Kanada Paylasim Alani(Tanisma)

ben de dantown bilirsin sehir merkesine yakinim evet mesajlarini okuyunca sasirdim benim actigim bir konuda bana soylemek istediklerin varmis merak ettim acikcasi

ben siteye yeni uye oldum senin yazilarini okuyunca yani burada yasadigini okuyunca bir arkadasin olmasini istedigini yazmissin ben belki arkadas olabiliriz diye uye olup seninle konusmak istedim site biraz karisik geldi bana ben nasil sohbete girecegimi bilmiyorum yardim edersen girebilirim ayrica senin actigin okunuya butun konulari okurken denk geldim dedim ya sabahtan beri seni bekliyorum konusuruz tanisiriz diye dikkatli okuduysan sen gelde bi su siteye ben sana anlatirim butun hamilelik belirtilerini yazmistim bende 19 gun oncesine kadar hamileydim sende hamilelik belirtilerini sormussun eger tanisir konusursak arkadas olabilirsek ben sana yasadigim belirtileri anlatirim demek istemistim ikimizde ortak yonleri cok gordum onun icin yakinlasmak istedim sana konuscak cok seyimiz olabilir diye dusundum cunku sanirim ikimizde dertlesecek konusacak birer arkadas ariyoruz

tesekkur ederim dusuncelerin icin istersen o konuda sohbet edelim burda bole konusmak yasak benim o actigim konuya gel ozaman bekliyorum ben orda konusalim

slm
benimde arkadaşım var kanadada ferintosh alberta da bende uzun zamandır onunla görüşemedim tekrar inş görşürüm sizlede tanışmak isterim ben istanbuldan hepinizi selamlar saglık dilerim

ben adres olarak pek bilmiyorum buralari vencouver dayim ACKROYD ROAD-RICHMOND DESEM BILIRMISIN ranagul neden bilmiyorum ama o kadar cok heyecanla bekledimki seni inan gozlerim agridi sabahtan beri bilgisayara bakip gelirsin diye beklemekten ben burada cok yanlizim ve cok sikiliyorum hic turk arkadasim yok hep evdeyim seninle tanismak istiyorum sende istersen tabiki ben buraya geleli 6 ay oldu

selam
sana birşey sormak istiyorum.
sen k.maraş pazarcık tanmı geldin acaba.ben 6 ay gibi önce bir arkadaşlan geldimde yoksa o senmisin.adı haticeydi.bana bildirirsen sevinirim.
herşey istediğin gibi olsun.

selam canim
yok ben senin bahsettigin kisi degilim sende kanadadamisin neredesin yazarsan sevinirim
ne zamandir buradasin

selam canim
yok ben senin bahsettigin kisi degilim sende kanadadamisin neredesin yazarsan sevinirim
ne zamandir buradasin

selam
ben 4 ay önce gelip 1 ay kaldıktan sonra geri istanbulla döndüm ama eşimlen 2 ay sonra oturumlu olarak canadaya yerleşeceğiz.benim ailem yıllardır orada yaşıyor bende gideceğim inşallah.
sen ne yapıyorsun dil okuluna gidiyormusun.a.s.

merhaba canim:)
ben de yanlizim burda pek tanidigim yok hatta hic yok esimin turk arkadaslari var evliler ama esleri turk degil yabanci kendim yapicak seyler buluyorum vakit geciriyorum ilk basta alisamadim ama simdi daha iyiyim zamanla dahada cok alisirim herhalde guzel bir ulke burasi bende nisan sonunda istanbula gelicem geri geldikten sonrada haziranda dil okuluna baslicam

merhaba canim:)
ben de yanlizim burda pek tanidigim yok hatta hic yok esimin turk arkadaslari var evliler ama esleri turk degil yabanci kendim yapicak seyler buluyorum vakit geciriyorum ilk basta alisamadim ama simdi daha iyiyim zamanla dahada cok alisirim herhalde guzel bir ulke burasi bende nisan sonunda istanbula gelicem geri geldikten sonrada haziranda dil okuluna baslicam

canım üzüldüm ama zamanlan arkadaş bulursun

Son düzenleme:
insallah canim bulurum bi arkadas inan cok istiyorum yanliz olmak zor bazen cok sıkılıyorum zaman zaman oluyo yanliz oldugunu hissettiginde kotu oluyo insan zaman diyorum zaman ne gostercek bakalim simdilik daha once dedigim gibiyim biseylerle ugrasiyorum vakit geciyo iste hem simdi istanbula gelicem yaaa o mutlu ediyo beni o gunu dusunuyorum:)canim biz vencouver dayiz richmond oturuyoruz sen ne zaman geliceksin buraya?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canim
ne zamandir yazmiyodun gerci bende uzun suredir giremedim
ben istanbula gelince esenlere gelicem sen nerdesin istanbulda bide erteledim istanbula gitmeyi eylul ekim gibi esimle gidicem sen burda nereye geliceksin yazmissin ben esime bi kac kisiye yazdigin yeri sordum yakin mi bize diye ama oyle bi yer yok dediler onlarmi yanlis biliyo yoksa sen yanlismi yazdin canim nereye gelecegini bi daha yazrmisin belki yakin oluruz birbirimize istermisin oyle olsun:):teytey:

selam
ben beylikdüzünde oturuyorum.kanada da grenby ama söyleyişini yazdım belki farklı yazılıyordur.grenby mondrealden 40 dakika uzaklıkta.sen nerde oturuyordun bende sorim orayı.1 hafta sonra geliyorum zaten.

selam canim benimde beylikduzunde cocukluk arkadasim var aslinda 1 yil oldu oraya tasinali daha once onlarda esenlerde oturuyodu.esimde tahmin etti belki okunusunu yazmistir diye dogruymus ben ona telefonda sormustum o yuzden bilemedi sanirim okunusu olunca belki bende yanlis okumusumdur:)ben vencouver richmound dayim yakinda gelecegine cok sevindim:teytey:insallah gelince de gorusuruz hatta bulusur tanisiriz ben cok isterim sende istersen :dance:kendine iyi bak canim

selam canim benimde beylikduzunde cocukluk arkadasim var aslinda 1 yil oldu oraya tasinali daha once onlarda esenlerde oturuyodu.esimde tahmin etti belki okunusunu yazmistir diye dogruymus ben ona telefonda sormustum o yuzden bilemedi sanirim okunusu olunca belki bende yanlis okumusumdur:)ben vencouver richmound dayim yakinda gelecegine cok sevindim:teytey:insallah gelince de gorusuruz hatta bulusur tanisiriz ben cok isterim sende istersen :dance:kendine iyi bak canim

selam
kanadayı bilmediğim için oturduğun yer ile benim yeleceğim yer umarım uzak değildir.tabiki tanışmak isterim.kanadaya geldiğimde görüşürüz burdan.
daha sonra buluşmaya çalışırız.kendini bana kısaca tanıtırmısın sakıncası yoksa.
kendine iyi bak.a.s.

canım istersen bundan sonra özel mesaj yolllayalım

bende kanadayi pek bilmiyorum esime soruyorum o soyluyo bana evet burdan konusur bulusmaya tanismaya calisiriz canim ben esime sormayi unuttum ben sorarim yakinmi uzakmiyiz diye senin dedigin yeri. aslinda ben siteyi de pek bilmiyorum nasil oluyo ozel mesaj gonderemiyorum ayarlari var galiba ama ben yapamiyorum :)cok sevindim canim seninde benimle tanismak istemene hayirlisi olsun insallah iyi arkadas oluruz benim iyi bir arkadasa cok ihtiyacim var cunku cok yanlisizm burda sıkılıyorum bazen insallah sen hayirlisiyla gelde bulusuruz kendimi kisaca soyle tanitayim sonra ozelden mesajlasiriz ben 22 yasindayim evliyim buraya evlenipte geldim ama esim 10 yildir burada yasiyo giresunluyum buraya geleli 9 ay olmak uzere aslinda buray agelmeden once istanbulda yasiyordum canim biraz yeterli olmustur sanirim daha sonra iyice tanisirz benim kendimi tanittigim kadariyla sende kendini tanitirmisin aslinda ben beni nasil tanimak istedigini anlamadim bende bunlari yazdim eger daha cok konusursak ilerde birbirimizi daha cok taniriz ne diim ben de senin gelmeni bekliyorum hayirlisiyla gelirsin insallah bide insallah yakin oluruz arkadas oluruz burda senin daha onceden tanidigin kisiler varmi burda arkadaslarin yada ailenden akraba falan ailenin burda yasadigini yazmistin ama baska tanidiklarin varmi diye sordum yoksa sende gelince benim gibi yanliz mi olucaksin ama senin en azindan ailen olcak ama bi arkadasa ihtiyacin varmi benim en cok istedigim sey burda bir arkadasim olsun canim sen yazarsin sormak istedigin bisey olursa ben yine cevaplarim kendine iyi bak hayirlisiyla gel seni bekliyorum :)):teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende kanadayi pek bilmiyorum esime soruyorum o soyluyo bana evet burdan konusur bulusmaya tanismaya calisiriz canim ben esime sormayi unuttum ben sorarim yakinmi uzakmiyiz diye senin dedigin yeri. aslinda ben siteyi de pek bilmiyorum nasil oluyo ozel mesaj gonderemiyorum ayarlari var galiba ama ben yapamiyorum :)cok sevindim canim seninde benimle tanismak istemene hayirlisi olsun insallah iyi arkadas oluruz benim iyi bir arkadasa cok ihtiyacim var cunku cok yanlisizm burda sikiliyorum bazen insallah sen hayirlisiyla gelde bulusuruz kendimi kisaca soyle tanitayim sonra ozelden mesajlasiriz ben 22 yasindayim evliyim buraya evlenipte geldim ama esim 10 yildir burada yasiyo giresunluyum buraya geleli 9 ay olmak uzere aslinda buray agelmeden once istanbulda yasiyordum canim biraz yeterli olmustur sanirim daha sonra iyice tanisirz benim kendimi tanittigim kadariyla sende kendini tanitirmisin aslinda ben beni nasil tanimak istedigini anlamadim bende bunlari yazdim eger daha cok konusursak ilerde birbirimizi daha cok taniriz ne diim ben de senin gelmeni bekliyorum hayirlisiyla gelirsin insallah bide insallah yakin oluruz arkadas oluruz burda senin daha onceden tanidigin kisiler varmi burda arkadaslarin yada ailenden akraba falan ailenin burda yasadigini yazmistin ama baska tanidiklarin varmi diye sordum yoksa sende gelince benim gibi yanliz mi olucaksin ama senin en azindan ailen olcak ama bi arkadasa ihtiyacin varmi benim en cok istedigim sey burda bir arkadasim olsun canim sen yazarsin sormak istedigin bisey olursa ben yine cevaplarim kendine iyi bak hayirlisiyla gel seni bekliyorum :)):teytey:
selam
aslında özelden mana mesaj geldi ama bende nasıl yollanılacağını bilmiyorum.neyse gerek kalmiyacak geldiğimde telefonlaşırız.benim kanadada çoook tanıdığım var o konuda şanslıyım ben 26 yaşındayım evliyim lise mezunu k.maraş lıyım.geldiğimde olduğun yeri sorucam inşallah yakındır bana.görüşmek üzere baya.s.

selam
aslında özelden mana mesaj geldi ama bende nasıl yollanılacağını bilmiyorum.neyse gerek kalmiyacak geldiğimde telefonlaşırız.benim kanadada çoook tanıdığım var o konuda şanslıyım ben 26 yaşındayım evliyim lise mezunu k.maraş lıyım.geldiğimde olduğun yeri sorucam inşallah yakındır bana.görüşmek üzere baya.s.
artı birşey sorucam dil kursuna neden hala başlamadın.

artı birşey sorucam dil kursuna neden hala başlamadın.

selam canim
bende bilmiyorum ozelden msj gondermeyi ama artik geliyosun dedigin gibi telefonlasiriz.ben dil kursuna turkiye deykende gitttim ama buranin ingilizcesi cok farkli turkiye de ogrendigim yeterli gelmedi burda bana ben burda sinava girdim bi defa bizim eve yakin yerde bi okula verdiler beni ordada benim baslayacagim sinif acilmamis bu sene o oyle kaldi okulun hatasi dediler ozur dilediler ondan cavap gelmesini beklerken baya zaman gecti bi de sonra ben hamile oldum o donemde erteledik biraz sonra kurtaj oldum bebegim gelismedigi icin ondan sonra baska bi sinava daha girdim simdi oraya gidicem temmuzun 2 sinde baslayacak daha once baslayamadim kayitlar dolmus temmuzun 2 sine kayit yaptilar bu sebeplerden dolayi baslayamadim canim ama benim hic ingilizcem yok degil ama yinede ben tam anlamiyla biliyorum diyemem onun icin dil kursuna gidicem bu arada sen sansliymissin tanidigin var burda baya ne guzel benim hic yok :1no2:artik gelmene cok az kaldi canim hayirli yolculuklar sana hayirlisiyla gelirsin insallah belki yazamazsin bi daha gelince yaz muhakkak kendine iyi bak a.s.

X