Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yok ama belirtilerde varYa bişey sorcam göğüs ucuna dokununca hafif bi ağrı var bu da sayılır mı belirtiden![]()
Bende yok ama belirtilerde var![]()
Tşk ederimBenim doktorum 5üzeri hamilelik var demektir aslında ama ben 10 görmek isterim var demek için demişti. Sizin henüz adet gününe de kaç gün var üstelik.. Tebrik ederim![]()
iki günde bir kanda hcg değeri kendini en az ikiye katlamalı sağlıklı ilerleme için. Bugünden iki gün sonra 20, dört gün sonra 40, altı gün sonra 80 olmalı. Sabredebilirseniz 6 gün sonra adet gecikmesi olmasını bekleyin, bakın değer 80 olacak mı. Dayanamazsanız iki günde bir baktırın![]()
Tşk ederimBende 9'la öğrenmiştim, hayırlı olsun :)
İlkinde tansiyon düşüklüğü vardı.baska hiç belirtim olmadı.hamileykende hiç olmadı mide bulantısı aserme falan.senin ilk çocuğunda ne gibi belirtiler vardı hatrlio musun
![]()
Hmm anladım. Şimdi nasılsın hiç hamile gibi hissedio musunİlkinde tansiyon düşüklüğü vardı.baska hiç belirtim olmadı.hamileykende hiç olmadı mide bulantısı aserme falan.
Hissediyorum evetHmm anladım. Şimdi nasılsın hiç hamile gibi hissedio musun
Tebrik edermKizlar merhaba evet ben hamileymisimdarısı isteyen herkesin başına olsun inşallah
![]()
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar merhaba evet ben hamileymisimdarısı isteyen herkesin başına olsun inşallah
![]()
Saol cnmTebrik edermsaglicakla al kucagina insllh. Bnm de 4 gun kaldi bat ve bugunu saymazsak
![]()
Saol cnm tşk ederimGözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()