Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşaAllahSiz de söylemişsiniz 'erken olduğu için ultrasonda gözükmedi.' Daha önce bir çok konu okudum burada erken olduğu için görünmediğine dair. Gonlunuzu ferah tutun, bir iki haftaya görürsünüz. Bu güzel günlerde içinizi karartmayin tadını çıkarın mutlulugunuzun.Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
![]()
Bende bugün aynısını yaşadım. 6-7 haftalıkken ultrasonda görünürmüş. Icini ferah tutKızlarrrr bugun doktorum kan testimi yaptı ve hamileyim ancak erken oldugu icin ultrasonda gözükmedi. Böyle bi durumu yaşayan var mı??Dış gebelikten falan korkuyorum.
![]()
Kan değerin kaç çıktı canmKızlarrrr bugun doktorum kan testimi yaptı ve hamileyim ancak erken oldugu icin ultrasonda gözükmedi. Böyle bi durumu yaşayan var mı??Dış gebelikten falan korkuyorum.
![]()
1741Kan değerin kaç çıktı canm
canım pazartesi görürsün büyük ihtimalle ama o zaman bile vajinal görünür anca içini ferah tut
Daha çok erken ultrason için cnm uzulmene gerek yok pazartesi günü görürsün büyük ihtimalle :)
Sakin korkma ve erken gozukmez 1 buçuk 2 aylikken kese gözükür sakin surekli gidip alttan muane etmeyin 5 6 hafta olsun kesen olusur suan kan pıhtısı.Kızlarrrr bugun doktorum kan testimi yaptı ve hamileyim ancak erken oldugu icin ultrasonda gözükmedi. Böyle bi durumu yaşayan var mı??Dış gebelikten falan korkuyorum.
![]()
Benim 3 bin küsürlerde alttan Görüldü ancak kese ve bebek üstten pek mümkün değil görülmesi.Kızlarrrr bugun doktorum kan testimi yaptı ve hamileyim ancak erken oldugu icin ultrasonda gözükmedi. Böyle bi durumu yaşayan var mı??Dış gebelikten falan korkuyorum.
![]()
Ben de kan testi pozitif cıkinca soluğu doktorda almıştım. Şimdi düşününce gülüyorumKızlarrrr bugun doktorum kan testimi yaptı ve hamileyim ancak erken oldugu icin ultrasonda gözükmedi. Böyle bi durumu yaşayan var mı??Dış gebelikten falan korkuyorum.
![]()
Dış gebelikten korkuyorumSakin korkma ve erken gozukmez 1 buçuk 2 aylikken kese gözükür sakin surekli gidip alttan muane etmeyin 5 6 hafta olsun kesen olusur suan kan pıhtısı.
Pozitof ol korktugun basina gelmesin dua et canim.Dış gebelikten korkuyorum1,5 sene uğraştım çatlatma iğnesi klomen falan bu ay hiç bir sey kullanmadım kendiliğinden oldu şimdi de dış gebelik korkum var
keseyi görene kadar rahat edemicem sanırım