Kanada Paylasim Alani(Tanisma)

tekrar merhaba
ben campbell river dayim.tam olarak 8 ay 20 gun once geldim( safak sanirim bu)
vancouver da canada turk dayanisma derneginin bir uzantisi var sanirim bu anlami ile benden daha sanslisin:)victorya da 100 150 kadar turk nufusu var bildigim kadari ile ve nanoima da. vancouver da bunun disinda ogrenim icin gelen turk ogrenciler bulunmakta anladigim kadari ile. turkiye de calisiyormuydun?
es durumu nedeni ile mi geldin?

canim tesekkur ederim oncelikle ben bankaciydim turkiyede istanbulda akbankin muhasebesindeydim valla ati yildir birbirimizi seviyorduk ve dokuz ay once evlenip geldim yani canim sıkılıyo arkadasim yok okula gidiyorum geliyorum ev yemek falan geciyo gunler sen neler yapiyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
selam ranagul..
benim de benzer bir hikayem var sanirim, evlenip buraya geldim..ben doktordum turkiyede ( sanirim artik ev hanimiyim diyebiliyorum sadece) ve ben istanbul mezunu ve istanbul asigiyim.hal boyle olunca o kalabaligi en cok ozluyorum burda, sokakta yurumeyi de cok ozluyorum sanirim istanbulun meltemi yuzune carparken.
seni cok iyi anliyabiliyorum aslinda bulundugum yerde baska turk yasamiyor, esimden baska hic arkadasim yok . tanisikliklari saymazsak tabi..

ben okul surecine ara verdim iki ay once( ingilizce egitimi almistim)..belki sonbahar da vancouve' a yerlesme planimiz var egitimim icin eger gerceklestirebilirsek.
su anda iyi bir ev hanimi olma yolunda ilerliyorum:)
sen ne icin okula gidiyorsun?
dil egitimi mi?yoksa mesleginle mi ilgili?
esin kanadaya ne zaman yerlesmisti?

burda daha mi iyi gorusuruyoruz acaba asminyez bi turlu gorusmedik msn de ben ekledim seni en yakin zaman da gorusmek uzre

selam
ben de seni ekledim ama bir turlu ayni zamanlara denk gelemedik sanirim..belki de burda daha iyi gorusuyoruzdur haklisin:)
yakinda gorusmek uzere ( chrismas sonrasi)
kendine iyi bak
iyi bayramlar

selam bende new jerseydeyim canim. canada ya gelmedim ama niagara falls a geldim sinirdan el salladim size. a.s.

merhaba pinar inan mesajini okuyunca yuzum guldu ya cannim allah gonlunce versin herseyi mutlu yillara insallah gorusmek uzre

ooo ne guzel bayagı Kanadalı varmıs bende 7 yıldır Kanadadayım guzel bır ulke ama yınede ınsanın kendı vatanı gıbı yok...

merhaba bende Kanada`da yasiyorum Burlington`da evliyim ve iki kizim var bende Kanada`da ve bizim gibi gurbet ellerde yasayan arkadaslarla gorusmek isterim

QUOTE=ranagul;1465686]selam herkese,ben de kanada da vancouver bolgesinde yasamaktayim , ve turk bir arkadasa ihtiyacim var gercekten. hepimizin allah gonlune gore versin dilerim, tekrar gorusmek uzere hoscakalin arkadaslar,[/QUOTE]

selam ben yeni uyeyim bende kanada vancouver da yasiyorum bu yazini okuyunca seninle tanismak istedim benimde turk bir arkadasa ihtiyacim var ben burada cok yanlizim tanidigim kimse hic turk arkadasim yok bu yazini ne zamandir okuyorum sitede yazilanlarida ama uye degildim yeni uye oldum istersen tanisabiliriz yazini okudugunda ben cok mutlu oldum bende bir arkadasim olsun istiyorum a.s.

ranagul her yere mesaj yazdim sana ulasmak istiyorum artik gir su siteye lutfen uyuyamiyorum artik bi arkadasa cok ihtiyacim var sana nasil ulasicamm bana yardim edin ranagule ulasmak istiyorum lutfen yardimmmmmmmmmmm

ben adres olarak pek bilmiyorum buralari vencouver dayim ACKROYD ROAD-RICHMOND DESEM BILIRMISIN ranagul neden bilmiyorum ama o kadar cok heyecanla bekledimki seni inan gozlerim agridi sabahtan beri bilgisayara bakip gelirsin diye beklemekten ben burada cok yanlizim ve cok sıkılıyorum hic turk arkadasim yok hep evdeyim seninle tanismak istiyorum sende istersen tabiki ben buraya geleli 6 ay oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
anliyorum rechmond da sin orada cok turkoldugunu biliyorum ben kac zamandir burdasin

X