- 18 Aralık 2014
- 1.665
- 1.589
Bendede negatifmis. Sen ne kadsr beklemistinO zaman negatifti şimdi 15 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede negatifmis. Sen ne kadsr beklemistinO zaman negatifti şimdi 15 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah
Ben kanda yaptırmadım idrarda çıktıBendede negatifmis. Sen ne kadsr beklemistin
aynı durumdayız bende 33.günde test yaptırdım negatifdi bugün 40. günümdeyim hala birşey yok bugün tekrar kan verdim bekliyorum sen dr a gittinmi ne dedi çok merak etiim paylaşırsan sevinirimArkadaslar merhaba bütün yazilarinizi okudum bi yandan umutlandim bi yandan karamsarlik oldu benimde adetim 28-30 gunde bir olurdu ama 40.gunum daha olmadim 1hafta once kan testi negatif cikti yarin doktora gidecegim ama korkuyorum
aynı durumdayız bende 33.günde test yaptırdım negatifdi bugün 40. günümdeyim hala birşey yok bugün tekrar kan verdim bekliyorum sen dr a gittinmi ne dedi çok merak etiim paylaşırsan sevinirim
hımm iyi bakalaım hayırlısı olsunCanim merhaba. Gittim ama aksilik cikti görünemedim yarin gidecegim
hımm iyi bakalaım hayırlısı olsun
yine negatif bugün adetimin 40.günü hiç böyle gecikmedi şimdiye kadar
kendi dr umla konuştm ama benimki öyle birşey demedi test yaptır negatif çıkarsa adet söktürücü veririm dedi peki kese ne zaman görünür biliyomusun ben bugün 40. gündeyim ultrasona girsem görünürmü artıkDoktora gitmeyi düşünüyor musun peki? Doktor bana ultrasona girmen lazim kan testi garanti diye bisey yok daha cok yenidir kese olusmus ama daha bebek olusmamistir o yuzden kanda cikmayabilir demisti
İliskiden sonra eger tutarsa 4-5 hafta gibi bir sürede belli oluyormus. Ama benden tavsiye ultrasona girip bisey gözükmezse biraz daha bekle o ilaclari kullanma derim. Eger gebeliğin varda görünmüyorsa düşük olur. Arkadasiminda ayni bizim gibi sorunu vardi 60 gün sonra belli oldu. Doktorun biri dış gebelik derken öbürü gayette iyi demisti. Vede kürtaj olacaksin demesine ragmen bebegide cok saglikli doğdu.. Doktorlarda çok etkiliyorkendi dr umla konuştm ama benimki öyle birşey demedi test yaptır negatif çıkarsa adet söktürücü veririm dedi peki kese ne zaman görünür biliyomusun ben bugün 40. gündeyim ultrasona girsem görünürmü artık
nasıl yani 60 gün adeti 20 günmü gecikti öncesind ehiç çıkmadımı
tmm canım çok tesekkür ederim bende bekleneyi düşünüyorum zaten şuan adet ağrısı yok bi rahatsızlık yok o yüzden beklicem bende ama çok zor ya