Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben adres olarak pek bilmiyorum buralari vencouver dayim ACKROYD ROAD-RICHMOND DESEM BILIRMISIN ranagul neden bilmiyorum ama o kadar cok heyecanla bekledimki seni inan gozlerim agridi sabahtan beri bilgisayara bakip gelirsin diye beklemekten ben burada cok yanlizim ve cok sikiliyorum hic turk arkadasim yok hep evdeyim seninle tanismak istiyorum sende istersen tabiki ben buraya geleli 6 ay oldu
selam canim
yok ben senin bahsettigin kisi degilim sende kanadadamisin neredesin yazarsan sevinirim
ne zamandir buradasin
merhaba canim:)
ben de yanlizim burda pek tanidigim yok hatta hic yok esimin turk arkadaslari var evliler ama esleri turk degil yabanci kendim yapicak seyler buluyorum vakit geciriyorum ilk basta alisamadim ama simdi daha iyiyim zamanla dahada cok alisirim herhalde guzel bir ulke burasi bende nisan sonunda istanbula gelicem geri geldikten sonrada haziranda dil okuluna baslicam
selam
ben beylikdüzünde oturuyorum.kanada da grenby ama söyleyişini yazdım belki farklı yazılıyordur.grenby mondrealden 40 dakika uzaklıkta.sen nerde oturuyordun bende sorim orayı.1 hafta sonra geliyorum zaten.
selam canim benimde beylikduzunde cocukluk arkadasim var aslinda 1 yil oldu oraya tasinali daha once onlarda esenlerde oturuyodu.esimde tahmin etti belki okunusunu yazmistir diye dogruymus ben ona telefonda sormustum o yuzden bilemedi sanirim okunusu olunca belki bende yanlis okumusumdur:)ben vencouver richmound dayim yakinda gelecegine cok sevindim:teytey:insallah gelince de gorusuruz hatta bulusur tanisiriz ben cok isterim sende istersen :dance:kendine iyi bak canim
canım istersen bundan sonra özel mesaj yolllayalım
selambende kanadayi pek bilmiyorum esime soruyorum o soyluyo bana evet burdan konusur bulusmaya tanismaya calisiriz canim ben esime sormayi unuttum ben sorarim yakinmi uzakmiyiz diye senin dedigin yeri. aslinda ben siteyi de pek bilmiyorum nasil oluyo ozel mesaj gonderemiyorum ayarlari var galiba ama ben yapamiyorum :)cok sevindim canim seninde benimle tanismak istemene hayirlisi olsun insallah iyi arkadas oluruz benim iyi bir arkadasa cok ihtiyacim var cunku cok yanlisizm burda sikiliyorum bazen insallah sen hayirlisiyla gelde bulusuruz kendimi kisaca soyle tanitayim sonra ozelden mesajlasiriz ben 22 yasindayim evliyim buraya evlenipte geldim ama esim 10 yildir burada yasiyo giresunluyum buraya geleli 9 ay olmak uzere aslinda buray agelmeden once istanbulda yasiyordum canim biraz yeterli olmustur sanirim daha sonra iyice tanisirz benim kendimi tanittigim kadariyla sende kendini tanitirmisin aslinda ben beni nasil tanimak istedigini anlamadim bende bunlari yazdim eger daha cok konusursak ilerde birbirimizi daha cok taniriz ne diim ben de senin gelmeni bekliyorum hayirlisiyla gelirsin insallah bide insallah yakin oluruz arkadas oluruz burda senin daha onceden tanidigin kisiler varmi burda arkadaslarin yada ailenden akraba falan ailenin burda yasadigini yazmistin ama baska tanidiklarin varmi diye sordum yoksa sende gelince benim gibi yanliz mi olucaksin ama senin en azindan ailen olcak ama bi arkadasa ihtiyacin varmi benim en cok istedigim sey burda bir arkadasim olsun canim sen yazarsin sormak istedigin bisey olursa ben yine cevaplarim kendine iyi bak hayirlisiyla gel seni bekliyorum :)):teytey:
artı birşey sorucam dil kursuna neden hala başlamadın.selam
aslında özelden mana mesaj geldi ama bende nasıl yollanılacağını bilmiyorum.neyse gerek kalmiyacak geldiğimde telefonlaşırız.benim kanadada çoook tanıdığım var o konuda şanslıyım ben 26 yaşındayım evliyim lise mezunu k.maraş lıyım.geldiğimde olduğun yeri sorucam inşallah yakındır bana.görüşmek üzere baya.s.
artı birşey sorucam dil kursuna neden hala başlamadın.