- 27 Nisan 2009
- 4.071
- 1
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
ceydam nerelerde yaa onuda çok özledim
ceydamı ben de çok özledim:sinifsinif:
aramak istiyorum ama tlf sesi kapalıda duyamayabilirim diyo:1ninca:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceydam nerelerde yaa onuda çok özledim
sempatiksalakcinni
ne var kız ne demek istion o suratla hehklava:
CADIARZUpazartesikaydirigubbakcemile5burdayım papatyammm yürüteç araştıryorum googlede bi yandan da
o gün şeymanın coleslawını da ben yedim beğenmedi tatlı bu diye fırlattı bana ama baya bi iri kıymışlar kfc tercihimdir
hemen buluşak hemennnnnn pazartesi nası hatınlar??
inşallah canım:Saruboceq:sositosositoayburum kız agzından bal damladı inşşşşşşş istanbula cıkar valla ne ıyı olur ya gecen sene ben geldim ıstanbula ahhh ozmn tanısaydım sızı kaydirigubbakcemile5
biz duramayız karı koca gezmeyi severiz belkim askere gitmeden bi geliriz istanbula şekerim belli olmazsempatiksalakcinni
kfc sponsorum kardeşim gelmişaklinialirimsmilesempatiksalakcinni
Nikonum ilk acemilik tokat asıl yerı bakalım ugrasıyoz :gitme:CADIARZU
nikonum senin face varmı ekle beni ayburda kayıtlıyım sekerim..vereliniortak
iyi ben eklemem dolamsın facebookun gereksiz alyaanneleriyle:1closedeyes:
nasılsınız kızlar pat diye daldım aranıza kusuruma bakmayınohaoldumsmile
çok tatlısınız dostluğunuz daim olsunolumunekankayizsmile
özelden yolla canımyerimseniben:sm_cool:nikonum senin face varmı ekle beni ayburda kayıtlıyım sekerim..vereliniortak
bacım pazartesi kesinleşirse sen de gelseneolumunekankayizsmilenasılsınız kızlar pat diye daldım aranıza kusuruma bakmayınohaoldumsmile
çok tatlısınız dostluğunuz daim olsunolumunekankayizsmile
sponsor mu hmm şaka yaptım papatya ben seni çok seviom o suratta benimkine benziyo senle alakası yook istersen bende senin ablan oliym ha ?
pazartesi olabiler bence sankim?optmumun servisi de varmış buraya dönüşte öyle geldik şeymayla pek bi hoşcağzıma gtti öyle olursa alyanın arabasınıda getirebilirim otosbüsle gelirsem üst geçit engel çünküm geçemem öyle
????????????????
ohh papatyamda gelmiş hoşgeldin canım
kelebeğim tokat küçük kendi halinde olaysız şehirdir
pazartesini ayarlamaya çalışalım ama hava durumuda önemli
ya bu arada coeslaw neki ben bikere kfcde yemiştim ama adı neydi bilmiyom kıtırlı tavuk parçaları doğrumu