- Konu Sahibi pelinyaman28
-
hala hungur hungur agliyarak yaziyorum...
senin adina o kadar cok sevindim ki... lutfen anneniin elinden yanagindan oper misin... sorarsa annesi tarafindan bi kocaya terk edilen kiz der selamimi soylersin... agliyorum cunku bende 11yasinsayken babam olmustu benden dort yas kucuk kiz kardesim wardi babam oldukten bi sene sonra bigun ben abime kalmaya gitmisken annem kiz kardesimi alip kocaya kacti... ewe bi geldim sok sok sok annem yok komsular dedi annen bi adamla gitti diye... hemen annemi yargilayip koca duskunu demeyin ewlenmesinin sebebi wardi ama beni niye
birakti... annem beni istemiyo diye aylarca gorusmedim onla ablamda kaldim... ablamla da anlasamadik gece wakti anne anne diye sokaklara.ciktim daha 13 yasinda gece 12 de sokakta anne diyen bi cocuk... annem uzaktaydi... o halde polise yakalandim sagolsunlar annemi cagirip anneme vediler beni ama bi hafta gecmedi annem uvey baba denen.mahlukatin aklina uydu bana koca aramaya basladi... uwey baba istemedi 14 yasinda ewlendirdiler bi ay ewli kaldim ama kactim dustum yollara kimse elimden tutmadi tek basima.kaldim cok kotu seyler yasadim annem oldugu gun bile kotu isler yapiyodum...
annem oldu olenin arkasindan konusulmazmis ama basima gelen kotuluklerden annemi suclarim napiyim elimde degil... senin ki ne oz anne ne uwey anne...
bence senin annen tam bir melek cennet annelerin ayaklari altindadir diye bi laf varya tam o melek kadina gore.. cennetin en guzel yeri annenin olsun insallah...
Allah mutlulugunuzu bozmasin kardesim....
canım
sana sarılmak istedim şuan
:26::26::26:
sarilalimmmm canimm...
sarilalimmmm canimm...
yaşadıklarınızı yaşadığımı düşündüm ve dağıldım
Allah size güç kuvvet versin
şuan kaç yaşındasın bilmiyorum ama travmatik olaylar bunlar
inşallah şuan daha iyi durumdasınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?