Kanka gel konuşalım:)

üşenmedim ne yaptım bak hehe
allık çok farkediyor insanın yüzüne hayat katıyor valla hiç makyaj yapmasam bile allık sürerim ben:) gerçi o gün yetiştiremedim boyanmayı bidahakine inşallah
vuuu sen benden de çalışkansınaklinialirimsmile
eferim sana, benden sana 10 puan otuursositososito
1,2,3,4 çuk beğendimvereliniortak:icecream:

mac in allıkalrı pek pahalı da değilmiş 34 ya da 43 öyle demişlerdi sanki sormuştum makyaj bölümünde
ama nars 55 tl ve her gittiğimde sephoraya tükendi diyorlar yok satıyo

allıkları iyice inceledikten sonra strawberry veya ecem güzellik.com var ordan fiyat takip edicemdelikafadulden
anneler günü yaklaşıy iyi bir indirim yakalırm diye düşünüyorumdelikafadulden

hehe arada bi gelio ama sanki
bende çatliycam ara ara kanal değiştirirken bakıveriyorum ne kıl bu adam kurtlar vadisini izlemek için ayak yaıpyo düpedüz reklam arasında absıyo çünkü ozaman ahlaklı mı oluyo sankim töbeee

tamam götüreyim palladiuma gittin mi hiç?
bu arada indirim ney duyunca hemen bana haber ver haaaa

springsheen hariç hepsini beğendin yani kızz en çok springsheen i beğendim bene iymii:)

yok bebetom springsheenin çok methini duydum ahanda notlarımın arasında en başa yazmışımkaydirigubbakcemile5
ama bir blogda uygulamasına göz attım ışıltılı diye vazgeçtim:sinifsinif:
sen zaten ışıltılı arıyorsun
ben makyaj topiğini nerdeyse başından beri okuyorum bu allığı çok methediyorlarsositososito

palladiuma hiç gitmedim, sephora da hiç görmedim aplasempatiksalakcinni
tamam nette bir indirim görürsem hemen sana haber uçururum:eek:aklinialirimsmile

ahada geldim bitti aşkı memnu
yaa neler kaynatılmış ben hiç allıktan anlamam yaaa teyzemin kızı bana verdi bitane ama daha hiç kullanmadım charmenin

hehe arada bi gelio ama sanki
bende çatliycam ara ara kanal değiştirirken bakıveriyorum ne kıl bu adam kurtlar vadisini izlemek için ayak yaıpyo düpedüz reklam arasında absıyo çünkü ozaman ahlaklı mı oluyo sankim töbeee

kocim normalde aşkım memnu bittiğinde geliyordu bugün süprüz yaptı tvyi ona kaptırdım kurtlar vadisini izliyor:icecream:
canıma minnet ben de rahat rahat nete takılıyorumsositososito

göstercen ama elletmiycen misali daha ahlaklı oluyordur belkim:jeyyar::jeyyar:

gideriz beraber inş popeys a çıkar bide tayuk yerik demii karnım acıktı da :)
bu arada eminönünde de bii yer varmış okuduysan o tocikte bahsediliyor numune kapağı kırık ne bileym denemelik olan ürünleri satıyorlarmış epey bi ucuza gideriz belkim heh?süssüz püssüz leptabımı da çağırırz

ahada geldim bitti aşkı memnu
yaa neler kaynatılmış ben hiç allıktan anlamam yaaa teyzemin kızı bana verdi bitane ama daha hiç kullanmadım charmenin

kız senin bilmediğin şey mi varaklinialirimsmile her seferinde şaşırtıyorsun benibayanssulusmile

ne oldu aşkı memnuda, bitter adnana behlülü mü sölicekti acep
bi de şu adam öldü mü kaldı mı acaba:1ninca:

bu arada abim erzurumdan ev aldı boşuna 1 aydır satılık ev aradım bana yine kiralık ev aramak düştü
aybik şu eminönündeki yeri öğrende bende gelem bari
kate34 nerelerdesin huhuhu

ama varya tatildeyken kullandıydım allık teyze kızınınki fenada olmadıydı ama numarasını bilmiyom top toptu elitenin

aybiğim hiç tavsiye etmemişti top allıkyasakkelime
nasıl Aybiş dersime iyi çalışmış mıyımaklinialirimsmile

gideriz beraber inş popeys a çıkar bide tayuk yerik demii karnım acıktı da :)
bu arada eminönünde de bii yer varmış okuduysan o tocikte bahsediliyor numune kapağı kırık ne bileym denemelik olan ürünleri satıyorlarmış epey bi ucuza gideriz belkim heh?süssüz püssüz leptabımı da çağırırz

popeyesi hiç sevmedim:dilcikar:
kfc yiyelimsositososito

ben hiç öle birşeye rastlamadım ama sen öyle diyorsan doğrudur:jeyyar:
uygun fiyata alalım kocalarımızın gözüne girelimzemuszemus:roflol::roflol:

ama varya tatildeyken kullandıydım allık teyze kızınınki fenada olmadıydı ama numarasını bilmiyom top toptu elitenin

bu arada abim erzurumdan ev aldı boşuna 1 aydır satılık ev aradım bana yine kiralık ev aramak düştü
aybik şu eminönündeki yeri öğrende bende gelem bari
kate34 nerelerdesin huhuhu

abeyne teessüf ederim:dilcikar::mymeka:

kateyi ben de çok özledim, nirdesin bacım:sinifsinif:
Allah bilir leslie bizden daha çok görüyordur yüzünükaydirigubbakcemile3

X