- 7 Mart 2019
- 36
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi Songulkpln
Yok canım o MOL gebekikti yanı kendi kendine düşen bebekDoktor ne diyor bu duruma?? 25 olan değer yükselmiyorsa yine gebelik yoktur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım o MOL gebekikti yanı kendi kendine düşen bebekDoktor ne diyor bu duruma?? 25 olan değer yükselmiyorsa yine gebelik yoktur..
Doğrudur.. İnşallah hamile kalırsın canımYok canım o MOL gebekikti yanı kendi kendine düşen bebek
Ben Şubat 1 de düşük oldu o günden beri adet olmadım ki sen suan adet oldun mu o sonucun üstüneBende yorumlarda yazmistm ama bilen yoktu insallah cikar canim normalde eylulde de kan vermistm ben onda da 2.30 cikmis 4 gun sonra 1.20e dusms regli olmusum ama gelen giden yok kac gun oldu senin
Yok canım allah şimdilik isteyen versin benim 2 tane dunyakar tatlısı kızlarım var ha ama Rabbinden birde onlara erkek kardes tabiönce sağlıklı ve hayrli olmasi onceligiyle de bi erkek kardes istiyorum tabi hayrksi Rabbim isteyen herkese versinDoğrudur.. İnşallah hamile kalırsın canım
Yok canim olmadim daha tarlusal vermisti icmedim 1 hafta daha beklim dedim . Dusugu bilmiyormda kurtajdan sonra 1 bucuk ay ben adet olamamistm gecmis olsun buaradaBen Şubat 1 de düşük oldu o günden beri adet olmadım ki sen suan adet oldun mu o sonucun üstüne
Allah razı olsun içme bikaç güne insalla adet olmazsn tekrar bi kan ver allah dileğimizi kabul eylesinYok canim olmadim daha tarlusal vermisti icmedim 1 hafta daha beklim dedim . Dusugu bilmiyormda kurtajdan sonra 1 bucuk ay ben adet olamamistm gecmis olsun buarada
Amiiin canim insallah rabbim bekleyen herkese saglikli sihatli hayirli evlatlar versinAllah razı olsun içme bikaç güne insalla adet olmazsn tekrar bi kan ver allah dileğimizi kabul eylesin
mol gebelik kendi kendine düşen bebek derken ?? mol gebelik coook farkli bisey size kim solediyse yanlis soylemisYok canım o MOL gebekikti yanı kendi kendine düşen bebek
Ay hadi inşallah canım aminYok canım allah şimdilik isteyen versin benim 2 tane dunyakar tatlısı kızlarım var ha ama Rabbinden birde onlara erkek kardes tabiönce sağlıklı ve hayrli olmasi onceligiyle de bi erkek kardes istiyorum tabi hayrksi Rabbim isteyen herkese versin
Özel hastanedeki doktormol gebelik kendi kendine düşen bebek derken ?? mol gebelik coook farkli bisey size kim solediyse yanlis soylemis
Valla canım o zaman o doktorda birsey bilmiyor.Özel hastanedeki doktor
mol gebelik cok farkli.bisey .tam molde cocuk olusmuyor ama uzum tanesine benzeyen hucreler olusuyor.kismi molde bebekle beraber hucreler olusuyor.bu cocuklarin yasama sansi yok ama hucreler cogalirsa kansere kadar gidiyor ccok tehlikeli bişey.yasamis biri olarak bunlari yaziyorumÖzel hastanedeki doktor
bencede, doktoru yanlis anlamista olabilir.mol gebeligi yasayan bilir Allah kimseye yasatmasin .bende yasadim Rabbim.bidaha yasatmasinValla canım o zaman o doktorda birsey bilmiyor.
Mol gebelik gercekten hepsinden daha farkli.
Allah razı olsun ben bilmiyorum buni diyen Dr inanmol gebelik cok farkli.bisey .tam molde cocuk olusmuyor ama uzum tanesine benzeyen hucreler olusuyor.kismi molde bebekle beraber hucreler olusuyor.bu cocuklarin yasama sansi yok ama hucreler cogalirsa kansere kadar gidiyor ccok tehlikeli bişey.yasamis biri olarak bunlari yaziyorum
Yok reçeteye de öyle yazdı eczaneci bile allah yardım etsin dedi sadece antibiyotik mi verdi dedi hatrabencede, doktoru yanlis anlamista olabilir.mol gebeligi yasayan bilir Allah kimseye yasatmasin .bende yasadim Rabbim.bidaha yasatmasin
Allah Allah sen bana tam olarak ne yasadin yazarmisin ister burdan ister özeldenYok reçeteye de öyle yazdı eczaneci bile allah yardım etsin dedi sadece antibiyotik mi verdi dedi hatra
10 ay önce evde doğum yaptım ardından ocak ayında adet oldum Şubat ayında olmadım Dr gttim değerin 280 ckti 2 gün sonra 0.28 oldu bana mol geBelik dedi ben daha onceden 2 kimyasal gebelik gecridim sonra bu hafta yine kahve rengi kanama oldu bi kaç gun beta verdim 567 ckti geçen özele gttim yine beta 0.57 olmuştu kanama olmadı bana sen mol gebelim gecrdin düzensiz olman uzun sürer dediAllah Allah sen bana tam olarak ne yasadin yazarmisin ister burdan ister özelden
seni korkutmak istemem ama nolur baska doktora git. anormal geldi bana sakın ihmal etme10 ay önce evde doğum yaptım ardından ocak ayında adet oldum Şubat ayında olmadım Dr gttim değerin 280 ckti 2 gün sonra 0.28 oldu bana mol geBelik dedi ben daha onceden 2 kimyasal gebelik gecridim sonra bu hafta yine kahve rengi kanama oldu bi kaç gun beta verdim 567 ckti geçen özele gttim yine beta 0.57 olmuştu kanama olmadı bana sen mol gebelim gecrdin düzensiz olman uzun sürer dedi
EweetttKizlar merhaba hani geçen ay düşük oldu dedim ya dün gidip kantesti yaptrdm sonuç 5623 çıktı hamile miyim