Kanamalı hamilelik geçirenler

5 haftalikken kese icerisinde kanamam olmustu, once pembe pembe lekelenme, ardindan pihti seklinde kan bosaldi benden, 9. Haftaya kadar ignelere ragmen devam etti, sonra durdu.

26. Haftada yine kanamam oldu, bu kez rahimagzi acilmisti, yine igne istirahat derken, bebegim dogdu su an 9 aylik:)

5 haftalikken kese icerisinde kanamam olmustu, once pembe pembe lekelenme, ardindan pihti seklinde kan bosaldi benden, 9. Haftaya kadar ignelere ragmen devam etti, sonra durdu.

26. Haftada yine kanamam oldu, bu kez rahimagzi acilmisti, yine igne istirahat derken, bebegim dogdu su an 9 aylik:)
Maşalllah ne güzel yazdın bize moral oldu inşallah bize senin gibi sağlıkla kucağımıza alabiliriz bazılarının gebeliği ne kadar güzel geçiyor biz yataktan çıkmaya korkar olduk bi anda bütün hayatım değişti işimide kaybedecem galiba devamlı raporluyum
Bebeğim sağlıkla gelsinde herşeye değer

Inşallah darısı bizim başımıza canım. Allah bağışlasın bebeğini. Ben bi pembe görüyorum bi kahve görüyorum hayırlısı artık yapacak bişey yok

Şükür Canım herşey yolunda ama kanama alanı hala devam ediyormuş ne zaman bitecek artık bilmıyorum
Bide ikili testi konuştuk Bayrama kadar yapılacak galiba
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Iyi canım çok şükür ben aynıyım kanamam azaldı biraz daha dinlenmeye devam ediyorum

Ben ilk hamileligimi 17.haftaya kadar kanamalı lekelenmeli olarak geçirdim.
Hoc bir sebep yokken yani ne kanama alanı ne plesenta önde olması vs.
17.haftadan sonra kendiliğinden geçti şükür.
Bazı beden hamileliği kabul etmediği için alışması zor oluyormuş ondan diye söylemişlerdi..
Doktorun bütün kontrolleri yapıp birşeyin yok diyorsa yoktur.hap kullanıyor musun
Seni çok iyi anlıyorum ben mahvolmuştum psikolojik olarak.
Ve yıllardır bekledigim bir bebekti.Hamd olsun şuan yanımda yatıyor.
Ve ikincisi yolda:KK66:

Bir tanıdığım 30.haftalara kadar kanama gördü sürekli şuan sağlıklı dünyaya getirdi bebegini

Darısı sana inşaAllah hayırlısıyla atlatırsın bugünleri

Bazı beden hamileliği kabul etmediği için alışması zor oluyormuş ondan diye söylemişlerdi..
Doktorun bütün kontrolleri yapıp birşeyin yok diyorsa yoktur.hap kullanıyor musun

Bir tanıdığım 30.haftalara kadar kanama gördü sürekli şuan sağlıklı dünyaya getirdi bebegini

Böyle şeyler okuyunca kendimi ve bebeğimi daha güçlü hissediyorum.Allah ım bizede inşallahla sağlıkla nasip eder...
İnsanın psikoloji gerçekten çok boZuluyor Allah ımdan hayırlısı
Allah ım ikinci bebişinide sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

Amin canim Allah bağışlasın yavrularını. Bi süre sonra alisiyo insan zaten göre göre. Çok şükür azaldı iyice kanamalarim inşallah geçer bi an önce :dua:

Iyiyim canım 1 hafta sonra kontrole gitcem vakit gecmiyo. Sen nasıl oldun
Al benden de o kadar evin içinde tv bağımlısı oldum
İşimi ve evimi çok özledim(evim 5 kat ve asansör Yok o yüzden babamda kalıyorum )
Benim de cuma kontrol her hafta kontrolüm oluyor
Onun dışında biraz biraz dışarı çıkmaya başladım artık
Evin içinde de geziyorum kendimi yormadan

Al benden de o kadar evin içinde tv bağımlısı oldum
İşimi ve evimi çok özledim(evim 5 kat ve asansör Yok o yüzden babamda kalıyorum )
Benim de cuma kontrol her hafta kontrolüm oluyor
Onun dışında biraz biraz dışarı çıkmaya başladım artık
Evin içinde de geziyorum kendimi yormadan
Bende sonunda kendi evime geçtim canım bende çok özlemiştim inşallah tez zamanda düzeliriz:) kanaman var mi hala

X