Gebeliğe Hazırlık Kanda 0 çıkan test silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben evden idrar testi yaptım negatif çıktı bugün kan verdim 0.1 çıktı ama şuan 4 gün gecikme oldu ve krem renginde akıntım var sizde bir kaç gün sonra yine mi kan vereyim
Kaset test yapın 2 gün sonra sabah ilk idrarla, çizgi çıkarsa kan verin bence
Bu aşamada ne gibi bı belirtiniz oldu
Bu kişiden kişiye değişir
Benim gaz sıkıntım ve belimde ağrı olmuştu

Kaset test yapın 2 gün sonra sabah ilk idrarla, çizgi çıkarsa kan verin bence

Bu kişiden kişiye değişir
Benim gaz sıkıntım ve belimde ağrı olmuştu
Tamam canım inşallah hastalanma normalde 3 gün gecikti ve hiç akıntım olmazdı benim de iki gün önce çok kötü dayanamayarak bir şekilde bel ağrım oldu

Canım ben evden idrar testi yaptım negatif çıktı bugün kan verdim 0.1 çıktı ama şuan 4 gün gecikme oldu ve krem renginde akıntım var sizde bir kaç gün sonra yine mi kan vereyim
Bende bat günü erken gebelik testi yaptım çook silik positif çıktı ertesi gün kan verdim 0,100 çıktı negatif yani 4 gün oldu ve hala adet olmadım napcam bilmiyorum

Bende bat günü erken gebelik testi yaptım çook silik positif çıktı ertesi gün kan verdim 0,100 çıktı negatif yani 4 gün oldu ve hala adet olmadım napcam bilmiyorum
Yani sende benim gibisin bende bugün kan verdim bakalım üstünden bir kaç gün geçtikten sonra evde test yapalım eğer test de belli bir çizgi olursa kan verelim rabbim hayırlısı versin inşallah

Yani sende benim gibisin bende bugün kan verdim bakalım üstünden bir kaç gün geçtikten sonra evde test yapalım eğer test de belli bir çizgi olursa kan verelim rabbim hayırlısı versin inşallah
Valla çok umutluydum bu ay için bi positif olsa ilerleyen günlerde cidden şaşırmam çünkü negatife şaşırdım acıkcası her belirtim vardı kasık karın bel adet gecikmesi yetmedi idrarda positifide gördüm vallah çok umutluydum sonucu görünce şok oldum arada ağlama krizlerim tutuyo daha

Valla ben bizde ovulasyon testi ile yumutlama gününü ayarladık o şekilde ilişkiye girdik normalde en az 3 gün gecikme oluyordu ama bu ay 5 gün gecikti iki gün önce çok kötü bel ağrım oldu 6 gündür beyaz ve kremsi akıntım var bir günde günlük ped değiştiriyorum özele gittik kan verdim aradık sonucu öğrendik eşim beni zor susturdu kalktım kuran fln okudum şimdilik iyim ama üzgünüm de 3 4 gün sonra evde test yapayım herşey olmazsa eger

Valla ben eşime en ufak bişey demedim test yaptım kan verdim ruhu duymadı umutlandırmak hiç istemedim pozitif olsaydı hayalimde surpriz yapmak vardı ama nasip olmadı Ömrümde yaşamadığım belirtilerin hepsini bi ay’da yaşarsan ne sanarsın kuzum valla.. hakkımızda hayırlısı olsun yarın doktoru arıcam adet olmadım daha diye bakalım o ne dicek..

Seni ilk bebeğin o yüzden eşine sürpriz yapmak istemiştim bende ilk çocuğuma öyle yapmıştım hadi bakalım hayırlısı İnşALLAH iyi haberler alırsın İnşALLAH belki baştan kan alırlar

N
Seni ilk bebeğin o yüzden eşine sürpriz yapmak istemiştim bende ilk çocuğuma öyle yapmıştım hadi bakalım hayırlısı İnşALLAH iyi haberler alırsın İnşALLAH belki baştan kan alırlar
Ne güzel bir evladin var böyle anlarda hic degilse onu bağrına basabiliyosun çok şanlısın Rabbim onada bi kardeş versin tez zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…