Kanada Paylasim Alani(Tanisma)

arkadaşlar merhaba, benim eşim de bu haftasonu iki haftalığına Torontoda Markhama gidiyor. Torontoda gidilip görülmesi gerekne yerler falan nereler??? yardımcı olur musunuz ayrıca ne alsın bana ordan :KK70::KK70:

selam canim
bende bilmiyorum ozelden msj gondermeyi ama artik geliyosun dedigin gibi telefonlasiriz.ben dil kursuna turkiye deykende gitttim ama buranin ingilizcesi cok farkli turkiye de ogrendigim yeterli gelmedi burda bana ben burda sinava girdim bi defa bizim eve yakin yerde bi okula verdiler beni ordada benim baslayacagim sinif acilmamis bu sene o oyle kaldi okulun hatasi dediler ozur dilediler ondan cavap gelmesini beklerken baya zaman gecti bi de sonra ben hamile oldum o donemde erteledik biraz sonra kurtaj oldum bebegim gelismedigi icin ondan sonra baska bi sinava daha girdim simdi oraya gidicem temmuzun 2 sinde baslayacak daha once baslayamadim kayitlar dolmus temmuzun 2 sine kayit yaptilar bu sebeplerden dolayi baslayamadim canim ama benim hic ingilizcem yok degil ama yinede ben tam anlamiyla biliyorum diyemem onun icin dil kursuna gidicem bu arada sen sansliymissin tanidigin var burda baya ne guzel benim hic yok :1no2:artik gelmene cok az kaldi canim hayirli yolculuklar sana hayirlisiyla gelirsin insallah belki yazamazsin bi daha gelince yaz muhakkak kendine iyi bak a.s.

selam canim ben geldigimden beri yogun oldugumdan yazamadim.en kisa surede gorusuruz dedigim gibi yogun geciyor gunlerim yeni geldigim icin gorusmek uzere bayÇok üzgünüm çoook

niye kimse bana cevap yazmıyor ya ühüüü kanadadaki arkadaşlar türkiyede olmayıp da oraya gidince ne alınabilir mesela neler uygun türkiyeye göre bana bi cvp verin ya eşime ona göre sipariş verecem dee

niye kimse bana cevap yazmıyor ya ühüüü kanadadaki arkadaşlar türkiyede olmayıp da oraya gidince ne alınabilir mesela neler uygun türkiyeye göre bana bi cvp verin ya eşime ona göre sipariş verecem dee

merhaba kartanesi aglama canim yaaa bu bolume pek yeni yazi yazan olmuyo ondan cevap alamamissindir yoksa muhakkak yazarlardi sana.canim bak burda olan hersey ordada var hediye olarak gelebilcek farkli bisey yok,yani esinin sana alabilecegi ama burdan bisey istiyosan en cok istedigin seyi soyle esin sana burdan onu getirsin hem burdan bi hediye almis olsun hemde cok istedigin seyi almis olsun yoksa farkli bisey yok canim benim belki yardimci olamadim ama benimde aklima daha farkli bisey gelmiyo cunku yok yani ordada var burda olan hersey istersen oyle yap

Merhaba arkadaslar bende Kanada'nin Calgary sehrindeyim.. Okuyorum calisiyorum evliyim :) BUraya amerikadan geldim. mutlaka kanadali hanimlarla tanisip bilgi alisverisinde bulunmak isterim. herkese hayirli gunler diliyorum.

Merhaba, ben yeni uye oldum siteye.canada gocmenlik vizemiz cikti ama gelip gelmemekte kararsiziz.calgary ye gelmeyi dusunuyoruz.esim petrol muhendisi.acaba orada is bulma ve duzgun bir hayat surme sansimiz var mi?calgary nasil bir yer? Bilgi verebilirseniz cok sevinirim.sonucta en iyisini orada yasayan bilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben de okulumu bitirdikten sonra Kanadaya yerleşmeyi duşunuyorum, tavsiyeleriniz ya da uyarılarınız vs varsa alabilir miyim cok kafam karışık cunku, insanları nasıl,Turkler e kötü davranıyorlar mı? Ya da nerede kalırm, yaşamak alışmak zor olur mu? :KK43: :KK43:

slm arkadaslar benım erkek ark kanadaya gıtcek ee evlenırsek bende gıtcem orda calıscak nasıl bır yer nlatırmısınız baanda

Merhaba arkadaşlar,
Ben Eylülün 20si gibi Kanada'da olucam kısmetse,Kanada hakkında özellikle iklimi hakkında bilgi verirmisiniz??soğuk olduğunu biliyorum ama şehirlere göre çok farkediyomuş,Toronto önümüzdeki 6-7 ay iklim bakımından nasıl??kıyafet seçimimde genelde kalın kışlık şeyleri mi tercih etmeliyim???bir de orası sıkıcı mı???yani eğlence hayatı nasıl???cafesi barı bilmemnesi merkez yerlerde mi?Türkiyeden örnek verirsek Toronto mesela türkiyenin neresi gibi :)Vancouver neresi gibi??
Aslında California'da dil eğitimi ayarlanmıştı ama ben hep soğuk ülkeleri sevdiğim ve de California fazla tropikal bi iklim yapısına sahip olduğu için vazgeçtim..İngiltere ve Kanada arasında gidip geliyorum ama Kanada ağır basıyo sanırım...

Kanada'da olan arkaşlar özelden mesaj atarsanız msn adresimi vereyim msnden yazışalım,,,merak ettiğim bazı şeyler var,,

sevgiler...

merhaba canim
candana nin bazi yerleri hakkinda bilgi istemissin bende canada da daha yeni sayilirim bir yil oldu geleli ben vencouver dayim benim oturdugum yer cok guzel her yere yakin bar olsun alisveris merkezi hastahane vs...buraya cok yakin iklimi mesela calgary e gore cok guzel calgari kislari felaket soguk oluyomus benim esim burada 10 yildir o ilk geldiginde orada yasamis bir sure ama torontoya gitmemis orasi cok buyuk diyo ama torontodan gelenler var onlara sorar nasil bir yer oldugunu yazarim sana ama vencouver a gelmek istersen ogrenmek istedikleri sor ben cevaplarim simdilik yeterli olmustur insallah canim

merhaba, herkes vancouver iyi diyo ama ben torontoya kafayı taktım sanırım:)peki orda yani vancouver'da iklim nasıl,yani eylül 20'den nisan ayına kadar kalıcağım aylarda iklimin gidişatı nasıl???türkiyeyle hemen hemen aynı gibi mi?yoksa biraz daha mı sert geçiyo,,bu arada evet calgary çok soğukmuş,bi arkadaştan daha duydum,,,

merhaba, herkes vancouver iyi diyo ama ben torontoya kafayı taktım sanırım:)peki orda yani vancouver'da iklim nasıl,yani eylül 20'den nisan ayına kadar kalıcağım aylarda iklimin gidişatı nasıl???türkiyeyle hemen hemen aynı gibi mi?yoksa biraz daha mı sert geçiyo,,bu arada evet calgary çok soğukmuş,bi arkadaştan daha duydum,,,

merhaba,toronto hakkindada bilgi edinirim senin icin ogrenincede sana yazarim en kisa zamanda daha arkadaslari gormedim.vencouver da iklim turkiyeye gore farkli canim daha soguk oluyo ama eger kiyafet secimin icin diyosan burada cok kalin giyinen yok usumuyo buradakiler:)kazak falan getirme derim cunku bend ehic kazak getirmedim hic te giymedim geldigimden beri burada alis veris yerleri cok buyuk ve ici sicak herkes her yere arabasiyla gittigi icin cok usumuyolar kalinda giyinmiyolar bu yuzden kisin disarida pek gezen olmuyo hep kapali yerlerde geziliyo burda genelde tisort ve uzerine esortman tarzi seyler giyiliyo kot pantolon hatta karyagdiginda altinda mini etekle corapsiz hemde dolasan bir cok kisi gordum canim bence sende cok kalin olmayan seyler getir artik giyim tarzini bilmiyorum ona gore belirlersin burda giyimede onem verilmiyor herkes neyi isterse nede rahat ederse onu giyiyor esortman giyip ustune bi tisort onun uzerinede kapsonlu esortman veya ince hirkalar cok kalin degil ama oyle giyiyo geneli yada kot ustune ayni sekilde bide cok usuyorsan artik kendin ayarlarsin ne getirecegini bunlari dikkate alarak insallah yardimci olmusumdur canim

teşekkür ederim,,,boşuna dünya kadar atkı-şapka taşımayayım o zaman,,,özel mesaj atıcaktım ama profiline özel mesaj atılmıyo sanırım ya da ben beceremedim,son olarak bişey daha sorucam,orda cafelerde barlarda yani kapalı mekanlarda sigara yasağı varmış öyle mi??bi arkadaş söyledi ama inanmadım,cidden var mı böyle bişey toronto'da ??

merhaba ben yeni üye oldum.arkadaşlar ben,m çok büyük bir promlemim var lütfen bana yardım edin.oglum kanada torontoda şu anda ünv okuyacak.ben ve diğer oglum eşimin baskısından ve alkolünden kaçacak yer arıyoruz.acaba kandaya aile içi şiddetten dolayı sıgına bilirmiyiz.lütfen bilgisi olan bana yardım etsin .cevaplarınızı dört gözle bekliyorum

selam arkadaşlar benim bir sorum var ben Türkiyede el emeği ürünleri toplayıp yurtdışına satmak istiyorum Annemin bir arkadaşı yapıyor ve bu iş ile uğraşan herkes ciddi para kazanıyor yani yapanda aracıda satanda memnun bende şimdi araştırıyorum böyle bir imkan olursa sadece ben değil bir çok hanım para kazanmış olacak sizce ne yapmalıyım nasıl başlarım sizlerin tanıdığı bildiği böyle ürünler satan yerler var mı mesela el örgüsü şallar şapkalar danteller gibi yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca bir blogum var oradan mail adresimi alabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim

ankara'dan kanadaya gidecekler varsa 5 sene kaldım orda. tavsiyem tekrar düşünün

Bende geldim yardima..
Ayrica Torontodayim :-)

Yeni uye oldum biraz incelesem iyi olur sitemizi..
Sevgiler.
Safiye

X