Kanka gel konuşalım:)

mrb ceydam neden yazamıyosun ki
slmın başımız üstüne her zaman bekleriz
ne biliyim siz ne güzel sohbet ediyorsunuz ben böyle girip bölmek istemiyorum fazla ince düşünüyorum malesef farkındayımboshayallersmile
merhaba canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
sağol canım hoş bulduk a.s.
hayırlı geceler leptapcım ve kate_34

nikoncan aybiği seviyoopuyorumnanaktan
ikoncan leptabıda seviyo
bilmiyorumkismile
bir varmış bir yokmuş nikoncan leptaba hediye için fikir soruyormuş. derken facebook falanfilanfılaan sempatiksalakcinni
tabikide seviyor :mymeka:

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
hehe ben bu resmi senden önce görmüştümki. vay yavrım şu tazeliğe bak yaşlandı kız sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben de artık en çok bu smileyi seviyorum sanırımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
ne biliyim siz ne güzel sohbet ediyorsunuz ben böyle girip bölmek istemiyorum fazla ince düşünüyorum malesef farkındayımboshayallersmile

sağol canım hoş bulduk a.s.
hayırlı geceler leptapcım ve kate_34

ceydam senide sohbetimizin en derinlerine bekleriz çok ince düşünme zamanında ben öyleydim ama artık ne istiyosam onu yapıyorum

nikonum cancanım şimdik anladım sizi işbirlikçiler sizi aklinialirimsmile
aybiğim ben bu fotona bayıldım hem orda daha zayıf duruyon şimdi çok daha güzelsin annelik bi ayrı güzel yaptı seni

Son düzenleme:
ceydam senide sohbetimizin en derinlerine bekleriz çok ince düşünme zamanında ben öyleydim ama artık ne istiyosam onu yapıyorum
Evet ince düşünmek iyi değil bazen insanı üzüyor ve yaralıyor bende bu huyumdann vazgeçmek için çaba harcıyorum en kısa zamanda kurtulurum bu huyumdan inş.:umursamaz:
Ben bugün Betülü gördüm Eskişehire gelmişti azda olsa görüştük :lepi:
Bir gün sizleride görmek nasip olur inş.
:Saruboceq:

komşunun mevlüdündeyken tlfum çaldı baktımki yabancı numara öyle bi heyecanla odaya geçtimki o ses aybiğimin sesiydi dile kolay 14 gün olmuştu sesini duymayalı biraz muhabbet ettik tabi çok konuşamadık sesini duymak bile yetti bana seviyorum seni yaaaaaa :asigim:
eve yeni geldim kociği bekliyom bir saate kadarda başakşehire gitcez

bu arada aybik 47 kiloda çok az yaaa iyikide 57 oldun

merhablar kerem ateşlendi çok hasta elektriklerımızı kestıler evde donduk şimdi açtık ısındık bıraz off off aybık alıcağın olsun insan sütaşınıda arar dimi sendemi bürütüsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…