kanda gebelik testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

meraba arkadaşlar bende baştan beri yazılanları okudum ve sabırsızlıkla bekliyorum umutlandım bende adetimin 33.günü kanda baktırdım negatifdi bugün 35.gün hala adet olmadım dr um pazartesiye kadar bekle tekrar test yaptır dedi acaba olurmu ya cok merak ediyoorum şuanda da ne adet ne gebelik belirtisi hiç biri yok

Arkadaslar merhaba bütün yazilarinizi okudum bi yandan umutlandim bi yandan karamsarlik oldu :KK43: benimde adetim 28-30 gunde bir olurdu ama 40.gunum daha olmadim 1hafta once kan testi negatif cikti :KK43: yarin doktora gidecegim ama korkuyorum :KK43:

Arkadaslar merhaba bütün yazilarinizi okudum bi yandan umutlandim bi yandan karamsarlik oldu :KK43: benimde adetim 28-30 gunde bir olurdu ama 40.gunum daha olmadim 1hafta once kan testi negatif cikti :KK43: yarin doktora gidecegim ama korkuyorum :KK43:
aynı durumdayız bende 33.günde test yaptırdım negatifdi bugün 40. günümdeyim hala birşey yok bugün tekrar kan verdim bekliyorum sen dr a gittinmi ne dedi çok merak etiim paylaşırsan sevinirim

aynı durumdayız bende 33.günde test yaptırdım negatifdi bugün 40. günümdeyim hala birşey yok bugün tekrar kan verdim bekliyorum sen dr a gittinmi ne dedi çok merak etiim paylaşırsan sevinirim

Canim merhaba. Gittim ama aksilik cikti görünemedim yarin gidecegim

yine negatif bugün adetimin 40.günü hiç böyle gecikmedi şimdiye kadar

Doktora gitmeyi düşünüyor musun peki? Doktor bana ultrasona girmen lazim kan testi garanti diye bisey yok daha cok yenidir kese olusmus ama daha bebek olusmamistir o yuzden kanda cikmayabilir demisti

Doktora gitmeyi düşünüyor musun peki? Doktor bana ultrasona girmen lazim kan testi garanti diye bisey yok daha cok yenidir kese olusmus ama daha bebek olusmamistir o yuzden kanda cikmayabilir demisti
kendi dr umla konuştm ama benimki öyle birşey demedi test yaptır negatif çıkarsa adet söktürücü veririm dedi peki kese ne zaman görünür biliyomusun ben bugün 40. gündeyim ultrasona girsem görünürmü artık

kendi dr umla konuştm ama benimki öyle birşey demedi test yaptır negatif çıkarsa adet söktürücü veririm dedi peki kese ne zaman görünür biliyomusun ben bugün 40. gündeyim ultrasona girsem görünürmü artık
İliskiden sonra eger tutarsa 4-5 hafta gibi bir sürede belli oluyormus. Ama benden tavsiye ultrasona girip bisey gözükmezse biraz daha bekle o ilaclari kullanma derim. Eger gebeliğin varda görünmüyorsa düşük olur. Arkadasiminda ayni bizim gibi sorunu vardi 60 gün sonra belli oldu. Doktorun biri dış gebelik derken öbürü gayette iyi demisti. Vede kürtaj olacaksin demesine ragmen bebegide cok saglikli doğdu.. Doktorlarda çok etkiliyor

nasıl yani 60 gün adeti 20 günmü gecikti öncesind ehiç çıkmadımı

Adeti ayni bizim gibi 60.gününde ögrendi hic adet olmadi oda kac kere kan testi yaptirdi ama hep negatifti. Onun kesesi olusmus bebek olusmamis geç olusuncada biraz gec ögrendi

Ama canim biraz bekle ilac falan kullanma derim ne olur ne olmaz. Bende yarin ultrasona girecegim haber veririm.

tmm haber ver ben ne yapsamki ya şimdi ultrasonda benimkide görünmmez varsa eğer daha 40.günümdeyim bebek oluşana kadar beta hcg yükselmiyormu

Bebek keseye düstükten sonra yukseliyor diye biliyorum ama seni yaniltmakta istemem. Yarin ben doktorumla detaylica konusur iletirim sana.. Yarin bisey cikmazsa bi kac gun daha durup baska doktora gidecegim . Yok dahada olmazsa illaki adet olacagim olana kadar ilac falan kullanmayi düsünmüyorum

tmm canım çok tesekkür ederim bende bekleneyi düşünüyorum zaten şuan adet ağrısı yok bi rahatsızlık yok o yüzden beklicem bende ama çok zor ya

tmm canım çok tesekkür ederim bende bekleneyi düşünüyorum zaten şuan adet ağrısı yok bi rahatsızlık yok o yüzden beklicem bende ama çok zor ya

Aynen bende senden farksizim.. Bol bol mide bulantim oluyor vede yiyeceklerden kokudan tiksinmem var. Vede karnim o kadar şişki afedersin ama acayip gaz sıkışmasi var :KK43:

X