- 26 Aralık 2008
- 6.985
- 2
- 40
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
hehe arada haydar abimi izliyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aybiş kociğe hala trip yapıyom anladın sen
garibimin içi sızlıyo izin vermedi diye
aybiş kociğe hala trip yapıyom anladın sen
garibimin içi sızlıyo izin vermedi diye
Ah keşke yiyebilsem yemek en büyük sorunum hiç iştahım yok azcık ucundan yerim ama senin güzel hatırın için şekerim tam sopalığım ben ya klava:ceydoşum sana da kfc, coleslaw ve iskender yedirelim. üzüm suyu da var ne güzelkaydirigubbakcemile5
kafan dağılsın biraz daha diye yazdım böyle
biraz birşeyler ye bozoşuruz bak:mymeka: herşey gelir ama sağlık olmadıktan sonra herşey boşklava:
haklısın bahar insanı canlandırıyor güzel şeyleri hatırlatıyor eskileri geçmişi vs..oysa hayat şu andan ibaret anın tadını çıkartmak lazım ben geçmişin gölgesinde yaşıyorum halaceydam depresyon kokusu alıyorum
bak depresyonu savar bahar geliyor pırper olucak için salma kendini okiş?
süslen püslen gezs evdiğin insanlarla takıl iyi gelir
hmmm güzel sözler doğru tesbit ben saldım çayıra mevlam kayıra pozisyonundayım çıkış yolunu bulmaya çalışıyorum dahagönül bu
kimi zaman dağ bayır uçar tutamazsın kimi zaman uzanıp dinlenmek ister
ne o uçuşurken dinle onu,zapt et
ne de o tembellik peşindeyken uy ona..
ıhh sırrım bu diylaklinialirimsmile
ben izlerken içimden birşey koptu gitti sanki :çok üzgünüm:
biz de açtık
şaşkınım çokkafamçokkarıştı
aferim canım. ye bak hatrım kalır:1hug:Ah keşke yiyebilsem yemek en büyük sorunum hiç iştahım yok azcık ucundan yerim ama senin güzel hatırın için şekerim tam sopalığım ben ya klava:
haklısın bahar insanı canlandırıyor güzel şeyleri hatırlatıyor eskileri geçmişi vs..oysa hayat şu andan ibaret anın tadını çıkartmak lazım ben geçmişin gölgesinde yaşıyorum hala
hmmm güzel sözler doğru tesbit ben saldım çayıra mevlam kayıra pozisyonundayım çıkış yolunu bulmaya çalışıyorum daha
ha gayret bulacağım galiba
Bu arada ciddi kafaya koydum geleceğim en yakın zamanda İstanbula
sırf sizler için yiyecekler için değil valla kaydirigubbakcemile3
Giden herkeslere iyi geceler Allah rahatlık versin opuyorumnanaktan
ben izlerken içimden birşey koptu gitti sanki :çok üzgünüm:
benimde papatyam bi zamanlar bende öyleydim:sinifsinif:
ceydoşum en kısa zamanda bekliyoz seni
bacım ne oldukine bana telefonda anlat muhakkak çok merak ettimCADIARZU
deme ya bende öyleydim :1ninca:
bu vajinusmus hastalığı evliliğimden 2 yılımı çaldı :gitme:
ben izliyom şimdi eşim diyorki ne izleyip canını sıkıyon işine yaramaz diyor :roflol:
papatyam seninle benim çok ortak noktalarımız var yaşama ve yaşadıklarımıza dair