kanda gebelik testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

merhaba arkadaşlar benim adetime var fakat kan testi yaptırdım negatif çıktı bunun yanında son 2 günü şiddetli olmakla birlikte 1 haftadır acayip karın ağrısı gerginlik değişik birşeyler hissediyorum fakat adet belirtisi yok dr kist falan yok fakat hamile olsan kanda çıkardı dedi. hamile olabilir miyim acaba

Merhaba kizlar 12 ekimde regli oldum reglim bittiginde yumurtlama donemim olan 23-24-25-26 ve 29 ekimde esimle birlikte olduk 2-3-4-5 ekim kasiklarimda sanci belimde agri vardi sanki gerilme gibi ama goguslerimde agri yoktu sislik vardi ve damarlarim belirgindi 9 kasim regli gunumdu 8i aksami benden koyu kahve ve icinde tortu lar olan bole toprak gibi kan geldi ve 3 gun surdu.... netten bi doktorun aciklamasinda bebegin keseye yerlesmesi adetten bi kac gun once regliden sonra hatta regli gunude olabilcegini yaziyordu ve bircok.kadin.bunu regli saniyormus.gebe.olduklarini haftalar sonra ogreniyormus... benimde bugun sol gogsumde islaklik vardi sikinca ucunu beyaz sut rengi bisey cikti bilenler yardimci olsun bana gebelik soz konusu olabilr mi ve cay ıcsem bıle bulantı yapıyor sureklı mıgdem yemek yesemde ac gıbı ezılme oluyor:44:
Merhaba bende de aynisi oldu adet gunumde kahverengi lekelenme onbes gun hala adet olmadm acaba siz hamileisinz benm testlerde negatif

Mrb ben yumurtlama tarihinden 1 hafta sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ancak adet tarihin geldiğinde adet olmadım gebelik testinde pozitif çıktı şuan 9 haftalık hamileyim geç döllenmemi oldu acaba oyüzden mi çıkmadı diye düşünmüştüm ama geç döllenme değilmiş zaman zaman olabiliyormuş testi yapan makineden kaynaklabaniliyormuş gerçi siz adet görmüşsünüz
Acaba testi yaptirdiginizda adetiniz gecikmismiydi

merhaba arkadaşlar benim adetime var fakat kan testi yaptırdım negatif çıktı bunun yanında son 2 günü şiddetli olmakla birlikte 1 haftadır acayip karın ağrısı gerginlik değişik birşeyler hissediyorum fakat adet belirtisi yok dr kist falan yok fakat hamile olsan kanda çıkardı dedi. hamile olabilir miyim acaba
Acaba hamilemisinuz

Kizlar bende ayni durumdayim adetin 8gun geçti bugün kan tahlili yaptirdim negatif cikti acayip şişkinlik göğüs hassasiyeti arada kasik sancilarim var akinti var yazilari okuyunca umitlenmedim desem yalan olur bide ben adetine 5gun kala yumurtlamam oluyor tamda o aksam ilişki oldu acaba geç döllenme fln mi diyorum kafam karisti cok
Sonuc

Merhaba arkadaşlar burda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim.ben iki ay önce soğan kürü içtimadet bitiminden iki gün sonra başladım 15gün sabah akşam o ay gününde adet oldum 2.ay adete on gün kala içtim yani geçen ay adetim 7gün gecikti ve adet oldum bu ay nisan 1deadet olmam gerekiyordu olmadım yani 8.günüm gecikeli .gecikmemin 6.gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı 2.0 ama hala adet olmadım acaba bu lanet soğan küründenmi yoksa gebelikmi anlamadım diğer adetlerimden bu ayki tek farkı anlatayım.benheray adetime on gün kala sancılarım başlardı bu ay hiç bir belirti yok sadece ikigün önce gögüslerim ağrımaya başladı birde akşama doğru kasıklarım ağrıyor.normalde aralıksız kasık ve gögüz ağrısı çekerdim.yardımınızı bekliyorum.

Arkadaslar benim reglim 31martta basladi 4gun suruyor zaten. Bu ay regli olmadim henuz 3gun gecikmesinde test yaptim erken teshis eden evde gebelik testiydi negatif cikti 2 gun sonra normal test aldim ikinci cizgi yok denecek kadar silikti 7gun 2tane test aldim pembe ikinci cizgi var ikisinde de 2gun sonra tekrar 2tane test aldim ikinci cizgi daha belirgin pembeydi ve 2gun once doktora gittim devlet hastanesi kadin doguma ilk once bana sorular sordu sonra ultrasonda bakti kalinlasma var ama kese gorunmuyor dedi bana folikast yazdi iki tup kanimi aldilar sonuc negatif 5 Cikti deger .dun tekrar kan testi icin ozel poliklinkte kan verdim 5 cikti degerim negatif yine moralim cok bozuldu bu ayki 2ci regli gunume bir hafta kaldi ve her goren daha demeden hamilemisin diyor yuzume bakip ve bu arada doktor adet sokturucu yazdi almadim kullanmamda olacaksam zaten olurum gec olsada hamile degilsem zaten cikar kafam allak bullak ne yapicam bilmiyorum kizim car 12 yasinda ve ben bu kadar zaman sonra hic tecrubem yok gibi hisediyorum uzun bir zaman oldu suan bekliyorum sonucum be olucak ...

Arkadaslar benim reglim 31martta basladi 4gun suruyor zaten. Bu ay regli olmadim henuz 3gun gecikmesinde test yaptim erken teshis eden evde gebelik testiydi negatif cikti 2 gun sonra normal test aldim ikinci cizgi yok denecek kadar silikti 7gun 2tane test aldim pembe ikinci cizgi var ikisinde de 2gun sonra tekrar 2tane test aldim ikinci cizgi daha belirgin pembeydi ve 2gun once doktora gittim devlet hastanesi kadin doguma ilk once bana sorular sordu sonra ultrasonda bakti kalinlasma var ama kese gorunmuyor dedi bana folikast yazdi iki tup kanimi aldilar sonuc negatif 5 Cikti deger .dun tekrar kan testi icin ozel poliklinkte kan verdim 5 cikti degerim negatif yine moralim cok bozuldu bu ayki 2ci regli gunume bir hafta kaldi ve her goren daha demeden hamilemisin diyor yuzume bakip ve bu arada doktor adet sokturucu yazdi almadim kullanmamda olacaksam zaten olurum gec olsada hamile degilsem zaten cikar kafam allak bullak ne yapicam bilmiyorum kizim car 12 yasinda ve ben bu kadar zaman sonra hic tecrubem yok gibi hisediyorum uzun bir zaman oldu suan bekliyorum sonucum be olucak ...
Kizlar bu durumda olupta gelisme sonucu olan burada paylasip bilgi verirse cok mutlu olurum.

Benim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇ.

Arkadaşlar merhaba. Ben nerdeyse bir buçuk yıl önce burda soru sormuştum :) idrar testim çift çizgi çıktı hemen hastaneye koştur et derken kan testim yine negatif çıktı hüsrana uğradık eve geldik kaçar tane test yaptık hep çift çizgi bu kez dayanamadık baska hastaneye gittik gözünüz aydın dedi meğerse 1bucuk aylık hamileymişim. Daha öğreneli Bi hafta olmadı :anneadayı: Yani ne olursa olsun kan testide yanilabiliyor yanlış yapabiliyorlar

Selam kizlar bende mayista dusuk yaptim adetim 5gun gecince kan testi yaptirdim negatif 2gun snra idrar yaptim negatif ama bugun gecikeli 12gun oldu hala hastalanmadim korunmamistik acaba kan testini tekrarlasam mi ?gec dollenme falan olabilirmi ?

Aynı durumdayız canım benimde 15 gün oldu gecikeli kanda negatif çıkıyor sürekli artık psikolojim bozuldu nerdeyse ve hala adet olamadim

Merhaba arkadaşlar, ergenlik çağımdan beri polikistik over var. Adet döngüm 30-50 gün arası. 1.5 yıllık evliyim ve 4 aydır korunmuyorum. Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Size yardımcı olur belki diye paylaşmak istedim. Hiç Bir ilaç kullanmadım. yine adetim gecikti sandım bu ay çünkü 16 gün sonra çıktı idrar testinde. Hatta 2 gün önce kan testi yaptı doktor değerim 2.11 negatif çıktı. doktor şüphelendi 2.11 tam negatif diyemem testi tekrarlayalım dedim. Şuanda hamileyim çok şükür. Allah hepnize nasip etsin. Geç döllenme olmuş bende o yüzden çıkmamıs testlerde. umudunuzu kaybetmeyin. ve bol bol spor yapın. fazla kilo varsa verin. gerisi kendiliğinden gelir.

bugun adetim geceli 14 gun oldu kan testim negatif cikti hic bu kadar gecmezdi kafsyi yemek uzereyim

Merhaba arkadaşlar, ergenlik çağımdan beri polikistik over var. Adet döngüm 30-50 gün arası. 1.5 yıllık evliyim ve 4 aydır korunmuyorum. Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Size yardımcı olur belki diye paylaşmak istedim. Hiç Bir ilaç kullanmadım. yine adetim gecikti sandım bu ay çünkü 16 gün sonra çıktı idrar testinde. Hatta 2 gün önce kan testi yaptı doktor değerim 2.11 negatif çıktı. doktor şüphelendi 2.11 tam negatif diyemem testi tekrarlayalım dedim. Şuanda hamileyim çok şükür. Allah hepnize nasip etsin. Geç döllenme olmuş bende o yüzden çıkmamıs testlerde. umudunuzu kaybetmeyin. ve bol bol spor yapın. fazla kilo varsa verin. gerisi kendiliğinden gelir.
Merhaba benim de idrar testim pozitif çıktı ama kan degerim 2 cikti sizce bu durumda var mıdır

Adet oldum kan testi negatif ama kasiklarim alt karnım sanki adet söker gibi ağrıyor bugün süt kesiği gibi akinti oldu göğüslerim de batma var offf yoksa. . ????

Ben de dun kan testi yaptirdim negatif cikti regl 2 gun var hala sancim devam ediyor hamile olabilir miyim bilmiyorum

Pazar günü test yaptım 2. Çizgim silik çıktı pazartesi günü kan testi yaptım negatif çıktı 0.100 şok oldum burda sonradan hamile olduğunu öğrenenleri duydum çok sevindim inşallah benim de öyledir bana doktor adet söktürücü verdi ama kullanmadım kullanmayı düşünmüyorum çünkü belirtilerim var bilmiyorum belki de öyle düşünmek istiyorum yorumu mu cevaplarsanız çok sevinirim ?

Eklentiler

• IMG_4554.JPG
    IMG_4554.JPG
    29,4 KB · Görüntüleme: 1.067
selam kızlar adetim 2 gün gecikti ve 2 gün önce kanda test yaptrdım negatif cıktı sizce hamile olabilrmiyim kanda negatif cıkıpta hamile oldugu öğrenn varmı acaba cevap verirseniz mutlu olurum :)

Pazar günü test yaptım 2. Çizgim silik çıktı pazartesi günü kan testi yaptım negatif çıktı 0.100 şok oldum burda sonradan hamile olduğunu öğrenenleri duydum çok sevindim inşallah benim de öyledir bana doktor adet söktürücü verdi ama kullanmadım kullanmayı düşünmüyorum çünkü belirtilerim var bilmiyorum belki de öyle düşünmek istiyorum yorumu mu cevaplarsanız çok sevinirim ?
Canim acaba hamilemisin merak ettim

X