- Konu Sahibi Songulkpln
Evet canim hayirli olsun allah kucagina almayiKizlar merhaba hani geçen ay düşük oldu dedim ya dün gidip kantesti yaptrdm sonuç 5623 çıktı hamile miyim
Nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim hayirli olsun allah kucagina almayiKizlar merhaba hani geçen ay düşük oldu dedim ya dün gidip kantesti yaptrdm sonuç 5623 çıktı hamile miyim
Çok teşekkür ederim peki kaç haftalık oluyorEvet canim hayirli olsun allah kucagina almayi
Nasip etsin
Teşekkür ederim darısı isteyenlerin başınaEweettt
Amin canım kese bile gorunurTeşekkür ederim darısı isteyenlerin başına
Allah alla tuhaf değil mi sizce 10 gün yanlış olmasın 15 gün önce baktım 0.1 olan kan şimdi 5623Amin canım kese bile gorunur
Doktora nie gornmedin canimAllah alla tuhaf değil mi sizce 10 gün yanlış olmasın 15 gün önce baktım 0.1 olan kan şimdi 5623
Dr yoktu salı gününe randevu verdi bu ay adeti bekliyorum olmadım kan verdim sonuç 5623 çıktı qma geçen hafta yaptım sonuç 0.120 çıktıDoktora nie gornmedin canim
Hayirlisi olsun canim ama degerine gore hamissnDr yoktu salı gününe randevu verdi bu ay adeti bekliyorum olmadım kan verdim sonuç 5623 çıktı qma geçen hafta yaptım sonuç 0.120 çıktı
Amin darısı İSteven herkesin başına insallaHayirlisi olsun canim ama degerine gore hamissn
Kasık batması Afedersin ama çok akinti bel ağrısı mide yanması azicık mide bulantısıBelirtilerin ne peki canim
senin düşük mol gebelikti dimi , doktora gitmelisin ,hamilelik disinda beta kaninda yükseliyor olabilirKizlar merhaba hani geçen ay düşük oldu dedim ya dün gidip kantesti yaptrdm sonuç 5623 çıktı hamile miyim
Normal kuzum eğer bak ballim 5 haftalık 6 haftalık kan değerlerine bazen çok yüksek olur bazen yavaş ilerler önemli olan hatayla ilgili artisAllah alla tuhaf değil mi sizce 10 gün yanlış olmasın 15 gün önce baktım 0.1 olan kan şimdi 5623
Mol gebelik deglms ya Dr yanlış yazmış Özür diledisenin düşük mol gebelikti dimi , doktora gitmelisin ,hamilelik disinda beta kaninda yükseliyor olabilir
Anladım tesekkur ederim Allah razı olsunNormal kuzum eğer bak ballim 5 haftalık 6 haftalık kan değerlerine bazen çok yüksek olur bazen yavaş ilerler önemli olan hatayla ilgili artis
Ne demek canım kese bile görünür içini ferahhhh tutAnladım tesekkur ederim Allah razı olsun
Rabia ben tüp bebek yaptırdım değerim 30 çıktı sonra düşmeye basladi 6 sonra 2 oldu ama hala kanama olmadi. Sende benzer miydi? Bilen biri var mı?Teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına