakcinni
hani nirde resimler bakem klava:
bacım Mehtap aldı eline bi Nikon bilmem kaç binbir nazla bir iki foto çektirdim sempatiksalakcinni
sana çok selamı vardı
bir sorun olmazsa bikaç gün daha buralarda Aybikle görüşüp yürüyüş yapacaklar kaydirigubbakcemile3
belki çarşamba perşembe dışarda buluşucaz kısmetse, seni de çağırdı ne dersin sempatiksalakcinni
sana çok selamı var olumunekankayizsmile

nan ben bu hafta hep doluyum bilmiyonmu klava:
bir yarın boşum oda yarın gelcek olan misafirlerim çarşambaya ertelediler gelmeyi
yarın olsa olma mı bilmiyorumkismile

atarım resimleri nikon facete sana özel yaparım kaparsın ama yarın anca
bugün bikaç gün öncesinden kalma piknik resimlerini atıyorum eltimin teyzesine
mehtap yarın dönüyor avrupa yakasına (ardından ağlayan simile)
bugün sen otobüse bindin ya kocik aradı tansaşın önündeymiş nurhayat ablaynan tanıştı ordan eve yürüdük mehtapla gelemedik yani hüü yapan simile
papatyam resimleri yarın bi topic açar yayınlarım( yoğun gaci olan similee)
çok keyifliydi ama evet bidaha gözgöze olsun lütfen (doyamadım kesmedi similesii)
kuzular da bizi hiç üzmeyince gün doyumsuz oldu valla
gümüş nalınları dizayn eden oğluşuna ve safari tadında miniğine öpücükler nikoncanım

yarın gidiyor demek gitme:) :2:
söyledi bana kocikinin geldiğinin, bi de diyo senin peşinden bişey yapmadık (mafoldumben) :roflol::roflol::roflol: sonhayat gı delikafadulden
bacım okudun mu (
)
evet kesmedi (olumunekankayizsmile boshayallersmile) sempatiksalakcinni
geleceğin jacobsu ve coşkun aralı

bacoşum duydun mu artık başka zamana :2:

nikonum bebgem ne ettin bugun anlat bakimmmsempatiksalakcinni

bacım bana bir kaç gün önce topikte mesaj yazmışsın sende benim bacımsın diye olumunekankayizsmile
ayyy çok mutlu oldum anlatamam opuyorumnanaktan
ama o gün ben o mesajı görememişim kusuruma bakma olur mu bilmiyorumkismile
ben ablamın msj larını takip ediyorum çok komik oluyor hoşuma gidiyor sempatiksalakcinni
yani anlıcan kimsenin msj na bakamıyom sempatiksalakcinni
zati o topikte okadar çok mesaj oluyorki okumaya yetişemiyor insan sempatiksalakcinni
çok sağol mesajın için a.s.

aybikcim resimleri bekliyom (meraaklı simile gif)sempatiksalakcinni

hehehehe alemsin
işin kötü tarafı çarşambada benim kocik ankara yolucuymuş hehehehhehe
ayrisin annesiii biliyormusun foruma gelicektik seni çağırcaktık tam plan yaptık anadolu yakasına geçmemiz gerekti aklımızdasın bebişi öpüyoruz
kelebek hayırdır ktü bi durum yoktur inşallah?

papatyam şimdi düzenliyorum malum resimler çalınıyor eccük edit yesinler (bilmiş simile)
kocik rahat komiyy gel de gel onçün yarın eklerim ( uykusu gelmiş gibi yapan simile)
erken yatayım yarın salı pazarına gitcem eccik sosyetik oliym( safinaz tipli simile)

nikonum bebgem ne ettin bugun anlat bakimmmsempatiksalakcinni

önce ikeada buluşuruz nikonumuzu ziyaret ederiz demişler sempatiksalakcinni
soora Mehtapla ikimiz karşıya evine daha rahat gider diye optimuma gidelim dedik sempatiksalakcinni
soora orda bebek arabası yok diye palladiuma gidek dedik sempatiksalakcinni
soora ben palladiuma kendim otobüzle hiç gitmedim diye kadıköye gideriz dedik sempatiksalakcinni
en son Aybuşun akraba ablası bırakmadı bizi de davet etti, ben çekindim rahatsız etmiyim dedim abla beni aradı, Aybikin komşusuymuş zati sempatiksalakcinni
Aybik de böle çıktı evden tin tin mehtaba gitti felan soora beni duraktan arabayla gelip aldılar olumunekankayizsmile
yedik içtik güldük :içelim:
Alyam maşallah subhanallah abileriyle yerde sürüne sürüne oynadı, hop orda hop burda, eline geçeni inceliyo minnoş kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Mehtap kalmasaydı senin başka planların vardı zati kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…