slm cnm bende aynı durumu yaşadım adetimden 4 gün önce tahlil yaptım agrılarımdan şikayet ederek koşa koşa doktora gittim kan tahlili yaptı ultrasona baktı ve hamile deilsiniz dedi beta 1,2çıkmıştı çünkü adet günümü bekledim normalde sürekli 21. gün sabahı adet olurum hiç şaşmaz ya gece ya sabah ve ben ögle oldu olmadım akşam oldu olmadım ve ertesi günü hemen eczaneden test aldım pozitif yarım saat arayla ikincisini yaptım yine pozitif. sonra hemen doktra gittim dedi hamile deilsiniz şikayetiniz nedir testi gösterdim ultrasona baktığında kese yeni oluşmuş ve beta 1263 çktı allahıma şükürler olsun hamileyim allah sizede nasib etsin şikayetlerim kasıkalrımda batma,bel agrısı,hafif ateş,halsizlik,gögüslerde agrı,ama en çok kasık agrısı ve yemek kokularına hassasiyetti . inşallah hamilesindir.
Canım öncelikle çok teşekkür ederim :) Maalesefki 10 kasımda öğlen saatlerinde adet oldum daha bugün bitti adetim Yani hamilelik falan yok yine umutlarım yıkıldı. Bu ay soğan kürüne başlıcam inşallah o iyi sonuçlar verir Tekrar hayırlı olsun Allah nazarlardan korusun tatlım çookk öpüyorumm