Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?
- Konu Sahibi ecegun
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Mayıs 2017
- 273
- 81
- 98
Normal gününzde adet mi olmuştunuz ???Kan değil ama kasımın ortasında 4 defa evde gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı :) Sonra adet oldum falan derken bi sonraki ay öğrendim ki hamileymişim ve 8 haftalıkmış :) Kan testini bi kaç gün geçtiyse tekrar yaptır bence.
- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
Hayır gecikme olmuştu. Normal döngüm 29 gün kasımda 36 gün sonunda olmuştu.Normal gününzde adet mi olmuştunuz ???
Ben varım geçen sene iki buçuk ay adet olmadım iki defa kan tahlili yaptırdım çıkmadı geç döllenme olmuş öğrendiğimde birbuçuk aylıktı meleğimkızlar benim adetim 5 gün geçince beta hcg yaptırdım sonuç 0.12 yani gebelik yok. ama bugün 8.günüm ve hala adet olmadım ama bana hamileymişim gibi geliyor çünkü bütün belirtileri yaşıyorum. sizce kan testinde negatif çıkıp 1--2 hafta sonra hamile olmak mümkün mü? ( ve bende hiç adet gecikmesi olmazdı bu da önemli bir detay)fisfisfis
Ya inş benimde öyledir yani mide bulantılarım var özellikle kokulara karşı fln kasıklarımda çok ağrıyor göğüslerimde değişiklik var ama bilemedim ya Sizin gibi arkadaşlar yazınca biraz daha olsa umutlanıyorumBen varım geçen sene iki buçuk ay adet olmadım iki defa kan tahlili yaptırdım çıkmadı geç döllenme olmuş öğrendiğimde birbuçuk aylıktı meleğim
2 gün var adetime dahaKaç gün geçti iki haft geçtikten sonra tekrarlayın testi inşallah vardır
- 16 Temmuz 2017
- 393
- 164
- 103
- 12 Ağustos 2017
- 10
- 4
- 1
Herkese merhaba,
Bugünle birlikte adetim 3 gün gecikti.
Adetime 6 gün kala kan testi yaptırmıştım, negatif çıkmıştı.
Adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım, negatif...
Adetimin olmasi gereken gün, idrar testi yaptım, negatif...
19 yıldır adet olurum, günü hiç şaşmamıştı.
Tüm bu negatiflere rağmen pozitif olma şansı var mıdır?
- 16 Temmuz 2017
- 393
- 164
- 103
Bende aynı sorunu yaşıyorum benim idrar testim pozitif çıktı adet olacağım gün kan testi yaptırdım negatif hala regl olamadım ilk defa internnet yumurtlama çatlamaması olmamıştır yazıyor inşallah büyük bir sorun yokturHerkese merhaba,
- 12 Ağustos 2017
- 10
- 4
- 1
Bende aynı sorunu yaşıyorum benim idrar testim pozitif çıktı adet olacağım gün kan testi yaptırdım negatif hala regl olamadım ilk defa internnet yumurtlama çatlamaması olmamıştır yazıyor inşallah büyük bir sorun yoktur
İdrar testi pozitif kan testi negatif... çok ilginç cidden. Bence hala sansın var, idrar testleri negatif yanlış verebiliyor ama pozitifte kolay kolay yanılmıyor diye duymuştum. Kaç gün geçti adetin?
Anlayamıyorum ya adet geciktiyse hamilesindir, vucutlarimiz bize neden oyun oynuyor anlayamıyorum.
- 16 Temmuz 2017
- 393
- 164
- 103
Ben genellikle 26 27 günde bir oluyorum 5 6 gün gecikti sancım yok şiş değilim kaç gündür ağla ağla regl olamadım diye harap oldum kesin cocugum olmıcak adetten kesildim diye üzülüyorum nabıyım doktora gidicem artıkİdrar testi pozitif kan testi negatif... çok ilginç cidden. Bence hala sansın var, idrar testleri negatif yanlış verebiliyor ama pozitifte kolay kolay yanılmıyor diye duymuştum. Kaç gün geçti adetin?
Anlayamıyorum ya adet geciktiyse hamilesindir, vucutlarimiz bize neden oyun oynuyor anlayamıyorum.
- 12 Ağustos 2017
- 10
- 4
- 1
Ben genellikle 26 27 günde bir oluyorum 5 6 gün gecikti sancım yok şiş değilim kaç gündür ağla ağla regl olamadım diye harap oldum kesin cocugum olmıcak adetten kesildim diye üzülüyorum nabıyım doktora gidicem artık
Ağlama tatlım ya, stresten de bozuyoruz dengelerimizi aslında. Akışına bıraksak / birakabilsek çok şey değişecek de...
Bende kendini ciddi ciddi belli eden bir bel ağrısı var ve kasiklarim hafif hafif sizliyor. Normalde adetimden 1 hafta önce kasık sancılarım başlardı, bu ay hala o yoğunlukta bir ağrım olmadı.
İşin açığı bazen kesin hamileyim diyorum, çoğu zaman da o kadar negatif boşa mi çıktı diyorum. Karman çorman bir haller işte.
Adet olmazsam ben de pazartesi doktor kapısında olacağım gibi.
Allah im hevesimizi içimizde bırakmasin.
- 16 Temmuz 2017
- 393
- 164
- 103
Herşeyin hayırlısı bende ilk defa denemiştim inşallah bi sıkıntı hastalık yokturAğlama tatlım ya, stresten de bozuyoruz dengelerimizi aslında. Akışına bıraksak / birakabilsek çok şey değişecek de...
Bende kendini ciddi ciddi belli eden bir bel ağrısı var ve kasiklarim hafif hafif sizliyor. Normalde adetimden 1 hafta önce kasık sancılarım başlardı, bu ay hala o yoğunlukta bir ağrım olmadı.
İşin açığı bazen kesin hamileyim diyorum, çoğu zaman da o kadar negatif boşa mi çıktı diyorum. Karman çorman bir haller işte.
Adet olmazsam ben de pazartesi doktor kapısında olacağım gibi.
Allah im hevesimizi içimizde bırakmasin.
- 16 Temmuz 2017
- 393
- 164
- 103
Sizinle konuştuktan sonra tekrar test aldım yine pozitif cıktı dayanamadım hastaneye gittim gebesiniz dediler ilk kan testim negatif ti olabiliyormuş demektiHerşeyin hayırlısı bende ilk defa denemiştim inşallah bi sıkıntı hastalık yoktur