Kandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
üslubunuza dikkat edin. size mi soracağım ne yazacağımı? size kim uyarma hakkı veriyor asıl?
Yani şimdi o küfür mahiyetinde şeyleri söyleyerek konu sahibi arkadaşa yardımcı mi oldunuz kafanizca? Belki de sizin yüzünüzden bunalıma girecek bu kadar empati yoksunu bir insan olamazsınız. Konu sahibine direk hakaret ederek konuya girerek üslubuna dikkat etmeyen biri bu konuda bizi uyarıyor çok trajikomiksiniz. Ben toplum kurallarının ve siber zorbalığın verdiği haklara gore uyardım. İsterseniz önce bunları öğrenip gelin çünkü henüz buralarda tavsiye verecek levelde deilsiniz siz

Avukata neden vermediniz de sorgusuz sualsiz 30 bin ödeme yaptınız? Ben avukata yedirirdim o parayı yine de o borcu ödemezdim, avukat da bu masrafların neye harcandığını araştırır bulurdu, giderleri takip etmemenizden daha büyük yanlış varsa bu da o parayı ödemeniz olmuş.
Ne yazık ki olmuşla ölmüşe çare yok.
Tabi büyük bi para ama öyle aman aman büyük bi para değil. Az zararla kurtulmuşsunuz iş hayatının başında başınıza böyle bir şey gelmesi gözünüzün erken açılmasına sebep olmuştur umarım bundan sonraki hayatınızda daha temkinli olursunuz.

Anonimmiş diye burda sallama hakkına sahip değilsin. Karsında olsa eminim iki laf edemez mal gibi büzüşürsün. Burda millete höt höt. Tükenin Bi be
bunlar nasıl ifadeler? sizin höt hötünüzü ne yapacağız? sallamadım. düşündüğümü yazdım. karşımda olsa da aynısını derim. şüpheniz olmasın.

Ayrıca üslubuna bak diyip salaklık kerizlikmiş diyen sensin. Senin ne hakkın var ki tanımadığın insana salak diyorsun. Vay anasını ya ne yüzsüz insanlar var.
yine üsluba dikkat diyeceğim. tanımadığınız insana yüzsüz diyorsunuz... sizin ne hakkınız var?

hatalarımızla yüzleşmeliyiz. ben ortak oldum ama karışmadım, imza atmadım falan demiş arkadaş. ticaret söz konusu olduğunda ne oluyor demeli, kontrol etmeli. etmemesinin faturası da çıkmış zaten.
level ölçeriniz mi var? birbirimizi tanımıyoruz.

uzatmayacağım;
ben burda dürüstlüğün yüzsüzlük sanıldığını bilmiyordum arkadaşlar. inanmadığım bir şeyi söylemem, yazmam. gerçeklerle yüzleşmeli. hataları fark etmeli. bunlardan ders çıkarmalı.

ortalığın dolandırıcı, sahtekar dolu olduğu ortamda lüften dikkatli olun. kanmayın, salak olmayın. yolacak keriz arayanlara fırsat vermeyin. keriz olmayın.

Yuzde kac ortaktiniz sirketi kurarken? Imza attiniz mi sirketi kurarken? Ortaklik oraninda borcunuz olurdu. Ortak gozukmuyorsaniz neden odediniz? Neden hesaplari muhasebeciye inceletip bir avukata bir bilene sormadiniz? Tehdit mesajlariyla birlikte neden bu kisileri savciliga sikayet etmediniz. Tehdit suctur. Baskasinin borcunu bos yere odemissiniz.
Hala bir sansiniz olabilir hakkinizi aramak icin. Bir avukata gittiniz mi?

Valla insanlara salak ve keriz diyerek kendini dürüst ilan edende dünyada Baska varmıdır bilmiyorum. Birilerinin hatası veya yanlısına salaklık kerizlik demek dürüstlük değil patavatsızlıktır. Söyleyim de bilin istedim.

patavatsızlığın anlamını tdk'dan öğrenin. eksik ve yanlış bilgileri tazelemiş olursunuz. inatla sürekli saldıracak mısınız? laf sokma olimpiyatlarında mıyız? sizden öğreneceğim bir şey yok. yormayın kendinizi boşuna lütfen.

Bir tek ben miyim diğer ortağı merak eden? Üniversiteden arkadaşınız ne yaptı? Birlikte mi dolandırdılar sizi? Bu arada ortaklık olacaksa resmî olun, bir yılın sonunda sen kimsin de diyebilirlerdi.

Hem aylarca calis 3 kurus maas alma, hem de 30 bin borc öde. Oyle sey mi olur yahu.
Keske odemeseydiniz.
Zaten maas bile almamissiniz, neyin borcu.
Kapiya dayaniyorlar polis cagirin
Gece gece sinirlendim.

O zaman herkes sizin gibi birbirine her aklına gelen hakareti söylesin ve sonra da ben durustum deyip çekilsin. Sanırım nasıl üste çıkarım diye düşünüp en sonunda böyle savunayim bari demişsiniz çünkü birine hakaret ederek gerçeklerle yuzlestirmeyi sanacak kadar bilgisiz deilsinizdir heralde. Ben yeni yılda bol bol zerafet ve akılin sizi bulmasini diliyorum ve bir daha yazmak istemiyorum çünkü mahalle arası tartışma gibi tartışmalar sevmiyorum.

Aileniz bir şey hissetirmiyorsa size bi kazaydı cana gelmedi çok şükür diyip önünüze bakın lütfen. Eminim ailenizi bu haliniz üzüyordur sadece. Sağlığınızı kaybederseniz kötü olur asıl.

elinde altın bileziğin varken bunları onların yanına kar asla bırakmazdım. aslan gibi iş arar giden 30 bini 300 bin nasıl yapar diye düşünürdüm :)

merhabalar herkese, konumu açtıktan sonra uzunca bir süre hiç girmedim buralara, güzel mesajlarınızı okumaya bile güç bulamadım kendimde, ama Rabbime binlerce şükür olsun eskisinden daha güçlü bir sekilde hayatıma devam ediyorum, konum haliyle eskidi artık herkese tek tek cevap vermek yerine toplu bir mesaj atmak istedim, avukata verin polisa basvurun diyenler olmus herseyi yaptık, ailem basta zaten tamamiyle üstlendi meselemi fakat yeni mezun yaşı çok genc biriyim ben bu yasıma kadar calısmamısım zorluk nedir bilmemişim görmemişim yolda dahi peşime düşmeye çalışan insanları fark ettiğim zaman ailem harakete gecti aldığım tehditler inanın paranın yanında hiç bişey kalırdı, insanın hayatı bu kadar ucuz olmamalı 3-5 kurus borc için ne konusmalara maruz kaldım herseyi acıkca anlatamıyorum hem kendim hatırlamak istemiyorum hemde bıttı gitti artık konunun üzerinde durmak istemiyorum, hayat dersi oldu bana keriz diyen arkadasa da pek bir lafım yok :) ben hayatı yeni yeni öğrenıyorum herkes hata yapabilir düse kalka hatalar yaparak ilerliyorum pişman değilim çünkü işimi en iyi sekilde yaptım hesabımdan kitabıma en ince ayrıntısına kadar, saklanılan şeyleri de şüphelenip bir sekilde gün yüzüne çıkarttım, evet kaybettim ama tekrardan söke söke de aldım. yaşanması gerekiyormuş diyorum yaşandı bitti gitti kimse kınamasın ben bu surec içerisindeyken ne kandırılmalar dolandırılmalar gördüm hiç demezsiniz ki bu adamın basına gelmez diye, belki 50 kat fazlasını yaşamıs insanlara sahitlik ettim çeken bilir Allah herkesin yardımcısı olsun.ç Çok uzattım muhtemelen çoğunuzdan küçüğüm, ablalarım, kardeşlerim olarak desteğinizi güzel sözlerinizi esirgemediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Hiç bir yerde adınıza ait imzalı bir borç olmadığı halde neden ödediniz avukatla gorusseydiniz keşke bence bir yolu bulunurdu

Hiç bir yerde adınıza ait imzalı bir borç olmadığı halde neden ödediniz avukatla gorusseydiniz keşke bence bir yolu bulunurdu
sonradan da güncelleme yaptığım gibi çok fazla rahatsız edildim ama avukata verdik paranın bir kısmınıda kurtardık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…