Kanka gel konuşalım:)

Yazdıklarınızı okumak çok keyifli tebessüm ettirdi beni imrendim sizlere Muhabbetiniz bol olsun
Ben bu aralar pek iyi değilim ayakta durmaya mecalim yok sanki bütün gücüm bitmiş gibiyim yemiyorumda doğru dürüst bişey hiç halim yok.bir doktora gitmek bile zor geliyor
Mehtapcım güzel düşüncelerin için çok tşk ederim sağolasın
Neyse daha fazla yazamayacağım yazmaya bile mecalim yok
ıyi geceler herkeslere Mutlu ve huzurlu kalın arkadaşlarım

Yazdıklarınızı okumak çok keyifli tebessüm ettirdi beni imrendim sizlere Muhabbetiniz bol olsun
Ben bu aralar pek iyi değilim ayakta durmaya mecalim yok sanki bütün gücüm bitmiş gibiyim yemiyorumda doğru dürüst bişey hiç halim yok.bir doktora gitmek bile zor geliyor
İyi geceler herkeslere Mutlu ve huzurlu kalın arkadaşlarım
canım en kısa zamanda ferahla, bahara eriş
bir dönem böyle oluyor sonra ahayt kaldığı yerden devam ediyor acı ve tatlı bir arada

ayyy ben unuttum onu ohaoldumsmile ohaoldumsmileohaoldumsmile
:kedi::kedi:
ne diyim sana:mymeka::eek:klava:
aybiş bazen böle kardeşlik yapıyor ne diyosun hala istiyon mu:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

İyi geceler herkeslere Mutlu ve huzurlu kalın arkadaşlarım

yaaaa ceydacım ben seni böyle görmeye alışık değilim mafoldumben
bizlerin yapabileceği birşey varsa sonuna kadar arkandayız neler yaşadığını tam olarak bilmesemde kaos içinde olduğun belli rabbim yardımcın olsun

canım en kısa zamanda ferahla, bahara eriş
bir dönem böyle oluyor sonra ahayt kaldığı yerden devam ediyor acı ve tatlı bir arada

yaaaa ceydacım ben seni böyle görmeye alışık değilim mafoldumben
bizlerin yapabileceği birşey varsa sonuna kadar arkandayız neler yaşadığını tam olarak bilmesemde kaos içinde olduğun belli rabbim yardımcın olsun
Sağolun çok tşk ederim sizlere beni hiç tanımadığınız halde uzakta bir yerlerde beni düşünen sıcacık yüreklerin olduğunu bilmek çok güzel Allah razı olsun sizlerden
Rabbim gönlünüzdekileri gerçekleştirsin inş.

Sağolun çok tşk ederim sizlere beni hiç tanımadığınız halde uzakta bir yerlerde beni düşünen sıcacık yüreklerin olduğunu bilmek çok güzel Allah razı olsun sizlerden

amin ceydacım inanki biz seni çok seviyoz hatta aybikedeyken bile kulaklarını çınlattık

ceydacım sen neşe kaynağımızsın ne oldu gülüm sana
anlatmak istersen dinleriz herzaman varız senin için unutmaunutkanlık bende de diz boyu sorun diiyl
kesmi kocam atıyor sağolasınaklinialirimsmile
nikon bacın vazgeçmeden ayarla bi gün mehtabında dediği gibi gündüzü uzun bi gün olsun nüffen
bu arad kocik üzüm ekiyor domatis yok isterseniz üzüm suyu ikram ediym heh?

Gerçekten sağolun iyi varsınız iyiki tanımışım sizleriolumunekankayizsmile
Ben yorgunum sadece gönül yorgunu buda bedenimi etkiliyor doğal olarak yemiyor içmiyorum
herşeyim bol gelmeye başladı herkes kilo verme derdinde benimde bikaç kilo almam lazım galibaguclubacismile

ceydacığım şuraya ne kadar teselli cümlesi yazarsam yazayım boş
sen yaşaman gerekiyor yaşıyorsun, içini sen biliyorsun
ama şunu bil ki kesinlikle hem aklımda hem dualarımdasın sanma ki sıkıntılarını görmezden geliyorum
ama rahatlamak adına içini dökmek istersen hep yanındayım
seni herşeyin en iyisini hayırlısını var eden Rabbime emanet ediyorum canım
bir söz var çok seviyorum
önce çileye boğdun sonra sevdaya bezedin
gibi bir sözdü şu an aklımdan uçtuCADIARZU ama sen anladın canım

anlatmak istersen dinleriz herzaman varız senin için unutmaunutkanlık bende de diz boyu sorun diiyl
nikon bacın vazgeçmeden ayarla bi gün mehtabında dediği gibi gündüzü uzun bi gün olsun nüffen
uyy ı daha güzel antioksidan getir bol bol içeyim gençleşeyim güzelleşeyimbayanssulusmile
kız senin güzelliğinin sırrı bu mu laaklinialirimsmile

Allah'ın izniyle vaz geçmem kısssssssssss:))))

Ben yorgunum sadece gönül yorgunu buda bedenimi etkiliyor doğal olarak yemiyor içmiyorum
herşeyim bol gelmeye başladı herkes kilo verme derdinde benimde bikaç kilo almam lazım galibaguclubacismile
ceydoşum sana da kfc, coleslaw ve iskender yedirelim. üzüm suyu da var ne güzelkaydirigubbakcemile5
kafan dağılsın biraz daha diye yazdım böyle
biraz birşeyler ye bozoşuruz bak:mymeka: herşey gelir ama sağlık olmadıktan sonra herşey boş:eek:klava:

şunun ortasını bulalım gece-gündüz eşitken yapalım dicem ama 21 mart geçti:icecream:
bundan sonra herhangi bir zaman olabilir artık günler uzuyorsüprizzzzzhihoyyyt

gönül bu
kimi zaman dağ bayır uçar tutamazsın kimi zaman uzanıp dinlenmek ister
ne o uçuşurken dinle onu,zapt et
ne de o tembellik peşindeyken uy ona..
ıhh sırrım bu diylaklinialirimsmile

X