Kanada Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba toronto'da yasiyorum...evliyim, ayni zamanda George brown college business administration management 1. sinif ogrencisiyim...Turkiye'yi cok ozledim:KK43: arkadaslar gelmeyin buralara yaaa ben geldigime pisman oluyorum bir cok zaman...ailemden ayriyim ve bu beni cok uzuyor:KK43:(( Turkiye'yi terk etmeyin bana kalirsa...Izmirliyim ben, o sahilde yurumeyi bile cok ozledim:KK43:(( ahhh ahhh memleketim benim!!!!!!!!!!!!! Turk insani ve Turkiye gibisi yok be yaaaa:gitme:

Hikom, ben Montréaldeyim,evliyim, senin gibi okuyorum ve İzmirliyim! Memleketim burnumda tütüyor, hele de eşimin seneye dönme riski var, buralarda bir süre yalnız bile kalabilirim.İzmirimin iyot kokusunu özledim, İstanbulumun boğazını... benneyaptımki

turkbayragi

vayyyy bianka:)) izmir'in neresinden tatlim? ben karsiyaka'dan...izmir ozlenmez mi yaa o sehir bambaska...canim yalniz kalmak zor olur ama bi sure idare edersin cok uzun bir zaman degilse

vayyyy bianka:)) izmir'in neresinden tatlim? ben karsiyaka'dan...izmir ozlenmez mi yaa o sehir bambaska...canim yalniz kalmak zor olur ama bi sure idare edersin cok uzun bir zaman degilse

Ben Bornova'danım ama uzun bir süre İstanbul'da yaşadım.Dua ediyorum gitme durumu olmasın diye zaten :Saruboceq:
Toronto nasıl memnun musun yaşamından?
Sen de benim gibi aileni özlüyorsundur büyük ihtimalle, insanın eşi de ailesi oluyor ama ilk ailesi başka :gitme:

Ben Bornova'danım ama uzun bir süre İstanbul'da yaşadım.Dua ediyorum gitme durumu olmasın diye zaten :Saruboceq:
Toronto nasıl memnun musun yaşamından?
Sen de benim gibi aileni özlüyorsundur büyük ihtimalle, insanın eşi de ailesi oluyor ama ilk ailesi başka :gitme:

evet canim memnunum buralardan...yani sikayetim yok ama Turkiye ile kiyaslarsak sikayetlerim var tabii...ama cok ciddi soyluyorum izmir bile toronto'ya bin ceker...ben kanada'nin haraketsizligini sevmiyorum...yani haraketsizlik derken bana burda yapcak hic bir sey yokmus gibi geliyor...burda insanlar ya alisvresi yapiyor, ya clublarda publarda, partilerde takiliyorlar...ben bu aktiviteleri surekli yapmaktan hoslanmiorum...evde oturuyoruz esimle bol bol...ya da yuruyoruz parklarda temiz havada...tabi kisin soguktan donmazsak...
ailemi ozlemem mi tatlim hem nasil burnumda tutuyolar, annemin kokusunu ozledim artik dayanamiyorum :gitme:
esin gitti mi Tr'ye sekerim ne oldu?

merhaba dünya bende kanadaya gelmeyi çok istiyorum yaşam çok kolaymış öylemi :))

arkadasim yasamin cok kolay oldugunu kim soylediyse afedersin ama poposundan uydurmus yani kaydirigubbakcemile3 ben de kanada'da yasiyorum ama neden kolayligin goremedim bilmiorm...eger cok iyi bir meslegin ya da isin yoksa hayat dunyanin her yerinde zor...

merhaba ben yeni üye oldum.arkadaşlar ben,m çok büyük bir promlemim var lütfen bana yardım edin.oglum kanada torontoda şu anda ünv okuyacak.ben ve diğer oglum eşimin baskısından ve alkolünden kaçacak yer arıyoruz.acaba kandaya aile içi şiddetten dolayı sıgına bilirmiyiz.lütfen bilgisi olan bana yardım etsin .cevaplarınızı dört gözle bekliyorum

hepkon kanada her Allah'in kulunu aliyor Kanada'ya vallahi...siginabilirsiniz bence...ama iltica eden insanlari falan Kanada bir sure burda barindirsa bile, onlar Kanada vatandasligi icin devlete basvurduklari zaman mahkemeleri oluyor, yani mahkeme Kanada'da kalsinlar mi yoksa kalmasinlar mi diye karar veriyor. eger mahkeme bu insanlarin gercekten Kanada'ya muhtac olduklarini dusunmezse sinir disi ediyor( isterlerse burda 10-20 yil yasamis ve bir hayat kurmus olsunlar farketmiyor, sinir disi ediliyorlar). iyice arastirmak lazim...ne insanlar var bi bilsen...mahkemede dokuz takla atip, bir ton yalanlar soyleyip bir sekilde mahkeme kararini olumlu yonde etkilemeye calisiyor ve Kanada'da kaliyor bir cok insan...

evet canim memnunum buralardan...yani sikayetim yok ama Turkiye ile kiyaslarsak sikayetlerim var tabii...ama cok ciddi soyluyorum izmir bile toronto'ya bin ceker...ben kanada'nin haraketsizligini sevmiyorum...yani haraketsizlik derken bana burda yapcak hic bir sey yokmus gibi geliyor...burda insanlar ya alisvresi yapiyor, ya clublarda publarda, partilerde takiliyorlar...ben bu aktiviteleri surekli yapmaktan hoslanmiorum...evde oturuyoruz esimle bol bol...ya da yuruyoruz parklarda temiz havada...tabi kisin soguktan donmazsak...
ailemi ozlemem mi tatlim hem nasil burnumda tutuyolar, annemin kokusunu ozledim artik dayanamiyorum :gitme:
esin gitti mi Tr'ye sekerim ne oldu?

Ben de genelde memnunum zamanla yakın bir arkadaş da edinebilsem daha memnun olacağım:) Eşim burada canım, en azından yaz sonuna kadar beraberiz.Bakalım daha belli değil durumu ama eşim olduğu için burada kalma hakkı her zaman var.Gitme durumu işe bağlı olarak değişebilir. Ben Torontoya 2 ay önce 3 günlüğüne gezi için geldim.Ne kadar Amerikan şehirlerine benziyor.Montreale geldin mi bilmiyorum ama burası fransız bölgesi olduğundan daha avrupa görünümünde.Bu arada gelirsen haberim olsun şimdiden söyleyeyim :)

Ben de genelde memnunum zamanla yakın bir arkadaş da edinebilsem daha memnun olacağım:) Eşim burada canım, en azından yaz sonuna kadar beraberiz.Bakalım daha belli değil durumu ama eşim olduğu için burada kalma hakkı her zaman var.Gitme durumu işe bağlı olarak değişebilir. Ben Torontoya 2 ay önce 3 günlüğüne gezi için geldim.Ne kadar Amerikan şehirlerine benziyor.Montreale geldin mi bilmiyorum ama burası fransız bölgesi olduğundan daha avrupa görünümünde.Bu arada gelirsen haberim olsun şimdiden söyleyeyim :)
esinin yaninda olmasina sevindim tatlim :lepi: montral'a hic gelmedim canim, aslinda toronto;dan baska Kanada'da buyuk bir sehre gitmedim henuz. evet dedigin gibi Amerikan sehirleri gibi ayni. ben de sizin o taraflari ve BC'yi merak ediyorum cok, umarim bir gun gezip gorme imkanim olur, gelirsem de sana onceden soylerim hemsehrim hihoyyyt

bu arada buraya hic ugrayan yok sanirim cok ruhsuz bi paylasim alani olmus maalesef :ecrin_bebek: huuu huuuu Kanadalilar buraya gelinnnnn konusalim azicik!!!

selam kanadali hemsolarim yine bi bakim dedim hayalet gibi oldum iyice bi gelip sonra iyice kayboluyorum :)) elimden geldigince netden uzak durmaya calisiyorum ama arada yine ugruyorum :)) toruntodaki arkadaslar nerelerde oturdukarini dememisler belkide birbirimize cok yakinizdir yazarsaniz tekrar ugrarim simdilik bye bye:))

üniv. bittikten snr kandaya gitme şartları nelerdir? mesela orda uzaktan akraba varsa kolay olur mu yerleşmek bilgi verir misiniz?

arkadaslar ben toronto north york'tayim...sizler nerede oturuyorsunuz yazin...belki yakinizdir!!

arkadaslar merhaba.
ben yeni üye oldum.bende yakında kanada ya gelecegim ve maalesef hiç tanıdıgım yok orda.bende sizin gibi arkadassız kalmaktan korkuyorum.tanısmak isteyen arkadaslar olursa mutlaka gorüselim.

bianka keske sen yakinimda bir yerde olsaydin opuyorumnanaktan

keşke hikom ya, kanadanın şehirlerini temsil ediyoruz kkda:))

arkadaslar merhaba.
ben yeni üye oldum.bende yakında kanada ya gelecegim ve maalesef hiç tanıdıgım yok orda.bende sizin gibi arkadassız kalmaktan korkuyorum.tanısmak isteyen arkadaslar olursa mutlaka gorüselim.

selam meltem, nereye geliyorsun kanadada?

canim buyuk ihtimalle vancouvr olacak ama kimseyi tanimiyorum ve yalniz napacagim bilmiyorum.umarim gidene kadar bir iki arkadasla en azindan tanisabilirim.sen nerdesin?

arkadaslar facebook ta KANADALI TURKLERIN TANISMA PLATFORMU diye bir sayfa var.vancouver daki arkadaslar var genelde.bilginize.

uyuyan güzel 50 mesajım olmadıgı için buraya yazıyorum.yakın zamanda gelecegiz insallah.biz vancouver diye düsünsekte taanıdıklar arkadaşlar calgary ve toronto da var.sanırım tercihimizde bu iki şehirden biri olacak.gelince tanışmayı cok isterim canım.mutlu günler.

uyuyan güzel 50 mesajım olmadıgı için buraya yazıyorum.yakın zamanda gelecegiz insallah.biz vancouver diye düsünsekte taanıdıklar arkadaşlar calgary ve toronto da var.sanırım tercihimizde bu iki şehirden biri olacak.gelince tanışmayı cok isterim canım.mutlu günler.

ben de tanismak isterim canim. sana da mutlu gunler a.s.

X