Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Arkadaşlar bende önce klomen tedavisi gördüm sonra çatlatma ignesi yapıldı sonra estrofem ve crilone jel basladım doktor jel bitince adetten önce test yap dedi dün yaptım 0.4 çıktı yani negatif.adet belirtim yok inşallah gecikir tekrar test yaparım inşallah banada dua edermisiniz

jel ne için canım ben anlamadım ilişki için mi? inşallah hamilesindir kuzu :)

Yok canım hamiş kalsaydım bebegi tutmak içinmiş jel.ama dün geldi malesef hamiş degilmisim
İnşallah bu ay olur kuzu canını sıkma benim arkadaş korunduğu halde oldu bu ay biraz sağlık sorunu vardı onlarında nasıl oldu bilmiyorum diyor. Allah vermek isterse verir inşallah umudumuzu kaybetmeyelim :)

Selam kızlar, 9 aylık evliyim 28 yaşındayım.düzenliyim.benim son adet tarihim 12 ocak. 28de bir oluyorum, haliyle 9 şubatta gelmesi gerekiyordu. Ancak 13 gün geçti hala gelmedi. Belim ağrıyor hafif. özellikle bir sol bir sağ şeklinde kasığımda ağrı sancı gibi bir şey var. Adet sancılarım gibi çok güçlü değil ama rahatsız edecek şeklinde.Göğüslerim davul şeklinde ve uçlarda arada kaşınma var.
İdrar testi yaptım eveli gün ptesi, negatif çıktı. Dün salı günü kan testi yaptırdım, negatif çıktı 0.57 değer.
Rahimde,yumurtalıklarda hiç sorunum yok evveli aydan genel kontrol yaptırmıştım.Eşimde de sorun yok. Hiç doğum kontrol hapı,çatlatma vs kullanmadım bilmiyorum öyle şeyleri.
Doktor da dedi ki, bazı aylar kadınlar yumurtlamaz.Ancak benim bi problemim yok ki, kan bile veren insanım sağlıklıyım. Ayağımı başımı sıcak tutarım dikkat ederim.Sigara alkol şeylerim de yok.
Şimdi benim en yakın arkadaşım dedi ki, ilk gebeliğinde onunda negatif çıkmış.meğer geç döllenme denen bir şey varmış.Yumurta döllenip,rahme tutunduktan sonra hcg salgılanıyormuş ve kana anca karışmaya başlıyormuş.Bir hafta gelmezse tekrar test yaptır dedi arkadaşım.
Sizce ne yapmalıyım?

13gün çok geç bir süre canım evet inşallah geç dollenmedir nadir de olsa bazı kadınlarda geç döllenme gorulebiliyor arkadaşının dediği gibi yap bir hafta daha bekle kan testi yaptır tekrar

Arkadaslar merhaba. Adetim 36 gun gecikti. 20 gun gectiginde kan testi yaptirdim negatif cikti. Ama halA gelen giden yok. Hicbi belirti de yok. Sasirdim ne dusunecegimi artik.

Arkadaslar merhaba. Adetim 36 gun gecikti. 20 gun gectiginde kan testi yaptirdim negatif cikti. Ama halA gelen giden yok. Hicbi belirti de yok. Sasirdim ne dusunecegimi artik.
36 gün müü acaba yumurtlamadın mı canım çok uzun bir süre yaa

36 gün müü acaba yumurtlamadın mı canım çok uzun bir süre yaa
Bekarkende duzensz olurdum iki uc ay ustune oldgumu da bilirim canim ama evlendikten snra duzene grmisti 6-7 aydir. En son iki ayda 40 gunde bi oluyodum ama bu ay 36 gun gecti anlamadim. Cok da stres yasadim blki ondandr diyorm ama bilemedim.

Yumurtlama gunlerimi de hic anlamamki ben canim zaten :/
o zman doktora git bi prolaktin hormonunu ölçtür canım 21. günde falan ölçtürülüyor gerçi yoksa da bir an önce ilaç kullan ol bence olmamak da ayrı stress

yumurtlama takibi falan yaptır kuzu

o zman doktora git bi prolaktin hormonunu ölçtür canım 21. günde falan ölçtürülüyor gerçi yoksa da bir an önce ilaç kullan ol bence olmamak da ayrı stress
Aynen oyle canim ya stresten kafayi yemek uzereyim resmen. Haftasonu da olmazsam pazartesi ilk is doktora gidicem insallah :/ cok sagol

Aynen oyle canim ya stresten kafayi yemek uzereyim resmen. Haftasonu da olmazsam pazartesi ilk is doktora gidicem insallah :/ cok sagol
Ne demek canım benimki bir düşünce sadece inşallah iyi olursun

Benimde aynı nedense testlerde pozitif kanda yokk kafayı yiyicektim ama galiba hamileyim bu ay

Kızlar Geçen hafta salı kan testim negatifti. Ancak düzensizlik,kan değeri düşüklük,vitaminsizlik vs hiç bir problemi olmayan biriyim demiştim.
Doktorum bana, ya geç döllenmedir daha idrara ve kana karışmamıştır demişti.Ya da nadirende olsa bu ay yumurtlamamışsınızdır dedi. 1 hafta sonra idrar testi yapın, geç döllenme ise azda olsa belli olur demişti. Gecikmem 13 gündü ancak doktor 10 gün olarak hesaplamıştı.
An itibariyle durum budur...Allahını seven bir şey desin ağlıyorum kızlar 2. cizgi silik de olsa 30.saniyede filan çıktı.

CANIM ŞU CLEAR BLUNUN erken gebelik testinden alsana dijital 30 tl falandı ama yani o baya kesin sonuç veriyor diyorlar valla Allah sabır versin gerçekten ben olsam bende sabırsızlanırdım

Bugün hastaneye gittim.beta hcg 76 çıktı. Değere göre yaklaşık 3 hafta gebesiniz dedi dr. 2gün sonra tekrar çağırdı Allah herkese sağlıklı evlatlar gebelikler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…