kanda gebelik testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

Canım öncelikle çok teşekkür ederim :) Maalesefki 10 kasımda öğlen saatlerinde adet oldum daha bugün bitti adetim Yani hamilelik falan yok yine umutlarım yıkıldı. Bu ay soğan kürüne başlıcam inşallah o iyi sonuçlar verir Tekrar hayırlı olsun Allah nazarlardan korusun tatlım çookk öpüyorumm

Merhaba kizlar 12 ekimde regli oldum reglim bittiginde yumurtlama donemim olan 23-24-25-26 ve 29 ekimde esimle birlikte olduk 2-3-4-5 ekim kasiklarimda sanci belimde agri vardi sanki gerilme gibi ama goguslerimde agri yoktu sislik vardi ve damarlarim belirgindi 9 kasim regli gunumdu 8i aksami benden koyu kahve ve icinde tortu lar olan bole toprak gibi kan geldi ve 3 gun surdu.... netten bi doktorun aciklamasinda bebegin keseye yerlesmesi adetten bi kac gun once regliden sonra hatta regli gunude olabilcegini yaziyordu ve bircok.kadin.bunu regli saniyormus.gebe.olduklarini haftalar sonra ogreniyormus... benimde bugun sol gogsumde islaklik vardi sikinca ucunu beyaz sut rengi bisey cikti bilenler yardimci olsun bana gebelik soz konusu olabilr mi ve cay ıcsem bıle bulantı yapıyor sureklı mıgdem yemek yesemde ac gıbı ezılme oluyor:44:

Benim ilk hamileligimde de simdikinde de kan testi negatif cikmisti, sanirim ben acele ettigim icin test yaptirmakta negatif cikti sonuc, normalde regle 3 gun kala test yapilmaliymis ben erken yaptirdigim icin negatif cikti

canım yazdıkların benimde kafamı karıstırdı bende adetten 2 gün önce test yaptırdım 0.15 cıktı sonucum yrn adet günüm inş olmam bende senin gibi hamile olurum bu ay cok umutlanmıstım sence benimkide yükselirmi

:)) bu mesaj beni çok umutlandırdı. benim de ilk kez adetim 5 gün gecikti. bugün kan testi yaptırdım 1.20 negatif çıktı ama ben hamile olduğumu hissediyorum. kesin sonucu ultrasonla mı öğrendiniz acaba? ben birkaç gün sonra yeniden test yaptırmayı düşünüyorum. Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun...

İyi akşamlar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, 1 yıl 5 aylık evliyim, yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz, bebeğimiz olsun çokk istiyoruz Allahın izniyle.. Bu ay 6 gün gecikmem olunca umutla sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ama sonuç negatif çıktı ( nette araştırıp okuduklarımdan umutlandım elimde olmadan ( bugün 8.gün hala hastalanma belirtisi yok.. Bana bir akıl verin tekrar ne zaman doktora gideyim?? Bu arada bütün tahlilleri bende eşimde yaptırdık, herşey normal çıktı :))

Nasıl yani? Önce kan testinde negatif çıktı sonra yine adet görmeyince tekrar yaptırdınız ve pozitif mi çıktı? Inanılması güç bişi. Peki şimdi nasılsınız? Hamilelik nasıl geçti? Şu an ben de benzer bir durum yaşıyorum. Adetimin üzerinden 4 gün geçti kan testinde negatif çıktı ama hala adet görmedim. Acaba bende de böyle bir mucize olmuş olabilir mi ki? Kısmet. Sizin adınıza çok sevindim.

Çok memnun oldum ne mutlu size. Ben de dün kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala adet görmedim. 4 gün kadar geçti sanırım. Ama umudumu yitirdim. Dün üzüntüden panik atak geçirdim. Fakat sizin yazınızı okuyunca tekrar umutlandım. Aslında umutlanmak pek iyi gelmiyor bana. Sonrası hüsran olunca çok yıpranıyorum. Dün ilk idrar testinde ikinci çizgi silik çıkmıştı sonra tekrar aldım baktım öğlen, onda negatif çıktı. Sonra dayanamadım kan tahlili yaptırdım onda da negatif çıktı. Durum bu. Ama kasıklarımda sanki adet görecekmişim gibi bir sancı var hafifçe. Belkide bugün adet görücem. Hayırlısı. Lütfen siz kendinize iyi bakın.

Merak ettim sonucu. Nasılsınız? Hamilelik varmışmış? Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ben de aynı durumdayım şu an.

Hadi yaaaaaaaa vallah şaşırdım en garanti kanda gebelik die biliyordum :S

Merak ettim sonucu. Nasılsınız? Hamilelik varmışmış? Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ben de aynı durumdayım şu an.

Canim görmemişim yazdığını malesef hala gebelik yok ama Allahtan ümit kesilmez, dualarımı okuyorum bol bol, Allahin izniyle en hayırlı zamanda olur ins. Sizin sorun neydi?

merhaba laves nasılsın, bende adetimi bekleyenlerdenim canım ayın 4 ünde olmam gerekıyodu ama olmadım.. doktorda yumurtlama takibi yaptırıyorum yumurtlamadan 8 gün sonra kan vermiştim bende de negatif çıkmıştı tabi erken verdiğim için kanı ve hala adet olmadığım için ümidim var hala inşallah bende senin giibi başta üzüldüğüm gibi sonucundaa çook mutlu olurum umarım :26: bugun eczanden test alıp yapmayı düşünüorum bende bakalımm hayırlısıı

Arkadaslarr lutfen yardimci olunn ben 35 gunde 1 adet oluyorum adetimden 1 gun gectikten snra kan testi verdim negatif cikti simdi 9 gun oldu hala adet gelmedi genelde 35 gunde adet olanlar gec dolenme oluyomus ve cok migde bulantsi bas agrisi migde yanmasi var sureklide acikiyorum adeti 10 gun gecip kan testi pozitif cikan varmidirr.. yardimci olun lutfenn

bnun cevabını ben de merak ettım sımdı.gercı benım gunum bu gece sabaha karsı. dun yaptırdım cıkmadı. ustelık 0.0 cıktı. bır yanlıslıklık olabılır mı? karın ve kasık agrılarım var bunun yanında kasık batmalarım da var ama ben kesın olurum. gecıkmen varsa yıneyaptır derım cunku yazılanlara bakılırsa bır ıhtımal de olsa var gıbı.

Sagol cnm cevabin icin bnim bukadar gecikmezdii cnku idral yolu enfeksyonundan gec olurum diye dusundum bugun idral testi yaptim baktim negatif atim köseye snra bidaha baktim 2 cizgi olmus 2 saat snra baska biryyerde okudum hamilelik varsa gun gecsede cizgi ciktysa hamilesin dediler birkac kiside olmus kafam karistiii...

negatif cıkan degerler kac cıktı suan bende sizinle aynı durumdayım belirtilerim var kan testi yapıldı normalde olan ddegerimden düşük cıktı

arkadaşlar bende düşükten 3 ay sonra adetim gecikince test yapmıstım kanda değerim 0 çıkmıştı dr adet söktürücü verdi ama ben içmek istemedim 1 ay falan olmadım sonra bir arkadaşımın annesi sen hamilesin yüzünden belli diyince test yaptım ve hamileymişim sizi ümitlendirmek istemem ama ben yaşadım

Cnm dun bnde kan testi yaptim 10 gun gecikmeden snra gene negatif cikti doktor adet soktrucusu verdi kulaniom suan kulanmasamiii

Yüzden nasıl anlaşılıyor acaba ben çok merak ediyorum 😊

iPad 'den gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…