• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Kızlar merhaba :oops: Benim son sat tarihim 12 mayıs 28 günde bir oluyorum 9 haziranda test yaptım 0.68 çıktı üzüldüm :( ama adet olamadım halen sizce tekrar ne zaman test yapmalıyım :KK64:

Kan değil ama kasımın ortasında 4 defa evde gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı :) Sonra adet oldum falan derken bi sonraki ay öğrendim ki hamileymişim ve 8 haftalıkmış :) Kan testini bi kaç gün geçtiyse tekrar yaptır bence.
Normal gününzde adet mi olmuştunuz ???

Kızlar 9u adet günümdü ve ben test yaptığımda 0,6 çıkmıştı hatırlıyosanız bugün şikayetlerle doktora gittim ve sonucum 56,76 çıktı adet günüm geçtikten sonra bende umutsuzlanmıştım ama umutsuzluğa kapılmayın olabiliyor :)

benimde adete 4gün kala 6,18 cıktı yarın yine kan vericem yükselmişmi diye bakalım dedi doktorum çok korkuyorum çünkü 3 kere hamile kalıp kaybettim 2 yıldır uğraşıorum inşş olurr busefer

Kızlar merhaba ben 14 gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum bugün kan test yaptım sonuç negatif moral sıfır tabi adetime 4 gün var acaba sonradan hamile olduğumu öğrenirmiyim

kızlar benim adetim 5 gün geçince beta hcg yaptırdım sonuç 0.12 yani gebelik yok. ama bugün 8.günüm ve hala adet olmadım ama bana hamileymişim gibi geliyor çünkü bütün belirtileri yaşıyorum. sizce kan testinde negatif çıkıp 1--2 hafta sonra hamile olmak mümkün mü? ( ve bende hiç adet gecikmesi olmazdı bu da önemli bir detay)fisfisfis
Ben varım geçen sene iki buçuk ay adet olmadım iki defa kan tahlili yaptırdım çıkmadı geç döllenme olmuş öğrendiğimde birbuçuk aylıktı meleğim

Ben varım geçen sene iki buçuk ay adet olmadım iki defa kan tahlili yaptırdım çıkmadı geç döllenme olmuş öğrendiğimde birbuçuk aylıktı meleğim
Ya inş benimde öyledir yani mide bulantılarım var özellikle kokulara karşı fln kasıklarımda çok ağrıyor göğüslerimde değişiklik var ama bilemedim ya Sizin gibi arkadaşlar yazınca biraz daha olsa umutlanıyorum

selam kızlar adetim 2 gün gecikti ve 2 gün önce kanda test yaptrdım negatif cıktı sizce hamile olabilrmiyim kanda negatif cıkıpta hamile oldugu öğrenn varmı acaba cevap verirseniz mutlu olurum :)

Benim de adetim 5 gün gecikti ilk denememdi idrar testi pozitif kan testim negatif çıktı doktora gidicem korkuyorum

Herkese merhaba,

Bugünle birlikte adetim 3 gün gecikti.

Adetime 6 gün kala kan testi yaptırmıştım, negatif çıkmıştı.

Adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım, negatif...

Adetimin olmasi gereken gün, idrar testi yaptım, negatif...

19 yıldır adet olurum, günü hiç şaşmamıştı.

Tüm bu negatiflere rağmen pozitif olma şansı var mıdır?

Herkese merhaba,

Bugünle birlikte adetim 3 gün gecikti.

Adetime 6 gün kala kan testi yaptırmıştım, negatif çıkmıştı.

Adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım, negatif...

Adetimin olmasi gereken gün, idrar testi yaptım, negatif...

19 yıldır adet olurum, günü hiç şaşmamıştı.

Tüm bu negatiflere rağmen pozitif olma şansı var mıdır?
Bende aynı sorunu yaşıyorum benim idrar testim pozitif çıktı adet olacağım gün kan testi yaptırdım negatif hala regl olamadım ilk defa internnet yumurtlama çatlamaması olmamıştır yazıyor inşallah büyük bir sorun yoktur

Bende aynı sorunu yaşıyorum benim idrar testim pozitif çıktı adet olacağım gün kan testi yaptırdım negatif hala regl olamadım ilk defa internnet yumurtlama çatlamaması olmamıştır yazıyor inşallah büyük bir sorun yoktur

İdrar testi pozitif kan testi negatif... çok ilginç cidden. Bence hala sansın var, idrar testleri negatif yanlış verebiliyor ama pozitifte kolay kolay yanılmıyor diye duymuştum. Kaç gün geçti adetin?

Anlayamıyorum ya adet geciktiyse hamilesindir, vucutlarimiz bize neden oyun oynuyor anlayamıyorum.

İdrar testi pozitif kan testi negatif... çok ilginç cidden. Bence hala sansın var, idrar testleri negatif yanlış verebiliyor ama pozitifte kolay kolay yanılmıyor diye duymuştum. Kaç gün geçti adetin?

Anlayamıyorum ya adet geciktiyse hamilesindir, vucutlarimiz bize neden oyun oynuyor anlayamıyorum.
Ben genellikle 26 27 günde bir oluyorum 5 6 gün gecikti sancım yok şiş değilim kaç gündür ağla ağla regl olamadım diye harap oldum kesin cocugum olmıcak adetten kesildim diye üzülüyorum nabıyım doktora gidicem artık

Ben genellikle 26 27 günde bir oluyorum 5 6 gün gecikti sancım yok şiş değilim kaç gündür ağla ağla regl olamadım diye harap oldum kesin cocugum olmıcak adetten kesildim diye üzülüyorum nabıyım doktora gidicem artık

Ağlama tatlım ya, stresten de bozuyoruz dengelerimizi aslında. Akışına bıraksak / birakabilsek çok şey değişecek de...

Bende kendini ciddi ciddi belli eden bir bel ağrısı var ve kasiklarim hafif hafif sizliyor. Normalde adetimden 1 hafta önce kasık sancılarım başlardı, bu ay hala o yoğunlukta bir ağrım olmadı.

İşin açığı bazen kesin hamileyim diyorum, çoğu zaman da o kadar negatif boşa mi çıktı diyorum. Karman çorman bir haller işte.

Adet olmazsam ben de pazartesi doktor kapısında olacağım gibi.

Allah im hevesimizi içimizde bırakmasin.

Ağlama tatlım ya, stresten de bozuyoruz dengelerimizi aslında. Akışına bıraksak / birakabilsek çok şey değişecek de...

Bende kendini ciddi ciddi belli eden bir bel ağrısı var ve kasiklarim hafif hafif sizliyor. Normalde adetimden 1 hafta önce kasık sancılarım başlardı, bu ay hala o yoğunlukta bir ağrım olmadı.

İşin açığı bazen kesin hamileyim diyorum, çoğu zaman da o kadar negatif boşa mi çıktı diyorum. Karman çorman bir haller işte.

Adet olmazsam ben de pazartesi doktor kapısında olacağım gibi.

Allah im hevesimizi içimizde bırakmasin.
Herşeyin hayırlısı bende ilk defa denemiştim inşallah bi sıkıntı hastalık yoktur

Back