- 19 Ekim 2020
- 1.398
- 924
- 73
- 28
- Konu Sahibi nergisss12
-
Bu aşamada ne gibi bı belirtiniz olduCanım bende yaşadım aynı durumu silik çizgi var diye kan verdim 0.1 çıktı sonuç
2 gün sonra yine kan verdim 40a çıkmıştı bthcg bekle 2 gün daha yine kan ver inşaAllah
Kaset test yapın 2 gün sonra sabah ilk idrarla, çizgi çıkarsa kan verin benceCanım ben evden idrar testi yaptım negatif çıktı bugün kan verdim 0.1 çıktı ama şuan 4 gün gecikme oldu ve krem renginde akıntım var sizde bir kaç gün sonra yine mi kan vereyim
Bu kişiden kişiye değişirBu aşamada ne gibi bı belirtiniz oldu
Tamam canım inşallah hastalanma normalde 3 gün gecikti ve hiç akıntım olmazdı benim de iki gün önce çok kötü dayanamayarak bir şekilde bel ağrım olduKaset test yapın 2 gün sonra sabah ilk idrarla, çizgi çıkarsa kan verin bence
Bu kişiden kişiye değişir
Benim gaz sıkıntım ve belimde ağrı olmuştu
Bende bat günü erken gebelik testi yaptım çook silik positif çıktı ertesi gün kan verdim 0,100 çıktı negatif yani 4 gün oldu ve hala adet olmadım napcam bilmiyorumCanım ben evden idrar testi yaptım negatif çıktı bugün kan verdim 0.1 çıktı ama şuan 4 gün gecikme oldu ve krem renginde akıntım var sizde bir kaç gün sonra yine mi kan vereyim
Yani sende benim gibisin bende bugün kan verdim bakalım üstünden bir kaç gün geçtikten sonra evde test yapalım eğer test de belli bir çizgi olursa kan verelim rabbim hayırlısı versin inşallahBende bat günü erken gebelik testi yaptım çook silik positif çıktı ertesi gün kan verdim 0,100 çıktı negatif yani 4 gün oldu ve hala adet olmadım napcam bilmiyorum
Valla çok umutluydum bu ay için bi positif olsa ilerleyen günlerde cidden şaşırmam çünkü negatife şaşırdım acıkcasıYani sende benim gibisin bende bugün kan verdim bakalım üstünden bir kaç gün geçtikten sonra evde test yapalım eğer test de belli bir çizgi olursa kan verelim rabbim hayırlısı versin inşallah
Valla çok umutluydum bu ay için bi positif olsa ilerleyen günlerde cidden şaşırmam çünkü negatife şaşırdım acıkcasıher belirtim vardı kasık karın bel adet gecikmesi yetmedi idrarda positifide gördüm vallah çok umutluydum sonucu görünce şok oldum arada ağlama krizlerim tutuyo daha
Valla çok umutluydum bu ay için bi positif olsa ilerleyen günlerde cidden şaşırmam çünkü negatife şaşırdım acıkcasıher belirtim vardı kasık karın bel adet gecikmesi yetmedi idrarda positifide gördüm vallah çok umutluydum sonucu görünce şok oldum arada ağlama krizlerim tutuyo daha
Bende 6 prodoctor silik çıktı ve adet oldumMerhaba kızlar bakarmısınız bata dün 6 gün varken kanda beta baktım 0 bugün erken prodoctor gebelik testi böyle çıktı saçma değil mi sizcede ya
Valla ben eşime en ufak bişey demedim test yaptım kan verdim ruhu duymadı umutlandırmak hiç istemedim pozitif olsaydı hayalimde surpriz yapmak vardı ama nasip olmadıValla ben bizde ovulasyon testi ile yumutlama gününü ayarladık o şekilde ilişkiye girdik normalde en az 3 gün gecikme oluyordu ama bu ay 5 gün gecikti iki gün önce çok kötü bel ağrım oldu 6 gündür beyaz ve kremsi akıntım var bir günde günlük ped değiştiriyorum özele gittik kan verdim aradık sonucu öğrendik eşim beni zor susturdu kalktım kuran fln okudum şimdilik iyim ama üzgünüm de 3 4 gün sonra evde test yapayım herşey olmazsa eger
Seni ilk bebeğin o yüzden eşine sürpriz yapmak istemiştim bende ilk çocuğuma öyle yapmıştım hadi bakalım hayırlısı İnşALLAH iyi haberler alırsın İnşALLAH belki baştan kan alırlarValla ben eşime en ufak bişey demedim test yaptım kan verdim ruhu duymadı umutlandırmak hiç istemedim pozitif olsaydı hayalimde surpriz yapmak vardı ama nasip olmadıÖmrümde yaşamadığım belirtilerin hepsini bi ay’da yaşarsan ne sanarsın kuzum valla.. hakkımızda hayırlısı olsun yarın doktoru arıcam adet olmadım daha diye bakalım o ne dicek..
Ne güzel bir evladin var böyle anlarda hic degilse onu bağrına basabiliyosun çok şanlısınSeni ilk bebeğin o yüzden eşine sürpriz yapmak istemiştim bende ilk çocuğuma öyle yapmıştım hadi bakalım hayırlısı İnşALLAH iyi haberler alırsın İnşALLAH belki baştan kan alırlar
Amin İnşALLAH kızım benden daha çok istiyor kardeşiN
Ne güzel bir evladin var böyle anlarda hic degilse onu bağrına basabiliyosun çok şanlısınRabbim onada bi kardeş versin tez zamanda inşallah
Test bozuk demek kiBende 6 prodoctor silik çıktı ve adet oldum
Test bozuk demek ki
testi yenilediniz mi
Yukarda bi arkadaş da 6 pozitif yazmış aynı marka muhtemelen gebelik yokhayal gbi bir çizgi duruyor
en iyisi gününün geçmesini beklemek
Doktorumu aradım. Bana bir hafta sonra testi tekrarlamamı istedi, negatifse adet söktürücüye başlicam artık bi mucize canım inşallahAmin İnşALLAH kızım benden daha çok istiyor kardeşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?