• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda beta değeri 🙄lütfen yardim

Aynen cnm öncesinde rüyamda görüyorum zaten ben oğlumu da erkek olacağını görmüştüm.bundada kız gördüm ama ağzın bal yesin ins Allah neyi kısmet ederse artık 😄
Ne güzel yaa. Ben de bu aralar hep erkek bebek goruorm. Birkaç gün önce de gördüm erkekti emziriodum. O kadar tatlıydı ki tombis tombisti . Göğsümden süt akiodu resmen

Ha bide sol kasigimda iki gün batmalar oldu. Bugün yok ama

Valla bişeyler var ama yumurtlamadan mi kaynaklanio bilmiyorum. Kaç gündür bacaklarım belim ağrıo. Afedersn Akıntı var zaten. Arada sıcak basması falan o kdr
Bacak ağrıları bencede vardı hatta geçen hafta ishal ve halsizlikten acile kaldirildim.bende akıntı yok goguslerdede birşey yok .sadece ateş basması halsizlik ve mide bulantısı.birde sağ kasıkta iğne batması

Bende öyle biliyorum ama yandaki değerler 300 le basliyo ondan kafam karıştı.cvp için tşkler cnm
İşte canım seninki daha demekkı 1 hafta falan yeni yani bide kana geçmesi biraz zaman alıyor

Merhaba hanımlar .adetime 6 gün var . Aşırı ateş basması sağ kasıkta iğne batması ve mide bulantısı yaşıyorum . Dün idrar testinde ikinci çizgi silik çıkınca bugün kan testi yaptırdım .sonuç ekte.bana yorumlar mısınız varmı?yokmu? Bebis
Var tabi. Şuan tam da aynı durumdayız. Ben de yarin kan vereceğim. Testini atar misin? ÇOK MU SILIK

Bacak ağrıları bencede vardı hatta geçen hafta ishal ve halsizlikten acile kaldirildim.bende akıntı yok goguslerdede birşey yok .sadece ateş basması halsizlik ve mide bulantısı.birde sağ kasıkta iğne batması
Hmm. Valla ben afedrsn sürekli kabizim bi kere ishal gibi oldum o kdr. Benm de goguslerde bisey yok. Normalde adetime 10 gün ya da bi hafta kala şişer ağrır. Şimdilik bişey yok. Geçen ayı saymazsak bu ilk denememiz olcak 😋

Back