- 22 Aralık 2017
- 15
- 3
- 6
- 35
jel ne için canım ben anlamadım ilişki için mi? inşallah hamilesindir kuzu :)Arkadaşlar bende önce klomen tedavisi gördüm sonra çatlatma ignesi yapıldı sonra estrofem ve crilone jel basladım doktor jel bitince adetten önce test yap dedi dün yaptım 0.4 çıktı yani negatif.adet belirtim yok inşallah gecikir tekrar test yaparım inşallah banada dua edermisiniz
Yok canım hamiş kalsaydım bebegi tutmak içinmiş jel.ama dün geldi malesef hamiş degilmisimjel ne için canım ben anlamadım ilişki için mi? inşallah hamilesindir kuzu :)
İnşallah bu ay olur kuzu canını sıkma benim arkadaş korunduğu halde oldu bu ay biraz sağlık sorunu vardı onlarında nasıl oldu bilmiyorum diyor. Allah vermek isterse verir inşallah umudumuzu kaybetmeyelim :)Yok canım hamiş kalsaydım bebegi tutmak içinmiş jel.ama dün geldi malesef hamiş degilmisim
arkadaşım ben geçen sene kendim evde test yaptım negatif çıktı ama şüpheleniyordum sonra doktora gittim ultrosona girdim gebelik görünmedi 1hafta sonra yine gittim hamile olduğumu öğrendim. gebelik yeniyse test te bazen çıkmaya bilirmiş seninde öyle olmuş olabilir
Arkadaslar merhaba. Adetim 36 gun gecikti. 20 gun gectiginde kan testi yaptirdim negatif cikti. Ama halA gelen giden yok. Hicbi belirti de yok. Sasirdim ne dusunecegimi artik.
Bekarkende duzensz olurdum iki uc ay ustune oldgumu da bilirim canim ama evlendikten snra duzene grmisti 6-7 aydir. En son iki ayda 40 gunde bi oluyodum ama bu ay 36 gun gecti anlamadim. Cok da stres yasadim blki ondandr diyorm ama bilemedim.36 gün müü acaba yumurtlamadın mı canım çok uzun bir süre yaa
36 gün müü acaba yumurtlamadın mı canım çok uzun bir süre yaa
o zman doktora git bi prolaktin hormonunu ölçtür canım 21. günde falan ölçtürülüyor gerçi yoksa da bir an önce ilaç kullan ol bence olmamak da ayrı stressYumurtlama gunlerimi de hic anlamamki ben canim zaten :/
Aynen oyle canim ya stresten kafayi yemek uzereyim resmen. Haftasonu da olmazsam pazartesi ilk is doktora gidicem insallah :/ cok sagolo zman doktora git bi prolaktin hormonunu ölçtür canım 21. günde falan ölçtürülüyor gerçi yoksa da bir an önce ilaç kullan ol bence olmamak da ayrı stress
Ne demek canım benimki bir düşünce sadece inşallah iyi olursunAynen oyle canim ya stresten kafayi yemek uzereyim resmen. Haftasonu da olmazsam pazartesi ilk is doktora gidicem insallah :/ cok sagol
Benimde aynı nedense testlerde pozitif kanda yokk kafayı yiyicektim ama galiba hamileyim bu ayBu testlere güvenmeyin. 4 aydır geçikiyorum. Hamilelik mi diye şüpheleniyorum. en az 10 tane test yaptıysam 7 sinde pozitif gördüm.Ama boş yani.. Kan testine koştum negatif. En doğru sonucu kan veriyor. Kan testinde de negatif görüp pozitife dönenler varmış. Bir kaç gün sonra yenilemenizi tavsiye ederim.
inşallah canım çok karmaşık bir durumBenimde aynı nedense testlerde pozitif kanda yokk kafayı yiyicektim ama galiba hamileyim bu ay
Selam kızlar, 9 aylık evliyim 28 yaşındayım.düzenliyim.benim son adet tarihim 12 ocak. 28de bir oluyorum, haliyle 9 şubatta gelmesi gerekiyordu. Ancak 13 gün geçti hala gelmedi. Belim ağrıyor hafif. özellikle bir sol bir sağ şeklinde kasığımda ağrı sancı gibi bir şey var. Adet sancılarım gibi çok güçlü değil ama rahatsız edecek şeklinde.Göğüslerim davul şeklinde ve uçlarda arada kaşınma var.
İdrar testi yaptım eveli gün ptesi, negatif çıktı. Dün salı günü kan testi yaptırdım, negatif çıktı 0.57 değer.
Rahimde,yumurtalıklarda hiç sorunum yok evveli aydan genel kontrol yaptırmıştım.Eşimde de sorun yok. Hiç doğum kontrol hapı,çatlatma vs kullanmadım bilmiyorum öyle şeyleri.
Doktor da dedi ki, bazı aylar kadınlar yumurtlamaz.Ancak benim bi problemim yok ki, kan bile veren insanım sağlıklıyım. Ayağımı başımı sıcak tutarım dikkat ederim.Sigara alkol şeylerim de yok.
Şimdi benim en yakın arkadaşım dedi ki, ilk gebeliğinde onunda negatif çıkmış.meğer geç döllenme denen bir şey varmış.Yumurta döllenip,rahme tutunduktan sonra hcg salgılanıyormuş ve kana anca karışmaya başlıyormuş.Bir hafta gelmezse tekrar test yaptır dedi arkadaşım.
Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?