• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda Gebelik

26 gündür âdetim geçikti daha olmadım guatr çıktı hasimato hastalığı çıktı tetikliyomuymus ne onu da bilmiyorum gebelikte yok kist de anlaamdim şişti geçen hafta ayağım davul gibi haliyle adet olmayinca ödem oluyo vücut sistim davul gibi
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah çok üzüldüm

Bende kan testi yaptırdım 518 çıktı 3 haftalık ama değer düşük dedi normal mi bilemedim haftaya bidaha çağırdı kese oluşmamış daha sizce nasıl

Bildiğim kadarıyla 5 6 haftalarda kese oluşuyor hayırlı olsun :KK200:
Çok teşekkür ederim değer icin düsük dedi normal ama dimi ne bilimm biraz tedirgin birakti ben adetten 1 hafta önce test yaptım çift çizgi çıktı hatta ikizdir dedim bu kadar hemen gösterdiği için ama değerlerde düşk ikiz olma imkani sifir sanirim olsun Buda sağlıkla gelsınde

Çok teşekkür ederim değer icin düsük dedi normal ama dimi ne bilimm biraz tedirgin birakti ben adetten 1 hafta önce test yaptım çift çizgi çıktı hatta ikizdir dedim bu kadar hemen gösterdiği için ama değerlerde düşk ikiz olma imkani sifir sanirim olsun Buda sağlıkla gelsınde
Inşallah yoktur bi sıkıntı benim çok bilgim yok maalesef hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :KK36:

Selam kızlar.. Hamilelik istiyorum son adet tarihim 30 Nisan dı sonrasında çalışmalar oldu.. Bugün kan verdim bhcg 5.4 sizce var mıdır????

A
Benimde 5.48 çıkmıştı ama hastalandım o akşam inşallah sende vardır canım 🙏🏻

Teşekkür ederim ama işte değerim icin düsük dedi doktor insallah yükselir sizde daha görülmedimi kese
Ben 2.hafta gittim kanda guatr çıktı bugün tam 1 ay oldu daha adet olmadım hasimato hastalığı çıktı guatr etkiler diyolar ama bu kadar da etkilemez bence gebelik yok dedi doktorum kist de yok desi annemler de kendini gisteemiyodur ilaçlarını kullan bakalım dedi gebeliği etkilemeyen bı guatr ilacı verdi gebelik istiyosan dedi onu kullanıyorum 2 haftadır yinede adet olmadım geçen hafta falan test yaptım yine negatif 1 2 hafta daha beklicem olmazsa artık bı daha gitcem doktora

Ben 2.hafta gittim kanda guatr çıktı bugün tam 1 ay oldu daha adet olmadım hasimato hastalığı çıktı guatr etkiler diyolar ama bu kadar da etkilemez bence gebelik yok dedi doktorum kist de yok desi annemler de kendini gisteemiyodur ilaçlarını kullan bakalım dedi gebeliği etkilemeyen bı guatr ilacı verdi gebelik istiyosan dedi onu kullanıyorum 2 haftadır yinede adet olmadım geçen hafta falan test yaptım yine negatif 1 2 hafta daha beklicem olmazsa artık bı daha gitcem doktora
Geçmiş olsun eğer olmadıysan geç döllenme olabilir umarim Allah gönlüne göre verir 🙏

Bildiğim kadarıyla 5 6 haftalarda kese oluşuyor hayırlı olsun :KK200:
Kizlar bu folik asit recetesiz alinabiliyimu doktorum bugün tekrar baktı yumurtaliklarin gayet güzel calsiiyo dedi folik asit kullan adetin vittikten 10 gün sonra birer gün arayla.iliskiue gir dedi eğer 2 3 ay içinde olmazsa gel başka tedavi uygulayalım dedj

Kizlar bu folik asit recetesiz alinabiliyimu doktorum bugün tekrar baktı yumurtaliklarin gayet güzel calsiiyo dedi folik asit kullan adetin vittikten 10 gün sonra birer gün arayla.iliskiue gir dedi eğer 2 3 ay içinde olmazsa gel başka tedavi uygulayalım dedj
Evet canım reçetesiz alınıyor. Iyi ne güzel bak yumurtalıkların ne güzel çalışıyormuş inşallah çok beklemez bebisin seni :KK200:

Back