- 26 Aralık 2008
- 6.985
- 2
- 40
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
sorma kate34 leslieye çok alıştı ne güzel bide ben indirebileydim leslieyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooy kuzum ben de çok özledim böle durduğuma bakma:1huglumunekankayizsmilenikonum cancanım özledim kız seni
bence bidaha görüşek arayı açmadan ne dersiniz heh?
evet top allıklara kılım gereksiz bişi uğraştırıyo ve her kullanımda 2-3 top kaybediyordum fırçaya saklanıyo sonra düşüyo oraya buraya ee makyajı wc de yapıyom yerden alamam valla kusra bakmasınalr onu fırçaya girerken düşüncekler dimi ama
eminönünde senle bebek şekeri baktığımız yerlerde bi yerde
geçmişi oku bakim kız bizim notlarımızdan aklına yatan olar mıkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileyanikin kızlar sonuc olarak en ıyı allıklar hanginler oluyor bende bitane istiyom ama allıktan heç anlamam????? yardımCADIARZU
nikon ,aybur nabersinizopuyorumnanaktan
ne güzel uykunun kaçmasına kendim adıma sevindimolumunekankayizsmilenikon ,aybur nabersinizopuyorumnanaktan
popeyes de olsa yirim kız kfcye değişmem ama yirim napim seviyorum fast food:icecream:aa paptyalımda burdaymış hoşgeldin mac hem diyat hem kalite olarak en iysi sanırım hehe
renk skalasıda çok geniş
nikon kfc yi öğrenciyekn çok yeim ve bıtım sanırım ben popeys ciyim bgu aralar bu hafta 3 kere gittim hala gözüm doyması yanlız coleslawları berbat kfc nin eline su dökemezler
ne zaman buluşuyoruz :)
hey ben hiç popeyes yimedim baada yedirin olarmı ben size uyarım optimum çıkarması nasıl olar şimdi sizlerin kelebekler var onları düşünmek lazım avrupa yakasına geçiş zor olur kıyamam o miniklere ben geçerim
kelebeğim yaaa keşkem sende istanbulda olaydın belki eşinin askerlik görevi istanbula çıkar sende sık sık gelirsin görüveririz seni