Kanka gel konuşalım:)

kocikle fatihemi gidilir yaaa rahat bakamazsınki
bana kalsa takım elbise al derim yada grl womanın çok güzel elbiseleri var geçen aymerkezdede gördüm çok şık görünüyolar

MaşAllah Alya'ya ne kadar tatlı gülümsemiş öyle yesinler onun ördekli babbalarını :asigim:
4aylık oldu bile zaman ne çabuk geçiyor gerçekten küçüklere bakınca daha iyi anlıyorum artık CADIARZU
Mis gibi kokuyordur Alyacık şimdi şöyle öpüp koklayasım geldi resmi görünce Şeniz
Bebek kokusunu özledim ben yaa boshayallersmile

Son düzenleme:

daha alyanın ilk doğduğu şu foto gözümün önünde ne çabuk geçti zaman alyadua' mız 4aylık olduk
ecrine bakınca koca kız oldu diyorum alya
inş. gelinlik resimlerinide görürüz cimcimelrin burda

maşşallah alyama aybiğim bgn bende dedimki alya 4 aylık oldu aklıma doğuma girmeden önceki konuşmalarımız gelmişti olumunekankayizsmileçok güzel olmuş büyümüş kuzum yaaa leptap teyzesinin ciciside pek yakışmış
fatom eklediğin foto benim objektifimden o güne gidiverdim
şeymam canım hayırdır merak ettim
bgn fatihe gittim bende taytlı haşema pantolon etek ve 3tane eşarp aldım bi tanesi bana diğerleri teze kızıyla gelinine

aybiğim annenleri uğurladınızmı bende merak ediyodum aybik pc siz kaldı diye

babam leptabini birakti götürmedi ki:)
teyzemdeyiz simdi gideriz yaprak dökümü bitince tanidin mi pantolonu cok severek kullaniyorum kalin ya buralarda sulu niomet valla
annemler gitti gariban kaldik ev nasil sessizlesti gerci 1 saat sonrada biz ciktik evden pek yasayamadikm sanirim yarin daha cok koyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…