• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Bugün hastaneye gittim.beta hcg 76 çıktı. Değere göre yaklaşık 3 hafta gebesiniz dedi dr. 2gün sonra tekrar çağırdı Allah herkese sağlıklı evlatlar gebelikler versin ☺️☺️☺️

Hayırlı olsun..:anneadayı: Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:KK24:

Merhaba arkadaşlar
Benim adetlerimiz düzensiz soğan kürü uyguladim en son sat 27 Aralık ve ondan sonra incir kürü uyguladim ama olmadım 32. Gün geçiyo belirtilerim var sağ kasıkta şişme ağrı goguslerde belirginleşen damarlar sızlama ve icte minik beze tarzında sertlikleri var bas dönmesi vs. Kan testi verdim negatif çıktı 10 gündür Progestan 100 mg kullanıyorum doktora gitmeyi düşünüyorum sizce varmıdır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar
Benim adetlerimiz düzensiz soğan kürü uyguladim en son sat 27 Aralık ve ondan sonra incir kürü uyguladim ama olmadım 32. Gün geçiyo belirtilerim var sağ kasıkta şişme ağrı goguslerde belirginleşen damarlar sızlama ve icte minik beze tarzında sertlikleri var bas dönmesi vs. Kan testi verdim negatif çıktı 10 gündür Progestan 100 mg kullanıyorum doktora gitmeyi düşünüyorum sizce varmıdır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Her şey olabilir diyorum ben. 20 şubatta kan testim negatif çıktı. Son adet tarihim 12 ocaktı.
26 şubatta kendim evde test yaptım, burdan da yayınladım hafif cizgi geldi.Akabinde hastanede pozitifi gördük kan testinde sadece 6 gün sonra :) 2 gün sonra sağlıklı artışı da gördük çok şükür.

Şuanda 4 yaşında oğlu olan en yakın arkadaşım aynı zamanda sadıcımında, 3 kere kan testi negatif cıkmıştı.Öncesinde bir kist olayı vardı, kendisi bıkmıştı doktora girmekten kisttir diyip ara sancılarını ve az kanamalarından gebelik hiç aklına gelmemişti. Sonrasında benim zorlamam, kendisinin acabaları ile, 2 aylık düzensiz gecikme ve gelmelerin ardından aslında, 11 HAFTALIK gebe olduğunu öğrenmişti :)

Kendi annemin bana gebeliği 4. aya kadar belli olmamış.

Benim resmen ortaya kanda çıkması, (ki b hcg 76 cıktı pekde düşük bir rakam), 18 günlük adet gecikmesi ile belirdi.
herkesin bünyesi hakkaten farkı, doktorda sıra beklerken apayrı 20 hikaye dinledim :) İçini ferah tut.
3 ay önce ay nasıl gebe kalcam,bebeğimiz olcak mı, acaba bu ay mı diye kendimi cok strese sokuyordum.En sonunda eeeeh yeter be nolcaksa olur bıktım bana ne yaaa diye demiştim eşime, gebe kaldım :D Allah her bekleyene nasip etsin, her gebeye sağlıkla kucağına alacağı güne kavuştursun.

Kızlar slm bende catlatma ignesi oldum 2 aydır geçen ay 2gun önce adetim oldu erken oldum bu ay 5gun geçti okadar umutluydum ki hamile gibi hissediyordum. Bu sabah sağlık ocaguna kan testi verdim sonuç neggatif böyle olup hamile olan varmı aranızda ne olur yardım edin ağlamaktan içim cikti

hastalığım 6 gun gecikti. kanda negatif cıktı. kahverengı lekeler gelıyor.. gebe oldugumu ümit etmiştimm.. hala umudum var.. kan testi yanılır mı. napsam acaba

Canım hevesini kırmak istemem ama kan kesin sonuc verir.hemde 6 gün gecikmiş.kahverengi lekenin arkası adet olur genelde kendimden biliyorum maalesef. Umarım yanılırım canım Allah gönlüne göre versin:KK200:

merhaba arkadaşlar bir sorum olucak ;
son adet tarihim 29 mayıs ve ben hala adet olmadım adetimin 9.gün gecikmesi doktora gittim test yaprı negatif ve
utrasonla baktıgında sorun görünmedigini kist olmadıgını söyle di adet sökücü verdi
bu gün 16 gün gecikmenin ilaçda kullandım olmadım daha önce adet düzensizligi de yaşamadım en fazla 5 gün oluyodu arada gecikmem
adet günüm tekrar gidicem doktor öyle söyle bu durumu yaşayanlar varssa ne çıktı sonunda yazarsanız sevinirim çok merak ediyorum

merhaba arkadaşlar umarım bana da yardımcı olacak kimseler vardır. geçen ayın 19 unda regl oldum 16 temuz da idrar testi yaptım silik çizgi çıktı bekledim adet günmde adet olmayınca tekrar idrar testi yaptım tek çizgi çıktı dün yani gecikmenin 5. günü kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı negatif :( hapşursam bile kasıgımda bişeyler oluyor adet olacak gibi agrım oluyor olamıyorum gögüslerim sızım sızım sızlıyor bu kadar gecikmezdi böyle olan var mı aranızda lütfen tekrar kan testi mi yaptırsam başka hastanede napsam ben :(

Kızlar birileri bana yardım etsin :KK43: 11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .

İnş Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu bana hep iki gün gecsede kanda mutlaka çıkar kesin sonuç derlerdi ama on gün geçti çıkmadı bir hafta arayla tekrar yaptırdım dktor da şaşırdı üç haftalık bide bir ay gecsede bekleyin bence hemen ilaç almayın akışına bırakın
Geç döllenme olmuş sizinki geç çatlamış yumurtanız.
Normalde adet günü ya da adeti 1-2 gün geçince yapılan testler kesin oluyor adet düzenliyse. Bir ay nasıl beklesin insanlar? zaten adet 1 hafta gecikince gelin sorun olabilir diyor doktorlar,siz doktorlardan iyi mi biliyorsunuz?

Selam,
ben sene içinde adet düzensizliği yaşadım ama son 3 ay düzenli seyretti. Sonra birden yine gecikti. geciktiğinde 3 kez idrar testi yaptım, negatif çıktı. Bekledim, 10 gün sonra kanda bakıldı negatif çıktı. Muayenede de doktor bir şey göremedi. Sonra adet söktürücü ilaç verdi. Kullandım. Akıntım çok artmıştı. Onun için de tek kapsül olan ilaçtan verdi. Kullandım. Ama hala regl olamadım. En sonunda, adet geciktikten 20 gün sonra tekrar evde idrar testi yaptım ve bam! Sonuç pozitifti. Şimdi doktora gitmek için acele etmiyorum. Çünkü, muhtemelen SAT'a göre olması gereken gebelik haftasında değilim. BetaHcg yeterinde yüksek değil gebelik olmamış falan derler diye düşünoyorum. Doktorlar da herşeyi bilemeyebiliyor maalesef. Bekleyelim biraz diyemiyorlar. Biz de panik olup hemen her ilacı almasak iyi olacak. Demem o ki, benim başıma gelmese inanmazdım. Çok şaşkınım.

haa bir de baktım kan testi negatif ama göğüslerimde şişlik ve ağrı var. Bir de adet gecikmesi olunca bir de meme ultrasonu çektirdim :)

haa bir de baktım kan testi negatif ama göğüslerimde şişlik ve ağrı var. Bir de adet gecikmesi olunca bir de meme ultrasonu çektirdim :)
Allah korumuş bebeğini canım. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin.
Aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum. Adetim 3 gün geçince idrarda negatif çıktı. Snra kanda 10.günü baktırdım negatif. Hala adetim gelmedi bu ay diğer adetime 1 hafta kaldı ne yapsam ki:KK43:

bugün kanda gebelik testi yaptirdim gunumde gecmemisti ama yogun kasik ağrimdan dolayi yapma gereği duydum 11 gun once catlatma yapmistim evde yaptigim idrar testlerinde silik cift cizgi cikti kan da yaptigimda ise 4.6 cikti yukselirmi boyle olan varmi yardimci olun lutfen

bugün kanda gebelik testi yaptirdim gunumde gecmemisti ama yogun kasik ağrimdan dolayi yapma gereği duydum 11 gun once catlatma yapmistim evde yaptigim idrar testlerinde silik cift cizgi cikti kan da yaptigimda ise 4.6 cikti yukselirmi boyle olan varmi yardimci olun lutfen

Adetine daha varsa evde de silik çizgi varsa biraz bekleyerek tekrar yaptır bence testi. En azından adetin 3-4 gün geçsin.

Kizlar yumurtlama döneminde kan vermiştim 0.14 felan çıkmıştı adet döneminden iki gün içe kan verdim 1.24 çıktı suan reglim bitti son aşaması kahverengi akıntı gibi geliyor ve iki gundur sag kasigim agriyor gece de dahil bugun hafif sabah midem bulandi boyle yasayip hamis olna var mi yani ustune gorup gec dollenen olabilir mi ( bu arada idrar yolunda enfeksiyonum var 1 kutu antibiyotik bitti tekrar tahlil verdim geçmemişti bu ikinciyi kullanıyorum )
Yardım edin lutfen

saol canim doktorum olusum olmus ama dusmus dedi simdi tekrar catlatma iğnesi yaptircam yarin dualariniz bnmle olsun allah her isteyene nasip etsin

Back