Kanından kan veren mi annedir yoksa yüreğinden can veren mi?

kimse anneniz gibi olamaz yüce yürekli imrendim ama ben asla anneniz gibi olamam asla

Aslında her insanın hayatı bir hikaye değil midir zaten :) Herkes yazmaya kalksa neler neler çıkar ortaya.
Umarım mutlu sonlu biter tüm hikayeler :)

evlat sahibi biri olarak ağladım desem klişe olmaz kesinlikle. Allah annenden razı olsun en başından sonuna kadar...çok duygulandım. gerçekten bir sürü öz annenin bile altından kalmakta belki zorlanacağı şey. Allah ona o metaneti vermiş. keşke bütün annesiz kuzular bu kadar şanslı olabilse.

helal olsun annenize ellerinden öpün benim için...

bende anneyim inş. sizin anneniz gibi bende çocuklarıma her konuda yetişebilirim..

Allah sizide evlabınıza ya da evlatlarınıza bağışlasın :) İstemeyerek ağlattım bir çoğunuzu.
Ama konuyu asıl açma sebebim belirttiğim gibi oğlunu terketmiş bir anneden esinlenmem belki şu anda evini evladını terketme düşüncesinde olan birileri görür konuyu okur belki bi çocukğun annesz kalmamasına vesile olur bir kadını vicdan azabından kurtarır ne bilim öyle işte :)

Ne güzel anlatmışsınız. Allah razı olsun annenizden. Siz de onu hiç yalnız bırakmayın inşallah. Mutluluğunuz çoğalarak artsın.

Ne güzel anlatmışsınız. Allah razı olsun annenizden. Siz de onu hiç yalnız bırakmayın inşallah. Mutluluğunuz çoğalarak artsın.

Amin inşallah allah sizdende razı olsun. Ne annemi ne de kardeşimi asla yalnız bırakmam :)

pelin gerçekten bak sen de anne olduğun zaman anlayacaksın ne demek olduğunu. ama maaselef bazı anneler farklı olabiliyor. onlar asla kaideyi bozmazlar. sen de çocuk sahibi olduğun zaman ona sımsıkı sarıl geçmişe inat..
hayatın en güzel şeyi bir çocuk sahibi olmak. ama en gururlu ve sevap olanı tartışmasız annesiz bir çocuğu kendi çocuğundan ayırt etmeden bakabilmek. gerçekten denilecek bir şey yok.

İnşallah bir gün bir çocuğum olur çok istiyorum bunu :)
Ben çocuğumu asla bırakmayacağım asla hiç birşey ondan daha değerli olamayacak.
Biliyorum kaide bozulmaz genelde bütün anneler evlatları için yaşarlar zaten çevremde de bir çok örneği var.
Hepinizi tebrik ediyorum bu yüzden :)

Her zaman söylerim, kan bağı hiç bir şey değildir can bağı olmadıktan sonra. Tebrik ederim anneciğini Allah uzun ömürler versin inşallah.

annenizin kıymetini biliyorsunuz eminim
ama daha çok bilin bence diyorumya yürek ister
ömür boyu sürecek bi duygu bu

Annem benim herşeyim en değerlim o benim için neler yaptı bende onun için herşeyi yaparım. Allah beni onsuz bırakmasın inşallah.
Annelerinizin sevdiklerinizin değerini biln :)

ağlayarak okudum anne kelimesinin hakkını vererek büyütmüş sahiplenmiş sizi Allah yaptığı iyilikleri önüne sersin her daim. ne olursa olsun bir anne evlatlarını bırakmamalı bunu bir açıklaması yok

Klasik Türk dizisine benzemiş
Dizlerde izleriz de yuh artık bunlarda iyice insanı kandırıyor deriz.

Hayat işte

Canim allah annene saglik sihht versin..yuregi kocaman bir kadinmis..allah ahirette yaptiklariyla mukafatlandirsin..allah ondan razi olsun..arkadasin dedigi gibi alnindan opulecek bi kadin..ben de saygi ve sevgiyle ellerinden opuyorum...

off çok fena oldum biri merhaba dese ağlayacak durumdayım zaten :)

anneciğinin ellerinden defalarca öpüyorum.sadece doğurmakla anne olunmuyor bunu bir kez daha anlamış olduk.

eğer anlattıklarınız doğruysa o kadının alnı değil ayaklarının altı bile öpülür
zaten her doğuran ana olmayı becerebilseydi kimsesiz kimse kalmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…