Tabiki deDimi yadaha 6 gün varken cikiyosa bu değer var bisiler bakalim
İkinci inşallah oğlum var 11yasinda ondada adete 15 gün varken öğrenmiştim .Tabiki deilk çocuk mu
Hey maşallah içinize doguo bi nevi sankiİkinci inşallah oğlum var 11yasinda ondada adete 15 gün varken öğrenmiştim .
Aynen cnm öncesinde rüyamda görüyorum zaten ben oğlumu da erkek olacağını görmüştüm.bundada kız gördüm ama ağzın bal yesin ins Allah neyi kısmet ederse artıkHey maşallah içinize doguo bi nevi sankibu sefer de kız olsun inşallah sağlıklı bi sekilde
Ne güzel yaa. Ben de bu aralar hep erkek bebek goruorm. Birkaç gün önce de gördüm erkekti emziriodum. O kadar tatlıydı ki tombis tombisti . Göğsümden süt akiodu resmenAynen cnm öncesinde rüyamda görüyorum zaten ben oğlumu da erkek olacağını görmüştüm.bundada kız gördüm ama ağzın bal yesin ins Allah neyi kısmet ederse artık
Ozaman yakındır cnm .ins Allah gönlüne göre versin.Ne güzel yaa. Ben de bu aralar hep erkek bebek goruorm. Birkaç gün önce de gördüm erkekti emziriodum. O kadar tatlıydı ki tombis tombisti . Göğsümden süt akiodu resmen
Amin inşallah. Bat a daha 12 gün var. BeklemedeyimOzaman yakındır cnm .ins Allah gönlüne göre versin.
Belirti varmı hiçAmin inşallah. Bat a daha 12 gün var. Beklemedeyim
Valla bişeyler var ama yumurtlamadan mi kaynaklanio bilmiyorum. Kaç gündür bacaklarım belim ağrıo. Afedersn Akıntı var zaten. Arada sıcak basması falan o kdrBelirti varmı hiç
Bacak ağrıları bencede vardı hatta geçen hafta ishal ve halsizlikten acile kaldirildim.bende akıntı yok goguslerdede birşey yok .sadece ateş basması halsizlik ve mide bulantısı.birde sağ kasıkta iğne batmasıValla bişeyler var ama yumurtlamadan mi kaynaklanio bilmiyorum. Kaç gündür bacaklarım belim ağrıo. Afedersn Akıntı var zaten. Arada sıcak basması falan o kdr
Belirtilere göre var gibi.ins güzel haberlerinide alırız hayirlisiylaHa bide sol kasigimda iki gün batmalar oldu. Bugün yok ama
İşte canım seninki daha demekkı 1 hafta falan yeni yani bide kana geçmesi biraz zaman alıyorBende öyle biliyorum ama yandaki değerler 300 le basliyo ondan kafam karıştı.cvp için tşkler cnm
Haftaya belli olur umarım varsaİşte canım seninki daha demekkı 1 hafta falan yeni yani bide kana geçmesi biraz zaman alıyor
Bence var yoksa hep 0 çıkar çok yaptirdigimdan biluyorum ınslalah istiyorsan vardır hayırlıca bizim mucizemiz oldu Rabbım herkese nasip etsinHaftaya belli olur umarım varsa
Var tabi. Şuan tam da aynı durumdayız. Ben de yarin kan vereceğim. Testini atar misin? ÇOK MU SILIKMerhaba hanımlar .adetime 6 gün var . Aşırı ateş basması sağ kasıkta iğne batması ve mide bulantısı yaşıyorum . Dün idrar testinde ikinci çizgi silik çıkınca bugün kan testi yaptırdım .sonuç ekte.bana yorumlar mısınız varmı?yokmu? Bebis
Hmm. Valla ben afedrsn sürekli kabizim bi kere ishal gibi oldum o kdr. Benm de goguslerde bisey yok. Normalde adetime 10 gün ya da bi hafta kala şişer ağrır. Şimdilik bişey yok. Geçen ayı saymazsak bu ilk denememiz olcakBacak ağrıları bencede vardı hatta geçen hafta ishal ve halsizlikten acile kaldirildim.bende akıntı yok goguslerdede birşey yok .sadece ateş basması halsizlik ve mide bulantısı.birde sağ kasıkta iğne batması
İki ay önce adetim 10 gün geçti ozaman yaptrdigimda 2.0 çıkmıştıBence var yoksa hep 0 çıkar çok yaptirdigimdan biluyorum ınslalah istiyorsan vardır hayırlıca bizim mucizemiz oldu Rabbım herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?