- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.316
- 208
- 32
Bazen hormon kaynaklida olabiliyor bende de 5.0 çıkmıştı sinir ama yok demişlerdi yani 11 çok iyi benceİki ay önce adetim 10 gün geçti ozaman yaptrdigimda 2.0 çıkmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen hormon kaynaklida olabiliyor bende de 5.0 çıkmıştı sinir ama yok demişlerdi yani 11 çok iyi benceİki ay önce adetim 10 gün geçti ozaman yaptrdigimda 2.0 çıkmıştı
Evet çok silik ekte var .seninde adetine varmı ?Var tabi. Şuan tam da aynı durumdayız. Ben de yarin kan vereceğim. Testini atar misin? ÇOK MU SILIK
Emin olmak için beklemek lazım .oda çok zorBazen hormon kaynaklida olabiliyor bende de 5.0 çıkmıştı sinir ama yok demişlerdi yani 11 çok iyi bence
Amin ins isteyen herkeseBence var yoksa hep 0 çıkar çok yaptirdigimdan biluyorum ınslalah istiyorsan vardır hayırlıca bizim mucizemiz oldu Rabbım herkese nasip etsin
Evet öyle ama sabır ne yapacaksın dikkat et kendine esinle beraber olma bir sıkıntı olmasın adet gününde tekrar kan verEmin olmak için beklemek lazım .oda çok zor![]()
Evet aynı belirtileri yaşıyorum. Halsizlik yorgubluk mide sorunu. Korktum bana noluyor diye. 6 günüm var tam eminim çünkü yumurtlama testi yapiyorum. Bugun test yaptim o da ekte. Insallah hamisizdir.Evet çok silik ekte var .seninde adetine varmı ?
Seninki bayağı belirgin yeni demek.hayirli haberlerin olur ins.nezaman kan vermeyi dusunuyorsun? Ben geçen hafta acillikoldum bu haftada sikayetlerim gecmeyince noluyo dedim aynen ve test yapmak aklıma geldi.Evet aynı belirtileri yaşıyorum. Halsizlik yorgubluk mide sorunu. Korktum bana noluyor diye. 6 günüm var tam eminim çünkü yumurtlama testi yapiyorum. Bugun test yaptim o da ekte. Insallah hamisizdir.
Cok erken yapmıssın. Benım bildim de 5 in üstünde ise hamilesin. Adet dönemınde tekrarla yuksek gorürsün inşallahMerhaba hanımlar .adetime 6 gün var . Aşırı ateş basması sağ kasıkta iğne batması ve mide bulantısı yaşıyorum . Dün idrar testinde ikinci çizgi silik çıkınca bugün kan testi yaptırdım .sonuç ekte.bana yorumlar mısınız varmı?yokmu? Bebis
Yarın kan vereceğim .Seninki bayağı belirgin yeni demek.hayirli haberlerin olur ins.nezaman kan vermeyi dusunuyorsun? Ben geçen hafta acillikoldum bu haftada sikayetlerim gecmeyince noluyo dedim aynen ve test yapmak aklıma geldi.
Bizede bildir mutlakaYarın kan vereceğim .
Ayy insllh yaa şimdi olmazsa acaba senye ya da sene sonuna mi bıraksam diorm. Kısa doğru denk gelsn diye. Yoksa böle denemeye devam mi etsemBelirtilere göre var gibi.ins güzel haberlerinide alırız hayirlisiyla
Ben çok rahatsızlandığım için yaptırdım .cunki Dr a gitmeyi düşünüyordum ilaç falan verir diye.hic beklemiyordum bu sonucu aslındaCok erken yapmıssın. Benım bildim de 5 in üstünde ise hamilesin. Adet dönemınde tekrarla yuksek gorürsün inşallah
Klinikte ki hemşire var gibi dedi sağlık ocağındaki yok dedi .anlamadım yani.tsk ederim cvp icin
Bence devam et bilemezsin nezaman olacağını neden erteleyesinkiAyy insllh yaa şimdi olmazsa acaba senye ya da sene sonuna mi bıraksam diorm. Kısa doğru denk gelsn diye. Yoksa böle denemeye devam mi etsem
Bende onu anlamadım ya. Ekte 300-500 referans aralıkları varya ona goremi değerlendirdi acaba ki soyledimde daha bir hafta var diyeRegline 6 gün var ve değer 5in üzerinde. yeni yeni tutunmaya çalışıyor.
ancak regl dönemin geçerse netleşir varmı yokmu ?
sen gene dikkat et ilişkiye girme ağır kaldırma vucudunû yoracak işlerden kaçın.
anlamadığım sağlık ocağındaki kişi nasıl yok dedi ?
adete 6 gün var ve değer olması gerektiği gibi 5in altında değil ?
Hmm o zamn son gaz devam adamı kurutacamBence devam et bilemezsin nezaman olacağını neden erteleyesinkibenim oğlum yaz çocuğu çok rahat geçti üşütme derdi olmadı mesela.ama şuan hamile isem kısa denk geliyo yaza kadar serpilir diye düşünüyorum
Hmm o zamn son gaz devam adamı kurutacamgerçi kendi de kararsız ama bklm nolcak 25nde belli olur
Diyebilir bana 250 oldugu halde degerın bıraz yuksek cıkmıs dedı. Bende dedım o zaman hamıleyım 5 in ustunde ıse hamıle demek. Saglık ocagı net demıyoRegline 6 gün var ve değer 5in üzerinde. yeni yeni tutunmaya çalışıyor.
ancak regl dönemin geçerse netleşir varmı yokmu ?
sen gene dikkat et ilişkiye girme ağır kaldırma vucudunû yoracak işlerden kaçın.
anlamadığım sağlık ocağındaki kişi nasıl yok dedi ?
adete 6 gün var ve değer olması gerektiği gibi 5in altında değil ?
Meyve ye yat dinlen ilaç içme 3 gün sonra yine kandan baktır. Bende ilk zamanlar cok hasta olmustum. Cok cok zorda kalırsan parıl iç demıslerdı 9 gunde iyilesmıstım. Hayırlı olsun sımdıden ınsallahBen çok rahatsızlandığım için yaptırdım .cunki Dr a gitmeyi düşünüyordum ilaç falan verir diye.hic beklemiyordum bu sonucu aslında
Tşk ederim.amin ins.ful yatıyorum zaten çünkü halim yok.Meyve ye yat dinlen ilaç içme 3 gün sonra yine kandan baktır. Bende ilk zamanlar cok hasta olmustum. Cok cok zorda kalırsan parıl iç demıslerdı 9 gunde iyilesmıstım. Hayırlı olsun sımdıden ınsallah