- 9 Ocak 2018
- 1.073
- 610
Amin inşallah canım pozitif düşünelim bizHAyırlı haberler inşallah Allah ım bebişlerimizi ve bizi korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım pozitif düşünelim bizHAyırlı haberler inşallah Allah ım bebişlerimizi ve bizi korusun
Yaklaşık 40 gündür işi gitmiyorum evde yatıyorum.hiç bir şekilde iş yapmıyorum arada kolay yemek yapıyorum o kadar.onun dışında dışarı çıktığımda en yakın yerlere gidiyoruz oda nadirKızlar dün itibariyle kanamam başladı acile gittim ultrasondan bakınca bir problem göremedi doktor ama psikolojim altüst olmuş durumda olumlu düşünemiyorum bugün tekrar doktora gidicem.. sizler nasıl geçiriyorsunuz bu süreci ne yapıyorsunuz ben sürekli yatamıyorum
Geçmiş olsun bende kanama korkusu bile olduğu halde doktorum böyle ümitsiz konuşmamıştı bazıları ne kadar hemen işi oldu bitişe getiriyor. Şükür kanamam kahverengi lekenlenmeye döndü böyle olunca risk azalıyormuş bugün de hiç gelmedi gibi bir şey her geçen gün daha iyi hissediyorumKızlar bende 7 haftalık oldum ama kahverengi akınti şeklinde birseyler geliyo. Önceki gün cok yoruldum evi temizledim ve hemen ardından koyu renkte kanamam oldu. Hemen doktora gittim. Bu gebeliğin Sağlıksız bir gebelik olduğunu gebelik kesesinin şeklinin bozulmuş olduğunu kalp atışının olmadığını ve kanamalarımın görüldüğünü söyledi ve ben şok oldum. Ağlamaktan konuşamadım bile. Sonra içime sinmedi eşim beni başka bir doktora götürdü .kolan hastanesinde hande hanım var çok övmüşlerdi. Neyse gittim olanları anlattim. Doktor beni alttan muayne etti ve kesede sorun yok ve hatta ikizler var burda dedi. Ben ikinci bi şoka girdim tabi beklemiyodum çünkü .birinin kalp atisini duyduk digeri biraz geriden geliyo dedi cok küçükler dedi. Düşük riskin var ama bu surecte yerinden daho kalkma ve kahverengi lekelerden korkma adet gibi kırmızı kan gelirse hemen gel dedi. Kendini temizlikle zorlamışsın oyuzden bu lekeler geliyo dedi. Yani arkadaşlar sakın 1 doktorla yetinmeyin. Ki ben önceki doktoruma çok güvenirdim. Düşmesini bekliyodum resmen. Allahtan umit kesilmez
Geçmiş olsun bende kanama korkusu bile olduğu halde doktorum böyle ümitsiz konuşmamıştı bazıları ne kadar hemen işi oldu bitişe getiriyor. Şükür kanamam kahverengi lekenlenmeye döndü böyle olunca risk azalıyormuş bugün de hiç gelmedi gibi bir şey her geçen gün daha iyi hissediyorum
Geçmiş olsun canım. Doktor çok önemli gerçekten benim ilk gittiğim doktor hep en kötü şeyleri anlattı söyledi bana onun yüzünden stres yaptım kanamalarim çoğalmıştı. Şimdi ki doktorumsa o kadar güzel moral veriyor ki kanamalarim durdu çok şükür. Stres her hastalığın başı olduğu gibi bebeği de çok etkileyen bi durum. Inşallah hepimiz güzel haberler alırızKızlar bende 7 haftalık oldum ama kahverengi akınti şeklinde birseyler geliyo. Önceki gün cok yoruldum evi temizledim ve hemen ardından koyu renkte kanamam oldu. Hemen doktora gittim. Bu gebeliğin Sağlıksız bir gebelik olduğunu gebelik kesesinin şeklinin bozulmuş olduğunu kalp atışının olmadığını ve kanamalarımın görüldüğünü söyledi ve ben şok oldum. Ağlamaktan konuşamadım bile. Sonra içime sinmedi eşim beni başka bir doktora götürdü .kolan hastanesinde hande hanım var çok övmüşlerdi. Neyse gittim olanları anlattim. Doktor beni alttan muayne etti ve kesede sorun yok ve hatta ikizler var burda dedi. Ben ikinci bi şoka girdim tabi beklemiyodum çünkü .birinin kalp atisini duyduk digeri biraz geriden geliyo dedi cok küçükler dedi. Düşük riskin var ama bu surecte yerinden daho kalkma ve kahverengi lekelerden korkma adet gibi kırmızı kan gelirse hemen gel dedi. Kendini temizlikle zorlamışsın oyuzden bu lekeler geliyo dedi. Yani arkadaşlar sakın 1 doktorla yetinmeyin. Ki ben önceki doktoruma çok güvenirdim. Düşmesini bekliyodum resmen. Allahtan umit kesilmez
Geçmiş olsun canım. Doktor çok önemli gerçekten benim ilk gittiğim doktor hep en kötü şeyleri anlattı söyledi bana onun yüzünden stres yaptım kanamalarim çoğalmıştı. Şimdi ki doktorumsa o kadar güzel moral veriyor ki kanamalarim durdu çok şükür. Stres her hastalığın başı olduğu gibi bebeği de çok etkileyen bi durum. Inşallah hepimiz güzel haberler alırız
6ay boyunca hergun kanama gecirdim aylarca hastanede yattim 5aylikken bebek vucudumdaki kanin yarisini kaybettim ikimizde yasamak icin saglam mucadeleler verdik.tam hersey yoluna girdi derken 7. ay da yeniden kanama gecirdim ve biz kazandik bu surecte doktorumun soyledigi tek bir kelimeyi dahi atlamadim. Tuvalete dahi kalkmamin yasak oldugu surecler oldu ama gecti gitti oglum simdi 8aylik. Moralinizi bozmayin sakın; onlar cok dirençli ve bir o kadar da güçlüler.Kanamalı hamilelik geciripte bebeğini kucağına alan var mı arkadaşlar lütfen cevap verin artık psikolojim bozuldu
Kanı sulandırarak düşük riskiniz var ise engellemek amaçlı vermis olabilirArkadaşalr doktor bugün bana aspirin yazdı ilk hamileliğim ve daha önce hiç düşüğüm de yok niye yazdı anlamadım
Maşallah canım Rabbim uzun ömürler nasip etsin kuzuna. Benim çok şükür günlerdir kanamam yok birde sanırım çok erken ama ben bebeğimi hissetmeye başladım6ay boyunca hergun kanama gecirdim aylarca hastanede yattim 5aylikken bebek vucudumdaki kanin yarisini kaybettim ikimizde yasamak icin saglam mucadeleler verdik.tam hersey yoluna girdi derken 7. ay da yeniden kanama gecirdim ve biz kazandik bu surecte doktorumun soyledigi tek bir kelimeyi dahi atlamadim. Tuvalete dahi kalkmamin yasak oldugu surecler oldu ama gecti gitti oglum simdi 8aylik. Moralinizi bozmayin sakın; onlar cok dirençli ve bir o kadar da güçlüler.
Maşallah.. nasıl bir his mesela:)Maşallah canım Rabbim uzun ömürler nasip etsin kuzuna. Benim çok şükür günlerdir kanamam yok birde sanırım çok erken ama ben bebeğimi hissetmeye başladım
Damar seyiriyo gibi oluyo canım. Bide ben çok zayıfım ondan hissediyorum sanırım hatta karnım bile çıkmaya başladı:)Maşallah.. nasıl bir his mesela:)
Çok geçmiş olsun 3ünü de mi kaybettinizMalesef kanamalarim aşırı arttı ve aşırı bir sancıyla hastaneye geldim. Ve bebeklerin ikiz değil üçüz olduğunu öğrendim. Şoku atlatamadan da düşük yaptim cok uzgunum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun 3ünü de mi kaybettiniz
Ah canım benim Rabbim sabır versin kaç haftalikti. Inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın kuzum .Malesef kanamalarim aşırı arttı ve aşırı bir sancıyla hastaneye geldim. Ve bebeklerin ikiz değil üçüz olduğunu öğrendim. Şoku atlatamadan da düşük yaptim cok uzgunum. Allah hepimizin yardımcısı olsun