• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda pozitif, ultrasonda yok!

Busra4ydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
262
102
33
Kızlarrrr bugun doktorum kan testimi yaptı ve hamileyim ancak erken oldugu icin ultrasonda gözükmedi. Böyle bi durumu yaşayan var mı?? 😐😐 Dış gebelikten falan korkuyorum. 🙁

Siz de söylemişsiniz 'erken olduğu için ultrasonda gözükmedi.' Daha önce bir çok konu okudum burada erken olduğu için görünmediğine dair. Gonlunuzu ferah tutun, bir iki haftaya görürsünüz. Bu güzel günlerde içinizi karartmayin tadını çıkarın mutlulugunuzun. 😊 Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. 🙏🙏

Siz de söylemişsiniz 'erken olduğu için ultrasonda gözükmedi.' Daha önce bir çok konu okudum burada erken olduğu için görünmediğine dair. Gonlunuzu ferah tutun, bir iki haftaya görürsünüz. Bu güzel günlerde içinizi karartmayin tadını çıkarın mutlulugunuzun. 😊 Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. 🙏🙏
Amin inşaAllah 🤲🏻😊

Kızlarrrr bugun doktorum kan testimi yaptı ve hamileyim ancak erken oldugu icin ultrasonda gözükmedi. Böyle bi durumu yaşayan var mı?? 😐😐 Dış gebelikten falan korkuyorum. 🙁
Bende bugün aynısını yaşadım. 6-7 haftalıkken ultrasonda görünürmüş. Icini ferah tut;)

Benım bile daha yenı gorduk. zor gordu doktor yakınlaştırınca anca belirdi. Bir de idrara sıkışıkmıydınız ozamnda farkedıyor bence.

Sakin korkma ve erken gozukmez 1 buçuk 2 aylikken kese gözükür sakin surekli gidip alttan muane etmeyin 5 6 hafta olsun kesen olusur suan kan pıhtısı.

Benim 3 bin küsürlerde alttan Görüldü ancak kese ve bebek üstten pek mümkün değil görülmesi.

Ben de kan testi pozitif cıkinca soluğu doktorda almıştım. Şimdi düşününce gülüyorum😁 4 haftaliķ gebelikte birşey gözükmuyor tabi doktorda ögrendim. İçinizi ferah tutun Allah ın izniyle 2-3 haftaya keseyi de bebeği de gorürsunuz.

Sakin korkma ve erken gozukmez 1 buçuk 2 aylikken kese gözükür sakin surekli gidip alttan muane etmeyin 5 6 hafta olsun kesen olusur suan kan pıhtısı.
Dış gebelikten korkuyorum 🙁 1,5 sene uğraştım çatlatma iğnesi klomen falan bu ay hiç bir sey kullanmadım kendiliğinden oldu şimdi de dış gebelik korkum var 😟 keseyi görene kadar rahat edemicem sanırım

Back