- 11 Mart 2019
- 34
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi Songulkpln
-
Canim ilk defa duyuyorm bunu valla olmasa bile degerin yazmasi gerekiyorBugün Bi kan testi yaptırdım doktora gebelik beklediğimi belirttiğim halde sonuçta hcg değeri yok. Acaba ölçülmesi gerekmez miydi ya da ölçüldü de hamile olmadığım için mi sonuçta yer almıyor. Bilgisi olan ne olur cevap yazsın
Dimi ben de öyle düşündüm ama yok kafam çok karıştıCanim ilk defa duyuyorm bunu valla olmasa bile degerin yazmasi gerekiyor
Testi dr yapmamış . Tuhaf olmuş . Ben gidip direkt gebelik testi istiyorum diyodum:))))Bugün Bi kan testi yaptırdım doktora gebelik beklediğimi belirttiğim halde sonuçta hcg değeri yok. Acaba ölçülmesi gerekmez miydi ya da ölçüldü de hamile olmadığım için mi sonuçta yer almıyor. Bilgisi olan ne olur cevap yazsın
Aslında öyle yapsaydım keşke ama asıl amacım kan değerlerimin ölçülmesiydi. Laf arasında da gebelik beklediğimi söyledim ama demek beni küçük görmüş ciddiye almamış =)Testi dr yapmamış . Tuhaf olmuş . Ben gidip direkt gebelik testi istiyorum diyodum:))))
Aynen canım muhtemelen öyle olmuştur sen rutin kan testi verdiğinde de mi hcg çıkıyorduHcg bakmamıştır o zaman canım. Değerler olmadan olmaz o kadar test yaptırdım hiç denk gelmedim böyle bir şeye
Hayır özellikle hcg verdiğimde. Ama bazen rutin kan testlerinde de hcg istiyorlar onda da degerler oluyorAynen canım muhtemelen öyle olmuştur sen rutin kan testi verdiğinde de mi hcg çıkıyordu
Hakkaten miHayır özellikle hcg verdiğimde. Ama bazen rutin kan testlerinde de hcg istiyorlar onda da degerler oluyore nabızdan bak istersen bir orada istenilen tahliller vs çıkıyor
Valla kuzum bende 5 martta verdim ozelde verdim 2.30 cikti. 2 gun sonra devlette verdim 0.87 cikti negtf deyip tarlusal verdi ama daha icmedim 12 gun oldu daha bekliyorum onu bende konularda cok sordm ama bi cevp alamadimKizlat Merhaba yeniyim burda allah isteyn herkese evlat versin ben geçen hafta kan verdim sonucum 0.58 çıktı bugün yaptım 0.1 çıktı neden öyle oldum anlamadım geçen ay da düşük yaptık kimyasal gebekik geçirdim
Haklısın blmyrm bende bugün ozelde yaptım 0.1 çıktı devlette 0.58 anlamdim bişey geçen ayda devlette 23 ckti özelde 0.5 ckti kimyasal gebelik dediValla kuzum bende 5 martta verdim ozelde verdim 2.30 cikti. 2 gun sonra devlette verdim 0.87 cikti negtf deyip tarlusal verdi ama daha icmedim 12 gun oldu daha bekliyorum onu bende konularda cok sordm ama bi cevp alamadim
Gebelik yok çünkü 10altı değerler negatif maalesef..Kizlat Merhaba yeniyim burda allah isteyn herkese evlat versin ben geçen hafta kan verdim sonucum 0.58 çıktı bugün yaptım 0.1 çıktı neden öyle oldum anlamadım geçen ay da düşük yaptık kimyasal gebekik geçirdim
Allah allah cok ilginc gercekten heralde kullandiklari cihazdan dolayi falandir ama bende net bi sonuc alamadim sorumun cevabina zaten doktora sormaya kalksanda 5in alti hep negatf sayildigi icin basindan atiyorHaklısın blmyrm bende bugün ozelde yaptım 0.1 çıktı devlette 0.58 anlamdim bişey geçen ayda devlette 23 ckti özelde 0.5 ckti kimyasal gebelik dedi
Aynen öyle bu yüzden uyuz oluyorum onlara keşke insan gibi merakimizi giderselerAllah allah cok ilginc gercekten heralde kullandiklari cihazdan dolayi falandir ama bende net bi sonuc alamadim sorumun cevabina zaten doktora sormaya kalksanda 5in alti hep negatf sayildigi icin basindan atiyor
Anlıyorum ama mesele hamilelik yoksa bende sürekli 0.5 veya 0.1 çıkar ama 2 aydır ya 25 yada 0.58 çıkıyoGebelik yok çünkü 10altı değerler negatif maalesef..
Yok kuzum nerde allah doktoruna denk getirsin cidden dinlemiyorlar bile kac gun geciktinAynen öyle bu yüzden uyuz oluyorum onlara keşke insan gibi merakimizi giderseler
Aynen öyle olsun belki bizim durumda olupta iyi Dr. A denk gelen vardır ona anlatmslardr belki görüpte yazarYok kuzum nerde allah doktoruna denk getirsin cidden dinlemiyorlar bile kac gun geciktin
Doktor ne diyor bu duruma?? 25 olan değer yükselmiyorsa yine gebelik yoktur..Anlıyorum ama mesele hamilelik yoksa bende sürekli 0.5 veya 0.1 çıkar ama 2 aydır ya 25 yada 0.58 çıkıyo
Bende yorumlarda yazmistm ama bilen yoktu insallah cikar canim normalde eylulde de kan vermistm ben onda da 2.30 cikmis 4 gun sonra 1.20e dusms regli olmusum ama gelen giden yok kac gun oldu seninAynen öyle olsun belki bizim durumda olupta iyi Dr. A denk gelen vardır ona anlatmslardr belki görüpte yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?