Merhaba arkadaşlar
Benim adetlerimiz düzensiz soğan kürü uyguladim en son sat 27 Aralık ve ondan sonra incir kürü uyguladim ama olmadım 32. Gün geçiyo belirtilerim var sağ kasıkta şişme ağrı goguslerde belirginleşen damarlar sızlama ve icte minik beze tarzında sertlikleri var bas dönmesi vs. Kan testi verdim negatif çıktı 10 gündür Progestan 100 mg kullanıyorum doktora gitmeyi düşünüyorum sizce varmıdır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Her şey olabilir diyorum ben. 20 şubatta kan testim negatif çıktı. Son adet tarihim 12 ocaktı.
26 şubatta kendim evde test yaptım, burdan da yayınladım hafif cizgi geldi.Akabinde hastanede pozitifi gördük kan testinde sadece 6 gün sonra :) 2 gün sonra sağlıklı artışı da gördük çok şükür.
Şuanda 4 yaşında oğlu olan en yakın arkadaşım aynı zamanda sadıcımında, 3 kere kan testi negatif cıkmıştı.Öncesinde bir kist olayı vardı, kendisi bıkmıştı doktora girmekten kisttir diyip ara sancılarını ve az kanamalarından gebelik hiç aklına gelmemişti. Sonrasında benim zorlamam, kendisinin acabaları ile, 2 aylık düzensiz gecikme ve gelmelerin ardından aslında, 11 HAFTALIK gebe olduğunu öğrenmişti :)
Kendi annemin bana gebeliği 4. aya kadar belli olmamış.
Benim resmen ortaya kanda çıkması, (ki b hcg 76 cıktı pekde düşük bir rakam), 18 günlük adet gecikmesi ile belirdi.
herkesin bünyesi hakkaten farkı, doktorda sıra beklerken apayrı 20 hikaye dinledim :) İçini ferah tut.
3 ay önce ay nasıl gebe kalcam,bebeğimiz olcak mı, acaba bu ay mı diye kendimi cok strese sokuyordum.En sonunda eeeeh yeter be nolcaksa olur bıktım bana ne yaaa diye demiştim eşime, gebe kaldım
Allah her bekleyene nasip etsin, her gebeye sağlıkla kucağına alacağı güne kavuştursun.