• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda beta değeri 🙄lütfen yardim

Eklentiler

• IMG_20190613_131811.jpg
    IMG_20190613_131811.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 45
Evet çok silik ekte var .seninde adetine varmı ?
Evet aynı belirtileri yaşıyorum. Halsizlik yorgubluk mide sorunu. Korktum bana noluyor diye. 6 günüm var tam eminim çünkü yumurtlama testi yapiyorum. Bugun test yaptim o da ekte. Insallah hamisizdir.

Evet aynı belirtileri yaşıyorum. Halsizlik yorgubluk mide sorunu. Korktum bana noluyor diye. 6 günüm var tam eminim çünkü yumurtlama testi yapiyorum. Bugun test yaptim o da ekte. Insallah hamisizdir.
Seninki bayağı belirgin yeni demek.hayirli haberlerin olur ins.nezaman kan vermeyi dusunuyorsun? Ben geçen hafta acillikoldum bu haftada sikayetlerim gecmeyince noluyo dedim aynen ve test yapmak aklıma geldi.

Merhaba hanımlar .adetime 6 gün var . Aşırı ateş basması sağ kasıkta iğne batması ve mide bulantısı yaşıyorum . Dün idrar testinde ikinci çizgi silik çıkınca bugün kan testi yaptırdım .sonuç ekte.bana yorumlar mısınız varmı?yokmu? Bebis
Cok erken yapmıssın. Benım bildim de 5 in üstünde ise hamilesin. Adet dönemınde tekrarla yuksek gorürsün inşallah

Klinikte ki hemşire var gibi dedi sağlık ocağındaki yok dedi .anlamadım yani.tsk ederim cvp icin

Regline 6 gün var ve değer 5in üzerinde. yeni yeni tutunmaya çalışıyor.
ancak regl dönemin geçerse netleşir varmı yokmu ?
sen gene dikkat et ilişkiye girme ağır kaldırma vucudunû yoracak işlerden kaçın.
anlamadığım sağlık ocağındaki kişi nasıl yok dedi ?
adete 6 gün var ve değer olması gerektiği gibi 5in altında değil ?

Ayy insllh yaa şimdi olmazsa acaba senye ya da sene sonuna mi bıraksam diorm. Kısa doğru denk gelsn diye. Yoksa böle denemeye devam mi etsem
Bence devam et bilemezsin nezaman olacağını neden erteleyesinki😉benim oğlum yaz çocuğu çok rahat geçti üşütme derdi olmadı mesela.ama şuan hamile isem kısa denk geliyo yaza kadar serpilir diye düşünüyorum

sen gene dikkat et ilişkiye girme ağır kaldırma vucudunû yoracak işlerden kaçın.
Bende onu anlamadım ya. Ekte 300-500 referans aralıkları varya ona goremi değerlendirdi acaba ki soyledimde daha bir hafta var diye

Bence devam et bilemezsin nezaman olacağını neden erteleyesinki😉benim oğlum yaz çocuğu çok rahat geçti üşütme derdi olmadı mesela.ama şuan hamile isem kısa denk geliyo yaza kadar serpilir diye düşünüyorum
Hmm o zamn son gaz devam adamı kurutacam 😁 gerçi kendi de kararsız ama bklm nolcak 25nde belli olur

Diyebilir bana 250 oldugu halde degerın bıraz yuksek cıkmıs dedı. Bende dedım o zaman hamıleyım 5 in ustunde ıse hamıle demek. Saglık ocagı net demıyo

Ben çok rahatsızlandığım için yaptırdım .cunki Dr a gitmeyi düşünüyordum ilaç falan verir diye.hic beklemiyordum bu sonucu aslında
Meyve ye yat dinlen ilaç içme 3 gün sonra yine kandan baktır. Bende ilk zamanlar cok hasta olmustum. Cok cok zorda kalırsan parıl iç demıslerdı 9 gunde iyilesmıstım. Hayırlı olsun sımdıden ınsallah

Meyve ye yat dinlen ilaç içme 3 gün sonra yine kandan baktır. Bende ilk zamanlar cok hasta olmustum. Cok cok zorda kalırsan parıl iç demıslerdı 9 gunde iyilesmıstım. Hayırlı olsun sımdıden ınsallah
Tşk ederim.amin ins.ful yatıyorum zaten çünkü halim yok.

Back