Selam kızlar, 9 aylık evliyim 28 yaşındayım.düzenliyim.benim son adet tarihim 12 ocak. 28de bir oluyorum, haliyle 9 şubatta gelmesi gerekiyordu. Ancak 13 gün geçti hala gelmedi. Belim ağrıyor hafif. özellikle bir sol bir sağ şeklinde kasığımda ağrı sancı gibi bir şey var. Adet sancılarım gibi çok güçlü değil ama rahatsız edecek şeklinde.Göğüslerim davul şeklinde ve uçlarda arada kaşınma var.
İdrar testi yaptım eveli gün ptesi, negatif çıktı. Dün salı günü kan testi yaptırdım, negatif çıktı 0.57 değer.
Rahimde,yumurtalıklarda hiç sorunum yok evveli aydan genel kontrol yaptırmıştım.Eşimde de sorun yok. Hiç doğum kontrol hapı,çatlatma vs kullanmadım bilmiyorum öyle şeyleri.
Doktor da dedi ki, bazı aylar kadınlar yumurtlamaz.Ancak benim bi problemim yok ki, kan bile veren insanım sağlıklıyım. Ayağımı başımı sıcak tutarım dikkat ederim.Sigara alkol şeylerim de yok.
Şimdi benim en yakın arkadaşım dedi ki, ilk gebeliğinde onunda negatif çıkmış.meğer geç döllenme denen bir şey varmış.Yumurta döllenip,rahme tutunduktan sonra hcg salgılanıyormuş ve kana anca karışmaya başlıyormuş.Bir hafta gelmezse tekrar test yaptır dedi arkadaşım.
Sizce ne yapmalıyım?