Kanka gel konuşalım:)

aşk olsun ecrincim bu topicte olduğuna göre var değilmi güzel bi hukukumuz inş daaha sağlam olur bunun için çabalıyalım asıl bence de ne yapıcan çakma kankaları sonradan başına bi ton bela oluyorlar dedikodu laf taşıma fln hiç bulaşma iysmi

Son düzenleme:
çakma kankamı allah korusun ecrinim
bizim bu topicte herkese kapımız ve gönlümüz açıktır yeterki karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde olalım
kimler gelip kimler geçiyo ama işin özü baki ve sadık kalabilmektir

aybik mesajı alan almıştır sayemde iyi saydırmışın:))kaydirigubbakcemile3
aybur hani sen ikeaya gelcektinnnn müsait olunca gel sana gazoz ısmalayayım forumda:):roflol:

canım zaten onun için burdayım ben kendim gibi en azından öyle oldugunu düşündügüm dürüst düşünce ve yaşam şeklime uyan insanlarla görüşmek istiyorum sanalda kalıp vakit geçirmek olmasın amaç diye düşünüyorum reelde bunları dostluga dökmek amacım.

en kısa zamanda bi ikea turu istiyom ecrinim
ama neden gazoz ısmarlıyonkaydirigubbakcemile3 aklıma kötü kötü şeyler geldide bi an nuri alçoyu hatırlattın bana

ecrinim çok güzel yazmışın bizimde amacımız sadece sanalda vakit geçirilecek araç aramıyoruz lmaz:hakiki ve samimi dostluklar arıyoruz sende onlardansın :1hug:bize yüreğini ve gönlünü açan herkese kapımız açık

komiklik olsun diye gazoız yazdım...inş.görüşelim ben çok yakınım zaten haber verirsin 5 dk ordayım:)
dedigim gibi konuşup amacım burda lak lak yapmak degil,gerçek dostluklar kurabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…