- 27 Nisan 2009
- 4.071
- 1
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
malesef 15 ay şeker ama orda kalmıcak 1ay veya 2ay bakalım..
ticketleriniz hala varsa iyyiz
yoksa kötü
sen nasılsın?
aramızda yok gibiysen bile varsın haberin olsun burdaykene hatuşlar kulağını çınlattık
CADIARZU nerde kalıcan bu dönemde
eğer kendi evinde kalacaksan çok rahat edersin bir de kaynana olmazsaguclubacismile
yeriniz rahat olduktan sonra hasret öyle güzel oluyor ki tekrar aşık oluyorsun, özlüyorsun, mektup koku neyim gönderiyorsun:asigim:
kelebeğim ben açıklama getireyim aybik hızdan yanlış yazmış yani sana diyoki beni facene eklemek istemiyonmu
o bahsttiğin papatya ben miydim:kedi:
ben gul yabani anlayamadımsempatiksalakcinni
bu ifadeyide ilk burada kullandım kıymetini bilin heee sempatiksalakcinni
ticketlerim var hepinize feda olsun ama ben en çok bizim restoranda iskender ısmarlamak isterimcokacimcoook
ablam olmanız ticketler içinse buna gerek yok her zaman ablam olursunuz olumunekankayizsmile
birde yaş uyması lazım :smiley-cool: ben 29 sen??
aha yaş tahtaya abstık ben mayısta 26 olucam
kardeşin oluncada tickerlerin hayrını görebilios mu hee bide lokantanıs mı var mehtap tut beni bayılcem
aybişi üzmehee şimcik oldu bende neluyor dedim kuzumohaoldumsmile
coleslaw lahanadan yapılan bi salata minnoşum pudra şekeriyle yapılıyor ölürsün bi ye
acıktım çok fenaaaaaaaaa
ohh papatyamda gelmiş hoşgeldin canım
kelebeğim tokat küçük kendi halinde olaysız şehirdir
pazartesini ayarlamaya çalışalım ama hava durumuda önemli
ya bu arada coeslaw neki ben bikere kfcde yemiştim ama adı neydi bilmiyom kıtırlı tavuk parçaları doğrumu
aha yaş tahtaya abstık ben mayısta 26 olucam
kardeşin oluncada tickerlerin hayrını görebilios mu hee bide lokantanıs mı var mehtap tut beni bayılcem
rezil oldum yaavvvv bende tavuk diyom bak nikonum bilmediğim şeylerde varmış
papatyam yaaa sizin lokanta bana çok uzak yaaaa :gitme:
iyi ben eklemem dolamsın facebookun gereksiz alyaanneleriyle:1closedeyes:
sen şimdi de kendi evinde değilsen çok şükür ki yüzüp kuyruğuna aşamasına gelmişsinyaa sorma nion benimki tam karmakarısık bişe bilmiyorumkismile
ben izmire bu sne geldim sımdıke kadar geziyodum turkey her kosesınde aniden
annm ve kayınvalıde arsaında mekik dosuyom resmen :gitme:
evimiz var kirada aserden snr baska planlarımız var o yuzden ev acmadık seker bloe sallanıcam anlıcan delirmedenkafamçokkarıştı
uzak olması daha iyi gidene kadar iskenderi eritirsin:jeyyar:rezil oldum yaavvvv bende tavuk diyom bak nikonum bilmediğim şeylerde varmış
papatyam yaaa sizin lokanta bana çok uzak yaaaa :gitme:
yaa ben seni gerçkten çok seviyorum ALLAH rızası için Şeniz
hepinizi sevdim rabbim biliyoropuyorumnanaktan
ahhh okadar uzun bi sure varkin hayal etmıyorum artıkın kız dıle kolay 15 ayyy kendı evımdede degılım artık buraya takılıp desrj olicemmm ona göre kafamçokkarıştı
allah seni aybik hızdan öyle karışık yazmışınki tercüme edeyim hemşom
iyi beni ekleme dolmasın facebookun gereksiz alya duanın annesiyle
bide arada gelir alyaya bakarsın ütüm neym olunca el atarsın bide karnımı doyurursun ne olurki sanki ufaam ben çok ufak annemelrde pek uzakaman deme be tühhh -tatlicadiarzu- şimdik abla ben olunca sana birtek kfc ısmarlamak yetmez delikafadulden
herşeinle ilgilenmem gerekecekşakkıdı
pekte uzak sayılmaz pendik :kedi: