- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canim
bende bilmiyorum ozelden msj gondermeyi ama artik geliyosun dedigin gibi telefonlasiriz.ben dil kursuna turkiye deykende gitttim ama buranin ingilizcesi cok farkli turkiye de ogrendigim yeterli gelmedi burda bana ben burda sinava girdim bi defa bizim eve yakin yerde bi okula verdiler beni ordada benim baslayacagim sinif acilmamis bu sene o oyle kaldi okulun hatasi dediler ozur dilediler ondan cavap gelmesini beklerken baya zaman gecti bi de sonra ben hamile oldum o donemde erteledik biraz sonra kurtaj oldum bebegim gelismedigi icin ondan sonra baska bi sinava daha girdim simdi oraya gidicem temmuzun 2 sinde baslayacak daha once baslayamadim kayitlar dolmus temmuzun 2 sine kayit yaptilar bu sebeplerden dolayi baslayamadim canim ama benim hic ingilizcem yok degil ama yinede ben tam anlamiyla biliyorum diyemem onun icin dil kursuna gidicem bu arada sen sansliymissin tanidigin var burda baya ne guzel benim hic yok :1no2:artik gelmene cok az kaldi canim hayirli yolculuklar sana hayirlisiyla gelirsin insallah belki yazamazsin bi daha gelince yaz muhakkak kendine iyi bak a.s.
niye kimse bana cevap yazmıyor ya ühüüü kanadadaki arkadaşlar türkiyede olmayıp da oraya gidince ne alınabilir mesela neler uygun türkiyeye göre bana bi cvp verin ya eşime ona göre sipariş verecem dee
merhaba, herkes vancouver iyi diyo ama ben torontoya kafayı taktım sanırım:)peki orda yani vancouver'da iklim nasıl,yani eylül 20'den nisan ayına kadar kalıcağım aylarda iklimin gidişatı nasıl???türkiyeyle hemen hemen aynı gibi mi?yoksa biraz daha mı sert geçiyo,,bu arada evet calgary çok soğukmuş,bi arkadaştan daha duydum,,,