Kanda beta değeri 🙄lütfen yardim

Bayancoco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
50
18
3
46
Merhaba hanımlar .adetime 6 gün var . Aşırı ateş basması sağ kasıkta iğne batması ve mide bulantısı yaşıyorum . Dün idrar testinde ikinci çizgi silik çıkınca bugün kan testi yaptırdım .sonuç ekte.bana yorumlar mısınız varmı?yokmu? Bebis

Eklentiler

• IMG_20190613_121811.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 155
5 üstü değer hamilelik var demek canım hayırlısı hakkında varsa bilec çok küçük daha tekrarları kan testini

5 ve uzeri olmasi gerekiyor diye biliyorum bende bi kac gun sonra bir daha kan verin

Adetine 6gün var değer 11 hamilesin o değer hızla artar umarım ağalıkla gelsin inşallah

Hanımlar sağlık ocağındaki hemşire ye 5 üzeri var diye biliyorum dedim.oda kullandığı kitler farklıdır deyince kafamı karıştırdı .300 Ler falan yazıyor ya

Valla bence de var. Dikkat edin kendinize. Çok çok yeni tebrik ederm. İki gün sonra tekrar ver kan .
Çok tşk ederim bende var olduğuna inanıyorum ama kadın öyle deyince kafam karıştı.zaten kaç gündür halsizlikten kaldıramıyorum kendimi yatıyorum ful

Çok tşk ederim bende var olduğuna inanıyorum ama kadın öyle deyince kafam karıştı.zaten kaç gündür halsizlikten kaldıramıyorum kendimi yatıyorum ful
Yan gel yat anam olumsuz konuşanları boşver. Bişey olmasaydı değerin böle çıkmazdı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…