slm cnm bende aynı durumu yaşadım adetimden 4 gün önce tahlil yaptım agrılarımdan şikayet ederek koşa koşa doktora gittim kan tahlili yaptı ultrasona baktı ve hamile deilsiniz dedi beta 1,2çıkmıştı çünkü adet günümü bekledim normalde sürekli 21. gün sabahı adet olurum hiç şaşmaz ya gece ya sabah ve ben ögle oldu olmadım akşam oldu olmadım ve ertesi günü hemen eczaneden test aldım pozitif yarım saat arayla ikincisini yaptım yine pozitif. sonra hemen doktra gittim dedi hamile deilsiniz şikayetiniz nedir testi gösterdim ultrasona baktığında kese yeni oluşmuş ve beta 1263 çktı allahıma şükürler olsun hamileyim allah sizede nasib etsin şikayetlerim kasıkalrımda batma,bel agrısı,hafif ateş,halsizlik,gögüslerde agrı,ama en çok kasık agrısı ve yemek kokularına hassasiyetti . inşallah hamilesindir.
slm cnm bende aynı durumu yaşadım adetimden 4 gün önce tahlil yaptım agrılarımdan şikayet ederek koşa koşa doktora gittim kan tahlili yaptı ultrasona baktı ve hamile deilsiniz dedi beta 1,2çıkmıştı çünkü adet günümü bekledim normalde sürekli 21. gün sabahı adet olurum hiç şaşmaz ya gece ya sabah ve ben ögle oldu olmadım akşam oldu olmadım ve ertesi günü hemen eczaneden test aldım pozitif yarım saat arayla ikincisini yaptım yine pozitif. sonra hemen doktra gittim dedi hamile deilsiniz şikayetiniz nedir testi gösterdim ultrasona baktığında kese yeni oluşmuş ve beta 1263 çktı allahıma şükürler olsun hamileyim allah sizede nasib etsin şikayetlerim kasıkalrımda batma,bel agrısı,hafif ateş,halsizlik,gögüslerde agrı,ama en çok kasık agrısı ve yemek kokularına hassasiyetti . inşallah hamilesindir.
Benim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
Benim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
İyi akşamlar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, 1 yıl 5 aylık evliyim, yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz, bebeğimiz olsun çokk istiyoruz Allahın izniyle.. Bu ay 6 gün gecikmem olunca umutla sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ama sonuç negatif çıktı( nette araştırıp okuduklarımdan umutlandım elimde olmadan ( bugün 8.gün hala hastalanma belirtisi yok.. Bana bir akıl verin tekrar ne zaman doktora gideyim?? Bu arada bütün tahlilleri bende eşimde yaptırdık, herşey normal çıktı :))
Merak ettim sonucu. Nasılsınız? Hamilelik varmışmış? Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ben de aynı durumdayım şu an.
bnun cevabını ben de merak ettım sımdı.gercı benım gunum bu gece sabaha karsı. dun yaptırdım cıkmadı. ustelık 0.0 cıktı. bır yanlıslıklık olabılır mı? karın ve kasık agrılarım var bunun yanında kasık batmalarım da var ama ben kesın olurum.gecıkmen varsa yıneyaptır derım cunku yazılanlara bakılırsa bır ıhtımal de olsa var gıbı.
Cnm dun bnde kan testi yaptim 10 gun gecikmeden snra gene negatif cikti doktor adet soktrucusu verdi kulaniom suan kulanmasamiiiarkadaşlar bende düşükten 3 ay sonra adetim gecikince test yapmıstım kanda değerim 0 çıkmıştı dr adet söktürücü verdi ama ben içmek istemedim 1 ay falan olmadım sonra bir arkadaşımın annesi sen hamilesin yüzünden belli diyince test yaptım ve hamileymişim sizi ümitlendirmek istemem ama ben yaşadım
arkadaşlar bende düşükten 3 ay sonra adetim gecikince test yapmıstım kanda değerim 0 çıkmıştı dr adet söktürücü verdi ama ben içmek istemedim 1 ay falan olmadım sonra bir arkadaşımın annesi sen hamilesin yüzünden belli diyince test yaptım ve hamileymişim sizi ümitlendirmek istemem ama ben yaşadım
Cnm dun bnde kan testi yaptim 10 gun gecikmeden snra gene negatif cikti doktor adet soktrucusu verdi kulaniom suan kulanmasamiii