Kanka gel konuşalım:)

bence bidaha görüşek arayı açmadan ne dersiniz heh?
evet top allıklara kılım gereksiz bişi uğraştırıyo ve her kullanımda 2-3 top kaybediyordum fırçaya saklanıyo sonra düşüyo oraya buraya ee makyajı wc de yapıyom yerden alamam valla kusra bakmasınalr onu fırçaya girerken düşüncekler dimi ama
eminönünde senle bebek şekeri baktığımız yerlerde bi yerde

nikonum cancanım özledim kız seni
ooy kuzum ben de çok özledim böle durduğuma bakma:1hug:eek:lumunekankayizsmile
zarifeciğimi de özledim onu bir daha ne zaman görürüm bilmiyorum:sinifsinif:

bence bidaha görüşek arayı açmadan ne dersiniz heh?
evet top allıklara kılım gereksiz bişi uğraştırıyo ve her kullanımda 2-3 top kaybediyordum fırçaya saklanıyo sonra düşüyo oraya buraya ee makyajı wc de yapıyom yerden alamam valla kusra bakmasınalr onu fırçaya girerken düşüncekler dimi ama
eminönünde senle bebek şekeri baktığımız yerlerde bi yerde

eden bulur aybiğim eden bulur:jeyyar:sengözlerimebaksanab

yanikin kızlar sonuc olarak en ıyı allıklar hanginler oluyor bende bitane istiyom ama allıktan heç anlamam????? yardımCADIARZU
geçmişi oku bakim kız bizim notlarımızdan aklına yatan olar mıkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
ben de hiç annamam ama gidememiğim köy benim değildir değil mi:lepi::1rolleyes:

aa paptyalımda burdaymış hoşgeldin mac hem diyat hem kalite olarak en iysi sanırım hehe
renk skalasıda çok geniş
nikon kfc yi öğrenciyekn çok yeim ve bıtım sanırım ben popeys ciyim bgu aralar bu hafta 3 kere gittim hala gözüm doyması yanlız coleslawları berbat kfc nin eline su dökemezler
ne zaman buluşuyoruz :)

hey ben hiç popeyes yimedim baada yedirin olarmı ben size uyarım optimum çıkarması nasıl olar şimdi sizlerin kelebekler var onları düşünmek lazım avrupa yakasına geçiş zor olur kıyamam o miniklere ben geçerim
kelebeğim yaaa keşkem sende istanbulda olaydın belki eşinin askerlik görevi istanbula çıkar sende sık sık gelirsin görüveririz seni

nikon ,aybur nabersinizopuyorumnanaktan
ne güzel uykunun kaçmasına kendim adıma sevindimolumunekankayizsmile
güzelleşmeye çalışıyom kendi adımabayanssulusmile
eşinin askerliği nereye çıktı kız belli oldu muaklinialirimsmile

aa paptyalımda burdaymış hoşgeldin mac hem diyat hem kalite olarak en iysi sanırım hehe
renk skalasıda çok geniş
nikon kfc yi öğrenciyekn çok yeim ve bıtım sanırım ben popeys ciyim bgu aralar bu hafta 3 kere gittim hala gözüm doyması yanlız coleslawları berbat kfc nin eline su dökemezler
ne zaman buluşuyoruz :)
popeyes de olsa yirim kız kfcye değişmem ama yirim napim seviyorum fast food:icecream:
bana coleslaw dime bir oturuşta 3 tane yemişliğim var, kardeşleri hiç sevmiyi onlarınkini de ben götürüyorumaklinialirimsmilecokacimcoook

hey ben hiç popeyes yimedim baada yedirin olarmı ben size uyarım optimum çıkarması nasıl olar şimdi sizlerin kelebekler var onları düşünmek lazım avrupa yakasına geçiş zor olur kıyamam o miniklere ben geçerim
kelebeğim yaaa keşkem sende istanbulda olaydın belki eşinin askerlik görevi istanbula çıkar sende sık sık gelirsin görüveririz seni

ne zaman geliyin kız:sm_cool:
Aybiğim getirebilirsen Arim zarifemi de getir:eek:

burdayım papatyammm yürüteç araştıryorum googlede bi yandan da

o gün şeymanın coleslawını da ben yedim beğenmedi tatlı bu diye fırlattı bana ama baya bi iri kıymışlar kfc tercihimdir
hemen buluşak hemennnnnn pazartesi nası hatınlar??

ayburum kız agzından bal damladı inşşşşşşş istanbula cıkar valla ne ıyı olur ya gecen sene ben geldim ıstanbula ahhh ozmn tanısaydım sızı kaydirigubbakcemile5
biz duramayız karı koca gezmeyi severiz belkim askere gitmeden bi geliriz istanbula şekerim belli olmazsempatiksalakcinni

X