- 9 Ocak 2018
- 1.073
- 610
Inşallah canım benim. Birde ultrasonda kollarını hareket ettirmesini gördüm mucize ya bu tamamen mucize ❤Nasıl sevindim canım benimm maşallah sana ve bebişe inşallah bende yarın senin gibi güzel şeyler duyabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım benim. Birde ultrasonda kollarını hareket ettirmesini gördüm mucize ya bu tamamen mucize ❤Nasıl sevindim canım benimm maşallah sana ve bebişe inşallah bende yarın senin gibi güzel şeyler duyabilirim
Allah nazarlardan korusun bebişlerimiziInşallah canım benim. Birde ultrasonda kollarını hareket ettirmesini gördüm mucize ya bu tamamen mucize ❤
Amin canim benim inşallah. Ne dedi doktorAllah nazarlardan korusun bebişlerimizi
Şükür kalbi ve gelişmesi iyi durumda 7 haftalık ama kanama alanı hala çok büyükmüş tehlike devam yanıAmin canim benim inşallah. Ne dedi doktor
Anladım canım yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok ne yazık ki benim kanama alanı durmuş ama her zaman riskin var dedi. Yani kanamalı hamilelik yaşadığımız için her zaman riskimiz olacak. Rabbim meleklerimizi korusun inşallahŞükür kalbi ve gelişmesi iyi durumda 7 haftalık ama kanama alanı hala çok büyükmüş tehlike devam yanı
Amin amin Canım kendimize dikkat ederek onları koruyacağız Benim risk fazla olduğu için işimide BıraktımAnladım canım yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok ne yazık ki benim kanama alanı durmuş ama her zaman riskin var dedi. Yani kanamalı hamilelik yaşadığımız için her zaman riskimiz olacak. Rabbim meleklerimizi korusun inşallah
Bende bu zamana kadar haftayı bırak her hafta iki kez acile bi kez muayeneye gittim. Ama çok şükür doktorum şimdi bi sorun görünmüyo büyük bisey olmadığı sürece 3 hafta da bir gel dedi. Inşallah tez zamanda atlatirsin canım. Bol bol su iç ve bebeğinin güçlü olduğunu düşün. Benim bebeğim çok güçlü ne olursa olsun beni bırakmaz de inan ise yarıyorAmin amin Canım kendimize dikkat ederek onları koruyacağız Benim risk fazla olduğu için işimide Bıraktım
Her hafta kontrol var
Aynen öyle ben annemi kaybettim ve hiç ummadığım anda annem rüyama gelip bebeğim geldi ona iyi bak dedi ve ben öyle öğrendim onun varlığına o yüzden onun gücüne inanıyorumBende bu zamana kadar haftayı bırak her hafta iki kez acile bi kez muayeneye gittim. Ama çok şükür doktorum şimdi bi sorun görünmüyo büyük bisey olmadığı sürece 3 hafta da bir gel dedi. Inşallah tez zamanda atlatirsin canım. Bol bol su iç ve bebeğinin güçlü olduğunu düşün. Benim bebeğim çok güçlü ne olursa olsun beni bırakmaz de inan ise yarıyor
Tüylerim diken diken oldu canım benim. Annenin mekanı cennet olsun kabri nur dolsun inşallah. Bebeğinin gücüne inan canım gerçekten biz onlar için ne kadar cabaliyorsak onlarda bizimle kalmak için o kadar cabaliyo. Burdan yazalım durumlarımızı merak ederimAynen öyle ben annemi kaybettim ve hiç ummadığım anda annem rüyama gelip bebeğim geldi ona iyi bak dedi ve ben öyle öğrendim onun varlığına o yüzden onun gücüne inanıyorum
Allah razı olsun canımmTüylerim diken diken oldu canım benim. Annenin mekanı cennet olsun kabri nur dolsun inşallah. Bebeğinin gücüne inan canım gerçekten biz onlar için ne kadar cabaliyorsak onlarda bizimle kalmak için o kadar cabaliyo. Burdan yazalım durumlarımızı merak ederim
Inşallah öyledir canım benim hala devam ediyo kahverengiye döndü çok şükürFazla sıkma canını öğrendiğim günden 12 haftamdayım devamlı kanamam oldu azar azar lekelenme gibi ve her seferinde hastaneye koştum rahimde eski kanlar vardı bende bebek büyüdükçe yer yaptıkça rahim onları attı sende de böyledir inşaAllah şuanda geçti ama her gün yaşadım bunu bebiş de sağlıklı hamd olsun
Canım o iğneyi ben çok istemiştim ama gittiğim 4 farklı doktorun 4 ü de gerek görmedi yapmadılar düşüğün iğnesi olmaz dediler.gizlice 5.bir doktordan istedim bir tane onu yaptırdım hastanede iğneyle alakası vsr mi bilmfm belkide geçeceği vardı geçti inş sıkıntın hayırlısıyla geçer.Yok canım neden kirilayim. Benim doktorum da iğne önermedi zaten sadece bi kez hastanede yattığımda vurdular. Progestan 200 mg sabah akşam kullanıyorum şu an için. Inşallah canım korkuyorum korkudan mi bilmiyorum minik minik sancılar hissediyorum karnimda
Amin canim inşallah strese girmiyorum artık alıştım kan görmeye rahat bıraktım kendimi. Bakalım neler olacakCanım o iğneyi ben çok istemiştim ama gittiğim 4 farklı doktorun 4 ü de gerek görmedi yapmadılar düşüğün iğnesi olmaz dediler.gizlice 5.bir doktordan istedim bir tane onu yaptırdım hastanede iğneyle alakası vsr mi bilmfm belkide geçeceği vardı geçti inş sıkıntın hayırlısıyla geçer.
Aynen canım benim de öyle hergun geliyo ama yapacak bişey yok alisiyo insan.Benim kanamaların artmaya başladı nerdeyse her gün kanama oluyor alıştım galiba artık görmeye şükür bebiş iyi gelişmesi güzel görünüyormuş
Devamlı yatıyor musun kuZum sen nasıl yapıyorsun yemek filanAynen canım benim de öyle hergun geliyo ama yapacak bişey yok alisiyo insan.
Kayinvalidem bakiyo canım bana yemeği falan o yapiyo. Ilk başta genelde yatiyodum tabi evde geziyodum ama son günlerde dışarı çıkmaya başladım bunaldim artık iyice stres oldumDevamlı yatıyor musun kuZum sen nasıl yapıyorsun yemek filan
Yada hiç dışarı çıkıyor musun ? Doktorum evin içinde kendini yorma ama kalkabilirsin dedi
Al benden de o kadar bu gün eşimle yemeye gittik Çok iyi geldi hava almakKayinvalidem bakiyo canım bana yemeği falan o yapiyo. Ilk başta genelde yatiyodum tabi evde geziyodum ama son günlerde dışarı çıkmaya başladım bunaldim artık iyice stres oldum