- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 40
Yüzden nasıl anlaşılıyor acaba ben çok merak ediyorum 😊
iPad 'den gönderildi
Kafam karisti ya kulanmayip gelmesnimi beklesem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar başlığı görünce hemen daldım içeri bana da yardım edeceğinz umuduyla ben bu ay klomen ve ovitrall kullandım dun regl olmam gerekiyordu hiçbir belirti yoktu gittim kan testi yaptırdım maalesef 0.47 çıktı ama bende hala hiçbir belirti yok normalde reglimden 10 gün önce başlardı kasık ağrısı göğüs şişmesi ama bu ay hiçbir belirti yok acaba geç döllenme olabilir mi Bu sitede birçok kişinin o şekilde sonradan hamile olduğunu öğrendiğini okudum açıkçası baya Bi umutlandım sizce hamile olabilir miyim
Malesef regl oldum bu ayda hüsranla sonuçlandı
üzülme cnm herşeyin hayırlısı
Canim benim adetim 21 indeydi. 25 inde kan testi 1.20 yani negatif cikti. Hala hastalanmadim. Belirtiler devam ediyor. Kasiklarim ve hatta legen kemiklerimde agri var. Beyaz bazen kreme donen akintim var kokusuz. Randevu bulamiorum doktora ancak yarina alabildim. Sence umut varmiBenim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
Kizlar bende ayni durumdayim adetin 8gun geçti bugün kan tahlili yaptirdim negatif cikti acayip şişkinlik göğüs hassasiyeti arada kasik sancilarim var akinti var yazilari okuyunca umitlenmedim desem yalan olur bide ben adetine 5gun kala yumurtlamam oluyor tamda o aksam ilişki oldu acaba geç döllenme fln mi diyorum kafam karisti cok
merhaba bende aynı durumdayım yalnız ben iki ay boyunca crezette dogum kontrol hapı kullandım bu hapları alırken de hamile olunabiliyormuş ilaçbitti biz dikkat ettik 7 gün ilaç kullanmadım sonra yasmin e başladım ama haa hastalanmadım sizin gibi adaet günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı 3 gün gecti hala adetim gelmedi sizin sonuç ne oldu acaba hamilelik var mıArkadaşlar merhaba. Adet olmam gereken gün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç negatifyazdıklarınızı okudum da 4 gün gecikti adetim sizce pozitif olur mu bu sonuç??? Yalnız ben de ne adet ne de hamilelik belirtisi var bu neyin nesi yaaaa
Canim negatuf mi pozitiff miMerhaba arkadaşlar, bende 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum. Adetlerim muntazam bu ay 27 haziranda olmam gerekiyordu ama olmadım 2-3 kere idrar tahlili yaptım negatif, 5 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım negatif bugün 10. günü umutlansam mı ne yapsam bilemiyorum. Tekrar bu hafta kan testi yaptırayım inşallah hayırlısı ne ise o olsun. Burada okudukça bu şekilde olanları umudum artıyor.
Sonuç ne oldu bendede aynı durum varCanim benim adetim 21 indeydi. 25 inde kan testi 1.20 yani negatif cikti. Hala hastalanmadim. Belirtiler devam ediyor. Kasiklarim ve hatta legen kemiklerimde agri var. Beyaz bazen kreme donen akintim var kokusuz. Randevu bulamiorum doktora ancak yarina alabildim. Sence umut varmi
O zaman negatifti şimdi 15 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallahCanim negatuf mi pozitiff mi