Kanka gel konuşalım:)

hamd olsun iyim ceydam 1 haftadır hiç tatlı yemedim ufakta olsa rejimdeyim yarın sporum başlıyo dahada dikkat edicem 2 hafta sonra tatile gidicem en azından sıkılaşayım gerçi biraz zor ama denemekte fayda var yaklaşık 2.5 aydırda regl olmuyorum onun verdiği gerginlik ve şişlik var off söktürücü içtim inş işeyarar çok sıkıntılı süreç yaaa regl gecikmesi hergünün sanki hastaymışsın gibi ağrılı geçiyo nerdeyse

amanında amanın kimler gelmiş aybiğim hoşgeldin yolu yarıladık az kaldı gelmene inş inş gezmelerin eğlenceli olmuştur görüştünmü dadının kızıyla
ben bugün evdeydim bi ara mahallede turladık ev aradık zaten hava yağışlıydı

evet canım az çok bilirim çok kötü bişey bu inş. olursunda rahatlarsın :1hug:
rejiminde de gayet başarılısın ben tatlısız yapamıyorum şahsen guclubacismile
ya ne güzel tatile gideceksin senin adına sevindim canım
:lepi:

iyi yapmışın aybiğim ev telefonu bağlatmadığım için kızdım kendime yaa ne güzel muhabbet ederdik iyi yapmışın şeymayı aramakla süt oğlun hastaydı ilaç gibi gelmiştir bende bütün eşarplarımı yıkayıp ütülüyom şimdiye kadar 10 tanesini ütüledim daha bir sürü yıkanacak var eski evdeyken hiç yıkamamıştım hurçta kaldığı için küf kokusu var mis gibi yapam dedim eşarplarımı bi an görünce çok kızdım kendime klava:ne kadar çok varmış kafamçokkarıştıhalaa gözüm doymuyo elimdende çıkaramıyom elbet bir gün işe yarar düşüncesiyle duruyolar hurcun içinde 6 7 taneyi abone etmişim sürekli onları kullanıyom

evet kiz kendine seymayla baya uzun konusabildik ev telefonunu aramak baya uygun
sütümü rüyamda görüyorum düsün artik nasi özlemisim
simdide keremim hastaymis ilac ta kabul etmiormus mafoldumben
bana diyorki bize gelsene ahh imkan olsa..
neyse alya aglar ben kacar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…