- 11 Ağustos 2020
- 178
- 51
- 28
- 32
- Konu Sahibi nergisss12
-
Çizgi bi tuhaf yaa. Başka test yaptınız mıMerhaba kızlar bakarmısınız bata dün 6 gün varken kanda beta baktım 0 bugün erken prodoctor gebelik testi böyle çıktı saçma değil mi sizcede ya
Yok dün sonuçlandı 0 dıKan testinin sonuçlandığından emin misin? Belki daha çıkmamıştır sonuç o yüzden 0 yazıyordur
Çizgi bi tuhaf yaa. Başka test yaptınız mı
Dün bata 6 gün vardı kanda baktırdım daGerçi bata kaç gün vardı benim.kan sıfır çıktı ama testler pozitifti çok silikti geçince adet kanda cikti
Yani ben önce kanda çıkar sonra idrarda diye biliyorum anlamadım yaa kafam karıştıGerçi bata kaç gün vardı benim.kan sıfır çıktı ama testler pozitifti çok silikti geçince adet kanda cikti
Ben önceki günde yaptım hafif silik bi çizgi yine o yüzden kan verdim hatta ama 0 çıktı2.test yapın bozuktur
Canım bende yaşadım aynı durumu silik çizgi var diye kan verdim 0.1 çıktı sonuçBen önceki günde yaptım hafif silik bi çizgi yine o yüzden kan verdim hatta ama 0 çıktı
Ozaman benimki gibi hamilelik var
İnşallah yaaa vardır 0 çıkınca moralim bozuldu ama testte bozuk olabilir diye düşünüyorum predoctor erken gebelik testi baktım yanlış sonuç diyende vardıCanım bende yaşadım aynı durumu silik çizgi var diye kan verdim 0.1 çıktı sonuç
2 gün sonra yine kan verdim 40a çıkmıştı bthcg bekle 2 gün daha yine kan ver inşaAllah
Normal kaset test yap canm her gün sabah ilk idrarla, varsa koyulaşır inşaAllahİnşallah yaaa vardır 0 çıkınca moralim bozuldu ama testte bozuk olabilir diye düşünüyorum predoctor erken gebelik testi baktım yanlış sonuç diyende vardı
Bakayım pazar günü birde kaset test yapayım 1 tane var çünküNormal kaset test yap canm her gün sabah ilk idrarla, varsa koyulaşır inşaAllah
Sizin nasıl olduOzaman benimki gibi hamilelik var
Başka test yapinSizin nasıl oldu
Başka marka testim yok bitane kaset testim var olsada onda çıkmaz heraldeBaşka test yapin
Canım ben evden idrar testi yaptım negatif çıktı bugün kan verdim 0.1 çıktı ama şuan 4 gün gecikme oldu ve krem renginde akıntım var sizde bir kaç gün sonra yine mi kan vereyimCanım bende yaşadım aynı durumu silik çizgi var diye kan verdim 0.1 çıktı sonuç
2 gün sonra yine kan verdim 40a çıkmıştı bthcg bekle 2 gün daha yine kan ver inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?