- 10 Ocak 2009
- 1.776
- 1
- 46
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
bacım erol abim toprak güvece baktı mı
tabi kaldıysa:gitme:
az önce facede resimlerini gördüm bu ne güzellikkkkkkkkkkkk maşşallahhhhhhhh
canım en kısa zamanda ferahla, bahara erişYazdıklarınızı okumak çok keyifli tebessüm ettirdi beni imrendim sizlere Muhabbetiniz bol olsun
Ben bu aralar pek iyi değilim ayakta durmaya mecalim yok sanki bütün gücüm bitmiş gibiyim yemiyorumda doğru dürüst bişey hiç halim yok.bir doktora gitmek bile zor geliyor
Mehtapcım güzel düşüncelerin için çok tşk ederim sağolasın
Neyse daha fazla yazamayacağım yazmaya bile mecalim yok
İyi geceler herkeslere Mutlu ve huzurlu kalın arkadaşlarım
ne diyim sana:mymeka:ayyy ben unuttum onu ohaoldumsmile ohaoldumsmileohaoldumsmile
:kedi::kedi:
Yazdıklarınızı okumak çok keyifli tebessüm ettirdi beni imrendim sizlere Muhabbetiniz bol olsun
Ben bu aralar pek iyi değilim ayakta durmaya mecalim yok sanki bütün gücüm bitmiş gibiyim yemiyorumda doğru dürüst bişey hiç halim yok.bir doktora gitmek bile zor geliyor
Mehtapcım güzel düşüncelerin için çok tşk ederim sağolasın
Neyse daha fazla yazamayacağım yazmaya bile mecalim yok
İyi geceler herkeslere Mutlu ve huzurlu kalın arkadaşlarım
teşekkürler canım o senin güzel bakışın
heee bu arada aybik aradı diyoki kimse biyere kaçmasın geliyom
söyle ona gelirken biraz organik tomatez batlıcan biber neyim getirsin:icecream:
canım en kısa zamanda ferahla, bahara eriş
bir dönem böyle oluyor sonra ahayt kaldığı yerden devam ediyor acı ve tatlı bir arada
Sağolun çok tşk ederim sizlere beni hiç tanımadığınız halde uzakta bir yerlerde beni düşünen sıcacık yüreklerin olduğunu bilmek çok güzel Allah razı olsun sizlerdenyaaaa ceydacım ben seni böyle görmeye alışık değilim mafoldumben
bizlerin yapabileceği birşey varsa sonuna kadar arkandayız neler yaşadığını tam olarak bilmesemde kaos içinde olduğun belli rabbim yardımcın olsun
Sağolun çok tşk ederim sizlere beni hiç tanımadığınız halde uzakta bir yerlerde beni düşünen sıcacık yüreklerin olduğunu bilmek çok güzel Allah razı olsun sizlerden
Rabbim gönlünüzdekileri gerçekleştirsin inş.
ceydacığım şuraya ne kadar teselli cümlesi yazarsam yazayım boşSağolun çok tşk ederim sizlere beni hiç tanımadığınız halde uzakta bir yerlerde beni düşünen sıcacık yüreklerin olduğunu bilmek çok güzel Allah razı olsun sizlerden
Rabbim gönlünüzdekileri gerçekleştirsin inş.
uyy ı daha güzel antioksidan getir bol bol içeyim gençleşeyim güzelleşeyimbayanssulusmileceydacım sen neşe kaynağımızsın ne oldu gülüm sana
anlatmak istersen dinleriz herzaman varız senin için unutmaunutkanlık bende de diz boyu sorun diiyl
kesmi kocam atıyor sağolasınaklinialirimsmile
nikon bacın vazgeçmeden ayarla bi gün mehtabında dediği gibi gündüzü uzun bi gün olsun nüffen
bu arad kocik üzüm ekiyor domatis yok isterseniz üzüm suyu ikram ediym heh?
ceydacım sen neşe kaynağımızsın ne oldu gülüm sana
anlatmak istersen dinleriz herzaman varız senin için unutmaunutkanlık bende de diz boyu sorun diiyl
nikon bacın vazgeçmeden ayarla bi gün mehtabında dediği gibi gündüzü uzun bi gün olsun nüffen
ceydoşum sana da kfc, coleslaw ve iskender yedirelim. üzüm suyu da var ne güzelkaydirigubbakcemile5Gerçekten sağolun iyi varsınız iyiki tanımışım sizleriolumunekankayizsmile
Ben yorgunum sadece gönül yorgunu buda bedenimi etkiliyor doğal olarak yemiyor içmiyorum
herşeyim bol gelmeye başladı herkes kilo verme derdinde benimde bikaç kilo almam lazım galibaguclubacismile
şunun ortasını bulalım gece-gündüz eşitken yapalım dicem ama 21 mart geçti:icecream:ceydacım sen neşe kaynağımızsın ne oldu gülüm sana
Gerçekten sağolun iyi varsınız iyiki tanımışım sizleriolumunekankayizsmile
Ben yorgunum sadece gönül yorgunu buda bedenimi etkiliyor doğal olarak yemiyor içmiyorum
herşeyim bol gelmeye başladı herkes kilo verme derdinde benimde bikaç kilo almam lazım galibaguclubacismile