Kanka gel konuşalım:)

pek te uzak sayılamz beleş olunca gelirik demi mehtap aklinialirimsmile[/QUOTE]
tabi size uzak değil bana uzak ama günlerin uzaması lazım gelmem için malum dönüşüm zor oluyo yda tuzla çıkartması yaparım kuzene

ahhh okadar uzun bi sure varkin hayal etmıyorum artıkın kız dıle kolay 15 ayyy kendı evımdede degılım artık buraya takılıp desrj olicemmm ona göre kafamçokkarıştı
canım geçicek vs.tesellileri yapamam ben
sonuçta herkes kendi yaşadığını biliyor
bu senin alınyazın ve daha kötüsü olabilirdi vs. düşün canım
ben hep günleri saydım
dedim 6 ay, senemin yarısı
kış geçecek sonbahar geçecek yaz gelecek ben o zaman evime kavuşacağım diye diye kendimi yedim
bi de benim kuzular çok ufaktı laftan sözden anlamıyordu
icabında kuzularını alır dışarı çıkarsın izmir güzel yer
velhasıl bir gün dedim ki ya ben niye üzülüyorum sonuçta Allahın izniyle eşim ölmedi illaki gelecek yani bunun bir dermanı var, ya ben onu kaybetseydim dedim ve içime bir ferahlık geldi hep bunu düşündüm.
sonuçta bunu yaşıyacaksın bunun çözümü yok ama 15 ay sonra kendi evinde kocinle inşallah yeni gelin edicez ikinci bahar olacak aklinialirimsmile

küsmek yok
küsmek yok
şakalaşmak vaarr
takılmak vaar
bu arada kocik tarlasına bakıcakmış ufff
pc devir teslim naladınız siz onu
aman ha ihmal etme ver pcyi
sebze neyim çürür beş parasız kalırsın allık neyim alamayız sonra:roflol::roflol::roflol:

bide arada gelir alyaya bakarsın ütüm neym olunca el atarsın bide karnımı doyurursun ne olurki sanki ufaam ben çok ufak annemelrde pek uzak
hehe şiir gibim oldu

pek te uzak sayılamz beleş olunca gelirik demi mehtap aklinialirimsmile[/QUOTE]

tabi yevrum sırtını bilem keselerim sen hiçö merek etme laelaelaelaelae
valla beleş mal baldan tatlıdır derler:roflol:
çok samimiyim bir gün ayarlayın davetlim olarak buyrun gelin
gün ayarlama işini ablama devrediyorum olumunekankayizsmile
nasıl olsa ben her zaman Allahın izniyle burdayım hepinize uyarımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…