Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar 12 gün adetim gecikti hayatımda ilk kez oluyo bu 8 aylık evliyim hiç korunmadık bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor söktürücü verdi ama kullanmayı düşünmüyorum
Merhaba bisey sormak istiyorum benim adet duzenim yok bazen olup bazen olmuyo korunmadigimiz iliski sonrasi 1 gun sonra kasik ve bel agrim yarim saat cok oldu sonra gecti 10 gun boyunca sag lasigimda siddetli batma oldu tahminimce mayisin 5 6 adet olabilirdim ayin 9 unda kan testi nrgatif cikti acaba cikmamis olabilormi kacinci gun negatif ciktiBenim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
Merhaba henüz yeni üye oldum. Konu nasıl açılır onu bile bilmiyorum. Tahmini 13.04.2015 ve 16.04.2015 tarihlerinde yumurtlama dönemimdi. Adet 5 gün geciktikten sonra 2 gün süren çok açık ve damla şeklinde kanamam oldu. Bunun üzerine herhalde hiç almadığım kadar idrar testi aldım bir tanesinde ikinci çizgi silik çıkmıştı. Daha sonra 01.06.2015 tarihinde sağlık ocağında kanda gebelik testi yaptırdım. Sonuç 0.55 çıktı negatifti. Fakat ben ısrarla yine özel hastaneye 13.06.2015 tarihinde gittim. Doktor keseyi gördü ve tahmini 4 haftalık dedi. Eminsiniz değil mi kist mist değil diye sordum. Fakat bu kese yani kist kesinlikle böyle olmaz kan testi isteyeceğim dedi. Bunun üzerine kan testi yaptırdığımı ve negatif olduğunu söyledim. Küçüktür çıkmamıştır dedi. Kan testini yaptım. 15.06.2015 tarihinde tekrar doktora kontrole gittim. Kan testini görür görmez sanki dalga geçer gibi yok hamile değilsin dedi. Peki siz kese demiştiniz o neydi diye sorduğumda öyler şeyler görülebilir diye geçiştirmeye çalıştı ve bana söktürücü verecekti hayır dedim. Sinirlerim bozuldu. Şimdi bir başka doktora eşim göstermiş kesenin resmini kesinlikle kese demiş. Anca cumartesi gidebilirim. Bu hafta sonu gideceğiz. Sinirlerim laçka oldu artık. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda??Adet söktürücüyü kesinlikle kullanmayın derim. Ben adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım çıkmadı. Adetim 4 gün gecikti ki normalde hiç gecikmez yine kan testi yaptırdım çıkmadı. Doktor ultrasonla baktı, hamile değilsin dedi adet söktürücü verdi. Kan testinde yoksa yoktur dedi. 6 gün adet söktürücü kullandım. Hap bitti ama ben adet olmadım. Sonra 18 gün gecikmenin sonunda tekrar gittim. bu sefer yaptırdığım kan testinde çıktı. Demem o ki kan testine güvenip ilaç kullanmayın. bekleyin...
Sizin kan testiniz kaçtı?Merhaba henüz yeni üye oldum. Konu nasıl açılır onu bile bilmiyorum. Tahmini 13.04.2015 ve 16.04.2015 tarihlerinde yumurtlama dönemimdi. Adet 5 gün geciktikten sonra 2 gün süren çok açık ve damla şeklinde kanamam oldu. Bunun üzerine herhalde hiç almadığım kadar idrar testi aldım bir tanesinde ikinci çizgi silik çıkmıştı. Daha sonra 01.06.2015 tarihinde sağlık ocağında kanda gebelik testi yaptırdım. Sonuç 0.55 çıktı negatifti. Fakat ben ısrarla yine özel hastaneye 13.06.2015 tarihinde gittim. Doktor keseyi gördü ve tahmini 4 haftalık dedi. Eminsiniz değil mi kist mist değil diye sordum. Fakat bu kese yani kist kesinlikle böyle olmaz kan testi isteyeceğim dedi. Bunun üzerine kan testi yaptırdığımı ve negatif olduğunu söyledim. Küçüktür çıkmamıştır dedi. Kan testini yaptım. 15.06.2015 tarihinde tekrar doktora kontrole gittim. Kan testini görür görmez sanki dalga geçer gibi yok hamile değilsin dedi. Peki siz kese demiştiniz o neydi diye sorduğumda öyler şeyler görülebilir diye geçiştirmeye çalıştı ve bana söktürücü verecekti hayır dedim. Sinirlerim bozuldu. Şimdi bir başka doktora eşim göstermiş kesenin resmini kesinlikle kese demiş. Anca cumartesi gidebilirim. Bu hafta sonu gideceğiz. Sinirlerim laçka oldu artık. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda??
Benim durumum enteresan kese varken şuan başka bir dr baktı kese yok diyor ne olduğuna dair beni aydınlatmıyor bile herhalde benim gibisine rastlamadılar. Sinirlerim bozuk... Birde özele gittim... Bu sefer devlete gideceğim keseyide attım kenara ben niye hastalanmıyorum. Bütün ne gerekiyorsa testlerin yapılmasını talep edeceğim...
Merhaba canım polipte aşırı kanama oluyor. Ben adet bile olamadım. Şuan ufak ufak hep kahverengi lekelenmelerim var. En son Nisan'ın sonunda olmuştum. Mayıs'ın sonunda 5 gün gecikmeli pembemsi lekelenme oldu 2 gün sürdü. Bu ay yine adet zamanım fakat bu seferde bitmek bilmeyen kahverengi lekelenmeler var. İdrarımı yaptıktan sonra peçeteye silince görüyorum.ben de polip vardı aynı senin durumunu yaşamıştım. ameliyatla polip alındı. böyle bir durum olabilir
Merhaba canım tekrar doktora gittim kesenin resmini gösterdim. Evet hamileymişim fakat düşük yapmışım. Ne ağrım oldu ne birşey diye sordum doktora olabilir dedi. Kafam karmakarışık. Şuan kahverengi lekelenmelerim var. Bir dünya test yapıldı bugün sonuçlar çıkacak. Acaba keseyi mi göremiyorlar anlamadım ki. Düşük böyle olmaz bildiğim kan gelmesi lazım şakır şakır birşey geldiğide yok. Dr' a soruyorum olabilir diyor hep... Test sonuçları bir çıksın bakıcaz artık...Melllll merhaba ne yaptın dr gittinmi bende bu ay 5 gü gecikme yasadım dün kan tahlili yaptım 0.254 çıktı dr gitmedim ben 16 yıldır istiyorum negatif bir sürü tedavim var Allahtan umut kesilmez diyorum ama psikolojim çok bozuk bu belirsizlik insanı çıldirtıyor
Merhaba canım tekrar doktora gittim kesenin resmini gösterdim. Evet hamileymişim fakat düşük yapmışım. Ne ağrım oldu ne birşey diye sordum doktora olabilir dedi. Kafam karmakarışık. Şuan kahverengi lekelenmelerim var. Bir dünya test yapıldı bugün sonuçlar çıkacak. Acaba keseyi mi göremiyorlar anlamadım ki. Düşük böyle olmaz bildiğim kan gelmesi lazım şakır şakır birşey geldiğide yok. Dr' a soruyorum olabilir diyor hep... Test sonuçları bir çıksın bakıcaz artık...
Aynen ümitlenmek için de üzülmek içinde bende erken ama dayanamadım adet günüm normalde bugün ama test yaptım negatif cıktı 2. için ilk ayımız bi kaç gün dha beklesem inş adet olmam tekrar test yapcam.Adetim normalde düzensiz 33-35 gün arası fakat 3 aydr düzene girmişti bakalım hayırlısıbu başlık altındaki bütün yorumları okudum.Kafam çok karıştı ümitlenmelimiyim yoksa üzülmelimiyim anlayamadım.Bugün benimde 43. günüm hala adet olmadım ve testlerim negatif çıktı.Yarın doktora gidicem bakalım ne çıkacak.normalde düzensiz olur ama en geç 35. günde oluyordu.