kanda gebelik testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

Kizlar merhaba ben 32 gunde bir adet oluyorum ve reglime 4 gun kala dun test yaptirdim dayanamayip ve kan testi sonucum betaHCG 4.0 cikti sizce yukselir mi hamis olabilirmiyim yumurtlamamin uzerinden henuz 9 yada 8 gun gecmisti

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kafam karisti ya kulanmayip gelmesnimi beklesem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kafam karisti ya kulanmayip gelmesnimi beklesem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kullanma canimm bekle ne olur ne olmaz gelirse gelir zaten benimde subat ayinda mevsimsel 14 gun gecikmisti sonra oldum kandada 0.2 cikmisti 10.gun simdide adetime 4 gun varken 4 cikti bende bekliyorum ne yapacagimi bilmeden ama bence ilac takviyesi alipta duzenini bosver akisina birak

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Selam kızlar başlığı görünce hemen daldım içeri bana da yardım edeceğinz umuduyla ben bu ay klomen ve ovitrall kullandım dun regl olmam gerekiyordu hiçbir belirti yoktu gittim kan testi yaptırdım maalesef 0.47 çıktı ama bende hala hiçbir belirti yok normalde reglimden 10 gün önce başlardı kasık ağrısı göğüs şişmesi ama bu ay hiçbir belirti yok acaba geç döllenme olabilir mi Bu sitede birçok kişinin o şekilde sonradan hamile olduğunu öğrendiğini okudum açıkçası baya Bi umutlandım sizce hamile olabilir miyim

Biraz bekle cnm bir hafta on gün kadar eğer hala olmazsan tekrar kan ver bence

Merhaba arkadaşlar, bende 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum. Adetlerim muntazam bu ay 27 haziranda olmam gerekiyordu ama olmadım 2-3 kere idrar tahlili yaptım negatif, 5 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım negatif bugün 10. günü umutlansam mı ne yapsam bilemiyorum. Tekrar bu hafta kan testi yaptırayım inşallah hayırlısı ne ise o olsun. Burada okudukça bu şekilde olanları umudum artıyor.

Arkadaşlar merhaba. Adet olmam gereken gün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç negatif yazdıklarınızı okudum da 4 gün gecikti adetim sizce pozitif olur mu bu sonuç??? Yalnız ben de ne adet ne de hamilelik belirtisi var bu neyin nesi yaaaa

Canim benim adetim 21 indeydi. 25 inde kan testi 1.20 yani negatif cikti. Hala hastalanmadim. Belirtiler devam ediyor. Kasiklarim ve hatta legen kemiklerimde agri var. Beyaz bazen kreme donen akintim var kokusuz. Randevu bulamiorum doktora ancak yarina alabildim. Sence umut varmi

Kızlar selamlar yardımınıza ihtiyacım var. Burada yeni olduğum ve çok moralsiz oldugum için derdimi yardım bulmak umuduyla 1-2 başlığa daha yazdım. Umarım yardımcı olursunuz. 16 mayıs'ta bir düşük yaptım sonra 3 ay regl olmadım. ilk adetim Agustos 20 daha sonra Eylül 13 ya da 16 (lekelenme mi kanama mı adet baslangıcı sayılıyor bilemiyorum.), en son olarak da Ekim 12 de adet oldum. Buna göre 27 Ekim'de yani 3 gün önce kan testi yaptırdım 1.20 den küçük negatif sonucunu aldım. Bugun son adetimden itibaren 30. gündeyim.Hala regl olmadım ovulasyon testi dun cok silik bugun de silik ama düne göre daha belirgin ikinci cizgiyi verdi(control çizgisinden açık renk yine de) predictor early kan testi yaptırdıgım gün gölge gibi pembeydi normal predictor negatif.kan testi kesin sonuç biliyorum fakat sizce yine de hamile olma ihtimalim var mı ? sattan itibaren 27. günde kan testi yaptırmak erken mi? lütfen yardım edin. 3 ay regl olamadım 3 aydır da ugrasıyoruz düşükten beri tüm sinirlerim laçka oldu. Karamsarlık için daha erken biliyorum fakat yasım 35 kısmetse ben de bir an önce anne olmak istiyorum

Kizlar bende ayni durumdayim adetin 8gun geçti bugün kan tahlili yaptirdim negatif cikti acayip şişkinlik göğüs hassasiyeti arada kasik sancilarim var akinti var yazilari okuyunca umitlenmedim desem yalan olur bide ben adetine 5gun kala yumurtlamam oluyor tamda o aksam ilişki oldu acaba geç döllenme fln mi diyorum kafam karisti cok

merhaba bende aynı durumdayım yalnız ben iki ay boyunca crezette dogum kontrol hapı kullandım bu hapları alırken de hamile olunabiliyormuş ilaçbitti biz dikkat ettik 7 gün ilaç kullanmadım sonra yasmin e başladım ama haa hastalanmadım sizin gibi adaet günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı 3 gün gecti hala adetim gelmedi sizin sonuç ne oldu acaba hamilelik var mı

Canim negatuf mi pozitiff mi

Sonuç ne oldu bendede aynı durum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…