Pek anlamiyorm ama var sankiMerhaba hanımlar .adetime 6 gün var . Aşırı ateş basması sağ kasıkta iğne batması ve mide bulantısı yaşıyorum . Dün idrar testinde ikinci çizgi silik çıkınca bugün kan testi yaptırdım .sonuç ekte.bana yorumlar mısınız varmı?yokmu? Bebis
Bende öyle biliyorum ama yandaki değerler 300 le basliyo ondan kafam karıştı.cvp için tşkler cnm5 üstü değer hamilelik var demek canım hayırlısı hakkında varsa bilec çok küçük daha tekrarları kan testini
5 ve uzeri olmasi gerekiyor diye biliyorum bende bi kac gun sonra bir daha kan verinMerhaba hanımlar .adetime 6 gün var . Aşırı ateş basması sağ kasıkta iğne batması ve mide bulantısı yaşıyorum . Dün idrar testinde ikinci çizgi silik çıkınca bugün kan testi yaptırdım .sonuç ekte.bana yorumlar mısınız varmı?yokmu? Bebis
Tşk ederim cvp için.birkac gün daha bekleyeyim diyorum kafamı karistirdilar acikcasibu kadar erken 11 çıkması mucize resmen hemen bir jinekoloğa görünün
Evet söyledim . Geçmesini bekleyin dedi.ama ben aşırı ateş basması yaşadığım için hani yoksa başka Dr a gideyim nedir bu diye dusundumama onlar regl gecikmesinden sonra belirttiniz mi reglime daha 5 gün var diye
Tşkler cnm ins öyledir.yinede çok emin olamıyorum birkaç gün beklicemAdetine 6gün var değer 11 hamilesin o değer hızla artar umarım ağalıkla gelsin inşallah
Tşk ederim cnm.ins öyledir.birkac gün sonra tekrarlicamvar ama yeni daha 4 gün sonra adet gününde bi tekrarla testi artmşsa kesindir ama bence hamilesin
Valla bence de var. Dikkat edin kendinize. Çok çok yeniPeki sağlık ocağındaki hemşire neden öyle dedikianlamadım yani
Çok tşk ederimValla bence de var. Dikkat edin kendinize. Çok çok yenitebrik ederm. İki gün sonra tekrar ver kan .
Yan gel yat anamÇok tşk ederimbende var olduğuna inanıyorum ama kadın öyle deyince kafam karıştı.zaten kaç gündür halsizlikten kaldıramıyorum kendimi yatıyorum ful
Dimi yaYan gel yat anamolumsuz konuşanları boşver. Bişey olmasaydı değerin böle çıkmazdı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?