- 29 Mart 2019
- 2
- 0
- 1
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şuan yapma doğan kürünü. Ben adetime 4 gün kala kan verdim negatifti. Adet günüm geldi çattı bişeylerin olduğunu hissettim idrar testi yaptım pozitif çıktı. Eğer hamileysen şuan bebek seninleyse soğan kürü iyi olmaz rahmi temizlediği için düşük filan yaparsın. Bekle biraz daha.Merhaba benim adetime bir hafta var kan testi yaptım negatif çıktı soğan kürü denemeyi düşünüyorum 6 aydır istiyoruz kesin sonuç mudur
Benimde çıkmadı on gün geçmişti hemde 15. gün tekrar yaptırdım Hamileymisim Üç haftalık yani kan testinede çok güvenmeyin sabredip bekleyin bana bide adet söktürücü veriyordu ben almadım çok şükür iki aylık hamileyim şimdi
Merhaba, sizin durum çok dikkatimi çekti. Sizin adet gecikmesinden sonra kanama gördünüz mü hiç@first66 sağol canım, yine ara ara bir idrar testi yap evde. Ben öyle farkettim.
Merhaba, sizin durum çok dikkatimi çekti. Sizin adet gecikmesinden sonra kanama gördünüz mü hiç
Siz bunu yazdığınız ay mı hamile kaldınız acabaKızlar birileri bana yardım etsin 11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .
Hayır canım son adet tarihim 11 eylül. Ekimde öğrendim ben hamile olduğumu. Adetimden 3 gün önce kan verdim negatif çıktı adet günü idrar testi yaptık pozitifi gördük. İnşallah sizde görürsünüz.Siz bunu yazdığınız ay mı hamile kaldınız acaba
Cansu merhaba. Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Yazdiklarin bana umut oldu benim de adetim 6 gun gecikti. Ve normalde hic gecikmez kan testi yaptirdim 0 cikti. Simdi ne yapacagimi bilmiyorum. Cok uzuluyorum. İnsallah benim de gec dollenme olmustur. Hatirladigin baska belirtiler olmus muydu, sence ben ne yapmaliyim? Tesekkur ederim.Bugün hastaneye gittim.beta hcg 76 çıktı. Değere göre yaklaşık 3 hafta gebesiniz dedi dr. 2gün sonra tekrar çağırdı Allah herkese sağlıklı evlatlar gebelikler versin ☺☺☺
Merhaba,benim bel ve kasık ağrım var.adetime 3 gün var ,kahverengi lekelenme oldu ve bugün kanda negatif çıktı.dün idrar testinde biri silik diğerinde de yoktu.işin garip tarafı ağrılarım adet ağrımın aynısı.kandaki yanlış çıkabiliyor öyle mi?Hayır canım son adet tarihim 11 eylül. Ekimde öğrendim ben hamile olduğumu. Adetimden 3 gün önce kan verdim negatif çıktı adet günü idrar testi yaptık pozitifi gördük. İnşallah sizde görürsünüz.
Belim kasıklarım ağrıyor adetime 3 gün var bugün lekelenmem oldu ve test yaptırdım.negatif...ancak ters giden birşeyler olduğunu hissediyorum.anlayamadım bu yaşadığım şey ne...ben de 3 4 gün kahverengi kanama geldi. şüphelendım. hamile olduğumu öğrendim. su an 6 aylık hamıleyım
Bende ayni seyleri yaşıyorum ekim 26 sonn adet tarihim muane de bir sey yok hatta 2gune hasta olursun dedi doktor olmazsan tarlusal ic sabah aksam dedi bugun sonuncuyu alacam hic de adet olacak gibi degilim ama hayirlisi bakalimSelam,
ben sene içinde adet düzensizliği yaşadım ama son 3 ay düzenli seyretti. Sonra birden yine gecikti. geciktiğinde 3 kez idrar testi yaptım, negatif çıktı. Bekledim, 10 gün sonra kanda bakıldı negatif çıktı. Muayenede de doktor bir şey göremedi. Sonra adet söktürücü ilaç verdi. Kullandım. Akıntım çok artmıştı. Onun için de tek kapsül olan ilaçtan verdi. Kullandım. Ama hala regl olamadım. En sonunda, adet geciktikten 20 gün sonra tekrar evde idrar testi yaptım ve bam! Sonuç pozitifti. Şimdi doktora gitmek için acele etmiyorum. Çünkü, muhtemelen SAT'a göre olması gereken gebelik haftasında değilim. BetaHcg yeterinde yüksek değil gebelik olmamış falan derler diye düşünoyorum. Doktorlar da herşeyi bilemeyebiliyor maalesef. Bekleyelim biraz diyemiyorlar. Biz de panik olup hemen her ilacı almasak iyi olacak. Demem o ki, benim başıma gelmese inanmazdım. Çok şaşkınım.
Bende ayni seyleri yaşıyorum ekim 26 sonn
cıddımısın :)cnım benimde adetim 4 gün geçtiğinde kan testim negatif 0.02 çıkmışı..10. gün yeniden ancak farklı bir merkezde yaptırdım pozitif çıktı 274.9 çıktı..başka bir merkezde tekrar etmeni tavsiye edrim..Allah sağlıklı bir bebiş versin hepimizee..çünkü ben düşük yaptım geçen ay Allah kimseye yaşatmasın