Kanka gel konuşalım:)

ömer olsun kıı içimde kalıcak
ömer akif
ömer asaf ya da
bu arada mehtap tubayla konuşuyorum dedim ya beylikdüzünde 80 milyara ev yapılıyormuş diyanetin site içinde ama 2 sene sonra teslim şuan proje aşamasında beylik konutları ydı galiba adı

selam kızlar kuzularım bronşit olmuşlar...ikisine bakmak çok zorrrr offf kafayı sıyırcam...salı gunu aybıkımle kozyatağında fink attık olmadı optımuma gittik size 1 resim bırakayım...benım tipim kayık kaş bıyık bırbırınde oyüzden kndımı pk gstermıcem :))

i703433_df.jpg

i703434_kayra5-006.jpg

aybık daha resım ve video var canım atarım emalle videoyu eklerım face..evet çok güseldi en son mağazada bulduk ciciler bileydık o kadar üst geçit geçmezdik hihihihihihi

şeyma senin tipi kayık halin bu mu kızsempatiksalakcinni
ne şirin çokmışsınbayanssulusmile
geçmiş olsun kuzulara bu arada:Saruboceq:
eferim size, aplanız gibi yiyin için gezin:nazar:
bahar geldizemuszemus

sağol nıkonum moral oldu valla ..
aybıkkkkk sesb verr ordamısın yarın sana glmek ıstıolay şeydalrr bnmde kyram kötü olmassa takılcam onlaraaa

şeymam kuzucuklarına geçmiş olsun inş tez zamanda iyileşirler bu arada dün gece rüyamda kayrayı gördüm kucağımda gezdiriyodum çok tatlıydı yaaaa
buluşma fotolarınız çok güzel aybikkk artık eşarplarına geri dön şal sana çok yakışıyo ama yakında eşarpların küsecek sana beni niye kullanmıyon diye

X