Kanka gel konuşalım:)

aybiş kociğe hala trip yapıyom anladın sen
garibimin içi sızlıyo izin vermedi diye

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ah keşke yiyebilsem yemek en büyük sorunum hiç iştahım yok azcık ucundan yerim ama senin güzel hatırın için şekerim tam sopalığım ben ya klava:
ceydam depresyon kokusu alıyorum
bak depresyonu savar bahar geliyor pırper olucak için salma kendini okiş?
süslen püslen gezs evdiğin insanlarla takıl iyi gelir
haklısın bahar insanı canlandırıyor güzel şeyleri hatırlatıyor eskileri geçmişi vs..oysa hayat şu andan ibaret anın tadını çıkartmak lazım ben geçmişin gölgesinde yaşıyorum hala
gönül bu
kimi zaman dağ bayır uçar tutamazsın kimi zaman uzanıp dinlenmek ister
ne o uçuşurken dinle onu,zapt et
ne de o tembellik peşindeyken uy ona..
ıhh sırrım bu diylaklinialirimsmile
hmmm güzel sözler doğru tesbit ben saldım çayıra mevlam kayıra pozisyonundayım çıkış yolunu bulmaya çalışıyorum daha
ha gayret bulacağım galiba

Bu arada ciddi kafaya koydum geleceğim en yakın zamanda İstanbula
sırf sizler için yiyecekler için değil valla
kaydirigubbakcemile3
Giden herkeslere iyi geceler Allah rahatlık versin opuyorumnanaktan

aferim canım. ye bak hatrım kalır:1hug:
bana yazdığın nasihatleri hatırla kuzumolumunekankayizsmile
istanbula gelmen çok güzel bir haber:sm_cool::sm_cool:

papatyam seninle benim çok ortak noktalarımız var yaşama ve yaşadıklarımıza dair

demi kısssss
bizde kendimiz hallettiksempatiksalakcinni
ama ben birkere dr gittim hiç birşey anlamadım ohaoldumsmile
kaç kere haydar dümene gitmeye niyetlendim muayanahanesi avrupa yakasında olduğu için eşimin vakitsizliğinden gidememiştik iyikde gitmemişiz yırttıksempatiksalakcinni
baksana başımıza neler gelecekmiş yohsam :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…