Kan testinde hcg hesaplanmamış

Bende yorumlarda yazmistm ama bilen yoktu insallah cikar canim normalde eylulde de kan vermistm ben onda da 2.30 cikmis 4 gun sonra 1.20e dusms regli olmusum ama gelen giden yok kac gun oldu senin
Ben Şubat 1 de düşük oldu o günden beri adet olmadım ki sen suan adet oldun mu o sonucun üstüne

Ben Şubat 1 de düşük oldu o günden beri adet olmadım ki sen suan adet oldun mu o sonucun üstüne
Yok canim olmadim daha tarlusal vermisti icmedim 1 hafta daha beklim dedim . Dusugu bilmiyormda kurtajdan sonra 1 bucuk ay ben adet olamamistm gecmis olsun buarada

Ay hadi inşallah canım amin

Allah razı olsun ben bilmiyorum buni diyen Dr inan

Allah Allah sen bana tam olarak ne yasadin yazarmisin ister burdan ister özelden
10 ay önce evde doğum yaptım ardından ocak ayında adet oldum Şubat ayında olmadım Dr gttim değerin 280 ckti 2 gün sonra 0.28 oldu bana mol geBelik dedi ben daha onceden 2 kimyasal gebelik gecridim sonra bu hafta yine kahve rengi kanama oldu bi kaç gun beta verdim 567 ckti geçen özele gttim yine beta 0.57 olmuştu kanama olmadı bana sen mol gebelim gecrdin düzensiz olman uzun sürer dedi

seni korkutmak istemem ama nolur baska doktora git. anormal geldi bana sakın ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…